blokovi je napisao:Ja ovu lastu ne mogu da smislim,do juce su bili najbolji imali Ik201 i Ik206,sad su sa ovim liazima pali na samo dno po mojoj proceni,umesto da guraju one zglobne neobuse sa 3.vrata,oni ove autobuse koji su 0.Razocarala me je lasta,necu nikog da vredjam,ali sa ovim liazima su po meni upropastili dobru reputaciju kod mene kao putnika...

Daree je napisao:U pravu si pa svi mi znamo da su liazi krsevi oni sad izgledaju lepo al kroz neku godinu sedista ce biti polomljena a grejanje nece ni imati kao sto su liazevi na liniji 73 druga stvar na 95-ici su stavili jedan liaz i uopste koliko znam imaju 3 zglobna liaza a umesto 3 zglobna liaza zar nisu mogli da uzmu 3 zglobna ik-206 sa klimom jos 3 linija 95 i linija 83 nema autobus ik-206 sa klimom a zasto zasto neke linije mogu da imaju takav autobus a neke ne .Zato liazevi su najgori autobus sedista su mu dno
Stefan Bgd je napisao:Bus i nije tako loš.Istina,osetno je krući od Ikarbusa ik-201,ali je relativno udoban,ne trese previše.Solidno ubrzava i dobro koči,grejanje mu je takođe fino.

Stefan Bgd je napisao:Bus i nije tako loš.Istina,osetno je krući od Ikarbusa ik-201,ali je relativno udoban,ne trese previše.Solidno ubrzava i dobro koči,grejanje mu je takođe fino.
CKD-KT4 je napisao:.EDIT: evo ga 018 dok je bio u Kragujevcu:
http://91.202.206.202/photo/03/66/57/366575.jpg
Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju