boyan92 je napisao:Ali hvala bogu nece ni to terorisanje dugo trajati.
Ми Вас тероришемо?
Е, па кад овако нешто чујем, дође ми да стварно почнем да тероришем!
Паметна бре она Маријана, да смо сви такви контролори - ствари би биле много другачије!
------------------------------------------------------------------
Aleks_BGD je napisao:Ne mrzim vas,samo vecih sljamova i iskompleksiranih budala(cast izuzecima) od gsp kontrola,Saobracajne i Intereventne policije u ovom gradu nema.
У реду, рекао си своје и доказао да мрзиш, што је ок, јер знам да нас 90% града мрзи, тако да - опуштено.
Ја сам се помирио са том чињеницом, пре него што сам почео да радим.
Али наш слоган гласи: "Можете само да нас мрзите, важно да се ми међусобно слажемо".
------------------------------------------------------------------
Marko je napisao:Da se ja pitam svaki putnik koji je u prošloj godini kupovao markicu 12 meseci bi trebao dobije prsluk kontrolora i da počne da kontroliše bagru.
Ја бих свакоме дао прслук да одради једну дневну смену у 29. новембра, па да види како је нама заправо.
Немам намеру да нас сажаљевам, да не помислите то, али само да сви Ви и они који нешто причају и праве се паметни, чисто увиде неке ствари.
Marko je napisao:Počele da se dešavaju situacije da putnici sa kartama prete im što nekima nemogu da naplate kazne.
Наравно, има и тога.
------------------------------------------------------------
markotar je napisao:Međutim, ono što očigledno nisu primetili je da one zapravo rade za gradsko zelenilo (od skora njihovi radnici takođe nose žute prsluke preko radničkih kombinezona)!!
Некад и ја помислим да су колеге.
markotar je napisao:Ma uvesti lepo tačkastu kontrolu i završiti stvar. Jedino, što Mihajlo reče, mora da bude izuzetno dobro organizovana (što do sada nije bilo slučaj) da se ne stvaraju zastoji i da se to efikasno i brzo odradi.
Зато се више и не ради, јер је лоше организована.
Док неко паметан не смисли нови и бољи начин - неће се ни радити.
-----------------------------------------------------------
Iosis je napisao:Dobro ajde uđe ti kontrola tri puta i tri puta pokazujes kartu, kakve veze ima. Ako imas kartu nije to veliki posao pokazati kartu.
Баш тако, ако имаш карту шта ти је проблем да је покажеш и десет пута ако треба, не разумем.
-----------------------------------------------------------
Кад смо већ код тога колико пута уђемо у једно исто возило.
Шефови и наши распоређивачи се увек труде да до тога не дође, а ево и простог примера како се то ради:
Ако се пошаље контрола у 29. новембра, онда се не шаље на Карабурму, Миријево, Вишњичку и на Зрењанински пут, јер се све те линије са тих кракова контролишу у 29.ом, зато се тамо шаље по десет екипа (и више).
А кад не пошаљу у 29.ти, онда се шаљу по потезима из којих линије долазе, у овом случају: Карабурма, Миријево, Вишњичка, зрењанинац.
А кад је реч о дужим линијама, ту је просто неминовно да ће на два места ући контрола.
Нпр.
16, преконтролишемо ми са Карабурме у 29.ом, па је онда опет преконтролишу новобеограђани код Ушћа.
23, ми са Карабурме на Карабурми, па онда Космајци тек у Пожешкој.
95, ми са Карабурме у 29.ом или на зрењанинцу, па онда новобеограђани после Ушћа.
И тако обрнуто и не видим шта је у томе лоше.