Ne svidja mi se ova plava strafta dole . Ne znam sta im to znaci.
I nadam se da nece biti lepljenja reklama po njima.
danilo je napisao:Gde se mogu videti tehnički podaci za nove tramvaje...?
profa_chb je napisao:tojest struja je jednosmerna, a napon je 600V![]()
no, ajd se ogranizujemo da fotkamo španca kad stigne?

MILE je napisao:Mihajlo sigurno zna više pa neka dopuni.
Veceras na sednici UJEDINJENIH SINDIKATA GSP-a donesena je odluka da se odrzi protestna setnja DORCOL-SKUPSTINA GRADA u cetvrtak 10.03.2011.god. sa pocetkom u 14.30h.
Tako je to je samo jedan od razloga Ali koliko smo jadni i ta markica koju smo prodavali nam je znacila jer nije nam plata 50000 kako navodi gradonacelnik(automehanicar sa desetak godina radnog staza ima oko36000 sl i vozaci)Ni tu ne prestaju svi problemi verovali ili ne nedostatak ljudi je takodje veliki problem(naravno ne mislim na partiske birokrate kojih je pun Dorcol)hronicno fali vozaca smene odrzavanja se jedva sastavljaju pa smo letos u sezoni godisnjih odmora imali "cak"jednog mehanicara u nocnoj smeni(kada treba najvise kvarova otkloniti i spremiti vozila za sledeci dan) Losi su medjuljudski odnosi o prosecnoj starosti autobuskog sistema niko nesme ni da zucne (mali je broj vozila sa kilometrazom ispod milon km ne racunajuci n seriju koja je takodje losa)itd itdmihajlo je napisao:MILE je napisao:Mihajlo sigurno zna više pa neka dopuni.
Не знам ни ја баш нешто много, јер ме то у суштини и не занима нешто претерано.
Оно што знам, јесте, да сви синдикати траже смену новог генералног директора.
У уторак је био мањи протест на Дорћолу, а за четвртак се најављује протестна шетња.Veceras na sednici UJEDINJENIH SINDIKATA GSP-a donesena je odluka da se odrzi protestna setnja DORCOL-SKUPSTINA GRADA u cetvrtak 10.03.2011.god. sa pocetkom u 14.30h.
Е сад, који су поводи и разлози за све ово ....![]()
Има их вероватно много, тако да је то укидање маркица само кап која је прелила чашу.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju