Neki tvrde da je Sanos,neki MAN Sr

fimatotravel je napisao:Rađen je u Bursi a oterao ga je Peđa iz Šapca(Delfin Travel)
***CENZURISANO*** neće da mi otvori slikufimatotravel je napisao:Kolko para tolko muzike.Opšte je poznato da turci vole da isfuširaju kad vlasnik vozila nije na licu mesta.Glupo je diskutovati da li su Turci u stanju da do perfekcije odrade autobus.Da je kod nationalovog neoplana vozačevo staklo uradjeno kao kod delfina,onda nebi bilo razlike.Sada ću nakačiti još jednog nationalovog neoplana(straliner) koji je takođe rađen kod istog čoveka u turskoj ali za malo manje para pa ćeš videti razliku.
fimatotravel je napisao:Slažem se sa tobom aleks da su turci doktori za reparaciju.Nego nije mi jasno,zar ovo nije original sanos715 koji je serijskoj proizvodnji?

verujem da je to ovaj,godiste negde izmedju 80-85.fimatotravel je napisao:Kolko para tolko muzike.Opšte je poznato da turci vole da isfuširaju kad vlasnik vozila nije na licu mesta.Glupo je diskutovati da li su Turci u stanju da do perfekcije odrade autobus.Da je kod nationalovog neoplana vozačevo staklo uradjeno kao kod delfina,onda nebi bilo razlike.Sada ću nakačiti još jednog nationalovog neoplana(straliner) koji je takođe rađen kod istog čoveka u turskoj ali za malo manje para pa ćeš videti razliku.

Mislim da više nema svrhe da pričam na tu temu jer to vodi ka nekom nazovimo ubeđivanju.Ako znate da je original onda je original a ja imam svoje saznanje.Uostalom što se tiče unutrašnjosti:Sedišta,galerije,duvaljke,kontrolna tabla...itd to sve ima u turskoj da se kupi i pojedinačno,od kojeg god hoćeš modela.Ko je bio u Turskoj zna o čemu pričam.Vidim da ima mnogo boljih poznavaoca autobusa od mene pa neka vi momci konsultujte se međusobno a ja ću da posmatram sa strane i da učim šta je šta.Jovan je napisao:Jeste li 100% sigurni da je Maxijev radjen u Turskoj? Ima dosta detalja i u unutrasnjosti "originalnih"?
fimatotravel je napisao:Mislim da više nema svrhe da pričam na tu temu jer to vodi ka nekom nazovimo ubeđivanju.Ako znate da je original onda je original a ja imam svoje saznanje.Uostalom što se tiče unutrašnjosti:Sedišta,galerije,duvaljke,kontrolna tabla...itd to sve ima u turskoj da se kupi i pojedinačno,od kojeg god hoćeš modela.Ko je bio u Turskoj zna o čemu pričam.Vidim da ima mnogo boljih poznavaoca autobusa od mene pa neka vi momci konsultujte se međusobno a ja ću da posmatram sa strane i da učim šta je šta.Jovan je napisao:Jeste li 100% sigurni da je Maxijev radjen u Turskoj? Ima dosta detalja i u unutrasnjosti "originalnih"?
Nisam ja druže pogrešno shvatio ništa daleko od toga i nisu samo papiri merodavni ako si ga gledao,trebao si da mu otvoriš haubu i bunkere pa bi video i svhatio neke stvari.A to što Joca nije hteo da plati full verziju reparacije,to je već nešto drugo.Jovan je napisao:fimatotravel je napisao:Mislim da više nema svrhe da pričam na tu temu jer to vodi ka nekom nazovimo ubeđivanju.Ako znate da je original onda je original a ja imam svoje saznanje.Uostalom što se tiče unutrašnjosti:Sedišta,galerije,duvaljke,kontrolna tabla...itd to sve ima u turskoj da se kupi i pojedinačno,od kojeg god hoćeš modela.Ko je bio u Turskoj zna o čemu pričam.Vidim da ima mnogo boljih poznavaoca autobusa od mene pa neka vi momci konsultujte se međusobno a ja ću da posmatram sa strane i da učim šta je šta.Jovan je napisao:Jeste li 100% sigurni da je Maxijev radjen u Turskoj? Ima dosta detalja i u unutrasnjosti "originalnih"?
Nemoj pogresno shvatiti vjerujem ja tebi, ako kazes da si vidio papire![]()
Ali nisam znao da rade ovako i detalje unutrasnjosti, npr na Simplonovom Travegu i 431DT, vidi se da unutrasnjost nema veze sa Setrom i Mercedesom...da ne pricamo o detaljima sa vana
ALa si ga potrefio svaka ti čast imaš pivo ma kakvi pivo imaš ručak od menemiham je napisao:ma covjece,posjeti sajt www.buskar.net i vidi kako mali mravi rade zanat..i enterijer i eksterijer..
fimatotravel je napisao:ALa si ga potrefio svaka ti čast imaš pivo ma kakvi pivo imaš ručak od menemiham je napisao:ma covjece,posjeti sajt www.buskar.net i vidi kako mali mravi rade zanat..i enterijer i eksterijer..
Daj još neki sajt
Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju