PrilepGorazd je napisao:Adem odnosno EUROBUS
Mora probam da nadjem na netu...jer ima nesto?
Ponos Ohrida je napisao:negas je napisao:Jedan off, kad pises za nove buseve, jer Sanos totalno ne radi - fabrika?
Ko reparira Sanose Galebove, jer Vi u garazi ili? Jel reparira nesto Sanos 11 Oktomvri?
Ranije je to radila ekipa naemnika koje je predvodio bivsi sanosov sef -brigadir,sad nesto radimo sami nesto u jednom servisu u SK.Adem se zove gazda i stvarno je majstor.On nam je sklopio onu 315 sa travego prednjicom i zadnjicom,OH 330, i jos neke 315.415-tice(lokali) i minibuseve sredjujemo sami.Nesto smo ranije budjili i u Turskoj ali smo odustali od te prakse.
Aha pa vidi da nadjemo nesto vise o tom coveku Ademu, vidite dal ima prezentaciju na netu, neke slike!!!
Alex je napisao:negas je napisao:Jedan off, kad pises za nove buseve, jer Sanos totalno ne radi - fabrika?
Ko reparira Sanose Galebove, jer Vi u garazi ili? Jel reparira nesto Sanos 11 Oktomvri?
Negase, fabrika Sanos radi, ljudi u direkciji svaki dan idu na posao, uspeo sam da uspostavim kontakt sa jednom osobom koja radi u direkciji koja je obecala da ce zatraziti odobrenje od sadasnjeg vlasnika fabrike Raspaskovskog da ih posetim i da mi obezbedi njihovu foto arhivu kako bih vam je pretstavio. Nadam se da ce odrzati obecanje. Sto se proizvodnje tice osoba nije mogla nista konkretno da mi kaze tako da ostaje da prilikom posete fabrike doznam nesto vise.
To majstore, ma nema da cekas mora pitas za 5 dana ponovo dok je vruce gvozdje se kuje!!! U kako bi bilo vrh da nam poslikas mozda ako mozes bar kako spolja izgleda fabrika...al da ne idemo u OFF ipak je ovo tema Galeb Ohrid, al bilo bi OK i bar da slikate da vidimo fabriku! Imao sam ja jednu sliku, al ne znam gde je...
video sam linkove, preveo na google translate. ***CENZURISANO*** neverovatno ta fabrika je po meni vrlo vazna za MK! Ova zena lepo kaze kad drzava ne mari, onda se tesko moze boriti ... za ove gradske uzeli Kineze jaoooo...
Kako sam preveo, kaze radicemo u drugoj zemlji gde su bolji uslovi...jer tako? To je samo fora ili su stvarno mislili? Koji privatnik je vlasnik Sanosa, kakav ga glas bije, da je OK, ili neki levi...?