CKD-KT4 je napisao:Da izvineš, ja tamo, kao ni na SSC-u nisam učlanjen, niti imam imam nameru, no hard feelings!
Ја сам управо тај лаик са Беобилда, ти си ипак у овој тематици стручњак већ, могу слободно рећи. Некад се можда добро не изражавам, ипак српски језик никада нисам учио у школи.
Знам

Говорио си више пута да не планираш регистрацију на тим форумима. Требао сам написати, добро што си је овде поставио на своје место, јер како се сада види, све сам имао у глави спетљано, није ни чудо, године пролазе, обавезе се стално повећавају, шта да причам.
CKD-KT4 je napisao:Na 409 i 410 je nešto crklo (nisam siguran da li baš čoperi, za čiju zamenu nije bilo para tokom besparice i zbog toga što je ono malo para koje je GSP dobijao ranije koristio za kupovinu delova za tekuće /ne/održavanje), te su kanibalizovani. Kada je 420 bio slupan na Trošarini, ono šta je valjalo je prebačeno na 410.
Nije mi poznato da je ijedan "čoperaš" izgoreo, već par nekih drugih tramvaja, trola i buseva. I požar se dogodio '97., isto dok je Đinđić bio gradonačelnik.
Пуно хвала на информацијама! Поздрав.