Logo

GSP Beograd

Diskusije

Postod boyan92 » Čet Feb 24, 2011 2:55 pm

ljubalasta je napisao:
danilo je napisao:Zatvoren je konkurs za 150 vozača autobusa i 50 vozača trolejbusa. Javio se veliki broj ljudi, sad sledi odabir koga će primit i dalje raspored vozača autobusa po pogonima.
Možda će nakon prijema novih vozača ponovo vratiti dva slobodna dana uz odrađivanje vozačima autobusa, mada ko zna, ništa to ne moga da znači.

pa primice one koji budu doneli sto deblju kovertu.

Naravno , ko ima dobro vezu proci ce.
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 11:45 pm

Sponzor

Postod ljubalasta » Čet Feb 24, 2011 3:11 pm

solidna veza i debela koverta.
radim u lasti kao referent saobracaja
ljubalasta
Član

Pridružio se: Pon Jan 03, 2011 12:20 am

Postod n_idza » Čet Feb 24, 2011 8:29 pm

Ne treba ti keš uopšte, ako imaš jaku vezu.

mihajlo je napisao:
profa_chb je napisao:uđe sa bajsem u tramvaj kod žstn, a posle se spušta bajsem nazad :lol:

Исто као и од храма до аутокоманде. :)

Redovan je bio tamo, sad ga nešto slabije viđamo.
Image
n_idza
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 15, 2010 12:21 pm

Postod mihajlo » Pet Feb 25, 2011 1:03 am

Тек данас сам сазнао да је (још мало) отворен интерни конкурс за још 75 контролора.
Значи, добићемо појачање. :D
mihajlo
Član

Pridružio se: Ned Apr 18, 2010 9:11 am

Postod CKD-KT4 » Pet Feb 25, 2011 1:08 am

z_bratislavy je napisao:То су приче неког тамо лаика на основу сећања :D Ти ћеш ипак имати диплому за све ове ствари, и добро што си их поставио на своје место.

Da izvineš, ja tamo, kao ni na SSC-u nisam učlanjen, niti imam nameru, no hard feelings!

z_bratislavy je napisao:А 409 беше изгорео 98ме као нов у пожару Погона и после је стајао читаво време до прошле године када су га оспособили. Јел тако?

Na 409 i 410 je nešto crklo (nisam siguran da li baš čoperi, za čiju zamenu nije bilo para tokom besparice i zbog toga što je ono malo para koje je GSP dobijao ranije koristio za kupovinu delova za tekuće /ne/održavanje), te su kanibalizovani. Kada je 420 bio slupan na Trošarini, ono šta je valjalo je prebačeno na 410.

Nije mi poznato da je ijedan "čoperaš" izgoreo, već par nekih drugih tramvaja, trola i buseva. I požar se dogodio '97., isto dok je Đinđić bio gradonačelnik.
Poslednji put menjao CKD-KT4 dana Pet Feb 25, 2011 1:38 am, izmenjena samo jedanput
CKD-KT4
Student saobraćaja

Pridružio se: Čet Maj 22, 2008 11:21 pm

Postod z_bratislavy » Pet Feb 25, 2011 1:23 am

CKD-KT4 je napisao:Da izvineš, ja tamo, kao ni na SSC-u nisam učlanjen, niti imam imam nameru, no hard feelings!

Ја сам управо тај лаик са Беобилда, ти си ипак у овој тематици стручњак већ, могу слободно рећи. Некад се можда добро не изражавам, ипак српски језик никада нисам учио у школи.
Знам :wink: Говорио си више пута да не планираш регистрацију на тим форумима. Требао сам написати, добро што си је овде поставио на своје место, јер како се сада види, све сам имао у глави спетљано, није ни чудо, године пролазе, обавезе се стално повећавају, шта да причам.

CKD-KT4 je napisao:Na 409 i 410 je nešto crklo (nisam siguran da li baš čoperi, za čiju zamenu nije bilo para tokom besparice i zbog toga što je ono malo para koje je GSP dobijao ranije koristio za kupovinu delova za tekuće /ne/održavanje), te su kanibalizovani. Kada je 420 bio slupan na Trošarini, ono šta je valjalo je prebačeno na 410.

Nije mi poznato da je ijedan "čoperaš" izgoreo, već par nekih drugih tramvaja, trola i buseva. I požar se dogodio '97., isto dok je Đinđić bio gradonačelnik.

Пуно хвала на информацијама! Поздрав.
z_bratislavy
Član

Pridružio se: Sre Jul 28, 2010 6:05 pm

Postod CKD-KT4 » Pet Feb 25, 2011 1:41 am

z_bratislavy je napisao:Ја сам управо тај лаик са Беобилда

Znam, shvatio sam to po gradu, kao i načinu pisanja (ćirilicom).
Zato i napisah:
CKD-KT4 je napisao:Naš kolega Z_Bratislavy

Otpozdrav! :wink:
CKD-KT4
Student saobraćaja

Pridružio se: Čet Maj 22, 2008 11:21 pm

Postod mihajlo » Pet Feb 25, 2011 6:35 pm

markotar je napisao:Španci ne samo što su širi već su im i moduli i postolja drugačija od Katica, pa sam sigruran da bi i na pojedinim krivinama mogli da kače ono što ne treba...

И то стоји.

markotar je napisao:a gotovo je izvesno da će novi tramvaji odmah biti stavljeni na 7 ili 12!

Пробни ће радити на 7, 9 и 12, а прећи ће и "Калиш" до Бека.
90% дуплих са седмице биће замењени новим шпанцима, а остатак ће радити на 6, 12 и 13, а ако се деветка покаже као поуздана за њих, онда ће и тамо.

markotar je napisao:A takođe ne verujem da će novi tramvaji saobraćati na Dorćolu, redovno ne sigurno.

Неће сигурно, али опет треба и о томе размишљати, ако дође до неких застоја и преусмеравања, а Дорћол је за то најбољи.

markotar je napisao:P.S.
Pozdravi burazera Mikija! :wink:

Поздравио. :wink:
mihajlo
Član

Pridružio se: Ned Apr 18, 2010 9:11 am

Postod markotar » Sub Feb 26, 2011 8:41 pm

mihajlo je napisao:Пробни ће радити на 7, 9 и 12, а прећи ће и "Калиш" до Бека.
90% дуплих са седмице биће замењени новим шпанцима, а остатак ће радити на 6, 12 и 13, а ако се деветка покаже као поуздана за њих, онда ће и тамо.

Siguran sam ja da će ga oni, probe radi, provozati svim prugama, biće najzanimljivije videti kad ga probaju u "dolini trojke". :-)

U ime devetke, nadam se da će oko najavljene rekonstrukcije Vojvode Stepe ali i Dorćola imati u obzir i nove tramvaje, pošto se proketi rekonstrukcije već rade! Ne znam zašto ali se najviše pribojavam Slavije, posebno zbog čuvene podstanice. Videćemo kad stignu.
markotar
Član

Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 7:44 pm

Postod Aleksandar » Sub Feb 26, 2011 9:13 pm

Gde se vrši tehnički pregled GSP vozila? Da li se to radi interno u njihovom tehničkom pregledu?
Aleksandar
Član

Pridružio se: Ned Nov 07, 2010 1:25 am

Postod MILE » Sub Feb 26, 2011 9:17 pm

Koliko ja znam radi se u pogonu Novi Beograd.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod blokovi » Ned Feb 27, 2011 1:27 am

mihajlo je napisao:Тек данас сам сазнао да је (још мало) отворен интерни конкурс за још 75 контролора.
Значи, добићемо појачање. :D

Mihajlo kad i gde se prijavljuje jer se ide na Dorcol da znam samo.Molim te hiiiiiiiiitan odgovor jer idem u ponedeljak po gradu.Samo reci gde da odem i to je to...:)
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod markotar » Ned Feb 27, 2011 1:50 am

Ako je u pitanju interni konkurs to znači samo za one koji već rade u GSP-u, znači niko sa stane ne može da se prijavi...
markotar
Član

Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 7:44 pm

Postod cuburac1993 » Ned Feb 27, 2011 2:39 am

Zasto je bila nocas oko 19 ili oko 20 casova nestal struja na trolejbuskoj i tramcajskoj mrezi. trolejbusi nisu isli od trga republike sve do slavijie
???
cuburac1993
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Nov 22, 2010 12:29 pm

Postod ljubalasta » Ned Feb 27, 2011 3:31 pm

ma interni konkurs je vecinom za one koji imaju vezu,ciji roditelji rade u gsp.a naravno i prebacuju sa drugih radnih mesta radnike.
radim u lasti kao referent saobracaja
ljubalasta
Član

Pridružio se: Pon Jan 03, 2011 12:20 am

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije