Logo

GSP Beograd

Diskusije

Postod gospodin dzo » Ned Mar 06, 2011 2:35 pm

Da ja sam i ovde postavio za red voznje,nov sam pa sam se malo izgubio i tamo i ovamo sam stavio...:)
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Sponzor

Postod mihajlo » Ned Mar 06, 2011 6:40 pm

trosmenac je napisao:Ali koliko smo jadni i ta markica koju smo prodavali nam je znacila jer nije nam plata 50000 kako navodi gradonacelnik(automehanicar sa desetak godina radnog staza ima oko36000 sl i vozaci)

Неким људима је много значила, а неки опет и нису морали да је продају (Ја, на пример).
Плата није ни приближно толика (50 000 рсд), мој буразер који ради трећу смену (до пола 2 ујутру) са дуплим трамвајем једва изађе 52 000 до 54 000, што значи о томе нема говора, плус што имају у плану да укину и ноћне сате, тек онда нико неће прећи ту суму коју је навео градоначелник.

trosmenac je napisao:Ni tu ne prestaju svi problemi verovali ili ne nedostatak ljudi je takodje veliki problem(naravno ne mislim na partiske birokrate kojih je pun Dorcol)hronicno fali vozaca

Да, да, много возача фали, поготову на трамвајима, пошто ће се аутобуски погони и тролејбуски погон, сада прилично попунити, а овамо у Централи остаје проблем и даље.
Канцеларијских паразита има и превише. У једној просторији ради пет жена један посао, који може да ради само једна од њих, а због таквих не може да се прими особље тамо где је потребно.

trosmenac je napisao:o prosecnoj starosti autobuskog sistema niko nesme ni da zucne

Како да зуцну кад је то тајна, мада се и све лоше ствари гурају под тепих, зато сви са стране мисле да је све супер бајно.

Такође, куповина нових 99 тролејбуса је још једна велика мућка и да кажем мистерија године.
mihajlo
Član

Pridružio se: Ned Apr 18, 2010 9:11 am

Postod boyan92 » Ned Mar 06, 2011 8:48 pm

Такође, куповина нових 99 тролејбуса је још једна велика мућка и да кажем мистерија године.[/quote]

Zar nisu 83 trolejbusa kupljena?
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 11:45 pm

Postod Bucko » Ned Mar 06, 2011 8:49 pm

Treba jos 16 duplih da stigne.
Bucko
Član

Pridružio se: Uto Dec 14, 2010 5:32 pm

Postod boyan92 » Ned Mar 06, 2011 8:52 pm

O masala :lol: :lol:
Ali je tu bilo IMT (imal' tu mene) :D
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 11:45 pm

Postod Mickey » Ned Mar 06, 2011 9:46 pm

Bucko je napisao:Treba jos 16 duplih da stigne.

mislis zglobnih :?:
ja sam mislio da su samo solo verzije kupljene za BG :?:
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod cuburac1993 » Ned Mar 06, 2011 10:16 pm

Mozda ce ovi uzeti od RENO-a trolejbuse posto sam cuo od jednog asistenta iz 22 rekao mi je da ce GSP moguce uzeti od RENO-a zglobne trole
cuburac1993
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Nov 22, 2010 12:29 pm

Postod Aleksandar » Pon Mar 07, 2011 12:50 am

Neće Reno, BKM će kupiti :!: Inače, sećate se priče o kupovini trola zapadnih proizvođača, tako je bilo planirano, međutim, poznato je i da kredit od EBRD nije odobren. Već tada je vlada Belorusije uskočila sa svojom ponudom tj. kreditom, ali takvim da nam da vozila koja možemo da otplatimo u narednom periodu, odnosno osigurali su proizvodnju u kriznom periodu, a i radnicima plate :!: Možemo reći ***CENZURISANO*** potez. Ne bi me čudilo ako Ikarbus otpadne da MAZ opet ne uskoči kao igrač i kod GSP-a, znajući da su tamo sve farbike pod kontrolom države, a takvi planovi su potvrđeni prodajom trolejbusa Beogradu.
Aleksandar
Član

Pridružio se: Ned Nov 07, 2010 1:25 am

Postod CKD-KT4 » Pon Mar 07, 2011 10:33 am

***CENZURISANO***, neg' šta! No to je kada ih Rusija zeza, oni moraju da traže tržišta. No dobro, nama tako dolaze vozila (koliko-toliko) dobroga kvaliteta.

Nego... "Rano", BKM... Ljudi, a 'di vam je tender? Bez obzira što "se zna" ko je pobedio, oet treba (formalno) da se napiše tender za kupovinu (čak i za polovne trolejbuse, koliko mi je poznato, ispravite me ako grešim). A njega nema...
CKD-KT4
Student saobraćaja

Pridružio se: Čet Maj 22, 2008 11:21 pm

Postod djole » Pon Mar 07, 2011 10:49 am

nema nista od toga, uveli smo sankcije Belorusiji :(
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Aleksandar » Pon Mar 07, 2011 11:51 am

:shock:

Ovo je preterano. Mi smo njima uveli sankcije, ili bolje rečeno sebi smo opet uveli sankcije! Šta će sada biti sa Vulovićem, ako potraje, a hoće oni više neće moći da rade ta vozila?

Jeste li sigurni da su svi trolejbusi stigli u Beograd?

Somborska fabrika akumulatora je skoro potpisala ugovor vredan 2 mil eura za isporuku akumulatora za potrebe fabrike traktora Belarus. Istodobno su oni najavili otvaranje fabrike kod nas, sad sve to propada :roll:
Aleksandar
Član

Pridružio se: Ned Nov 07, 2010 1:25 am

Postod CKD-KT4 » Pon Mar 07, 2011 1:06 pm

djole je napisao:nema nista od toga, uveli smo sankcije Belorusiji :(

Kada, šta se desilo? :shock:
CKD-KT4
Student saobraćaja

Postod direktor » Pon Mar 07, 2011 1:25 pm

Ma nista strasno ponpezni naslov u deyinformativnim novinama blic :wink:
gsp je zakon
direktor
Član

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 5:17 pm

Postod CKD-KT4 » Pon Mar 07, 2011 2:41 pm

Videh. Verovatno će i tako biti uskoro (ne odmah), bez obzira što to "Blic" prenosi.

No to ne znači da nećemo moći da uvozimo beloruske proizvode, već samo da Lukašenko (npr.) neće moći kod nas na zimovanje na Kopaonik. :mrgreen:

To nisu ekonomske sancije, i dan-danas pribaltičke zemlje uvoze najnormalnije vozila (i drugu opremu) iz Belorusije. :wink:
CKD-KT4
Student saobraćaja

Postod leotar » Pon Mar 07, 2011 3:37 pm

CKD-KT4 je napisao:Videh. Verovatno će i tako biti uskoro (ne odmah), bez obzira što to "Blic" prenosi.

No to ne znači da nećemo moći da uvozimo beloruske proizvode, već samo da Lukašenko (npr.) neće moći kod nas na zimovanje na Kopaonik. :mrgreen:

To nisu ekonomske sancije, i dan-danas pribaltičke zemlje uvoze najnormalnije vozila (i drugu opremu) iz Belorusije. :wink:

I ja to isto mislim,pre će biti da je to neka mera prema beloruskom diktatoru u smislu slobodnog kretanja :idea:
leotar
Član

Pridružio se: Uto Mar 16, 2010 6:22 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije