fimatotravel je napisao:IDE KOD BLENDE IZ PIROTA

NEKA RADI ŠTA GOD HOĆEILIJA BOGOJEVIC je napisao:fimatotravel je napisao:IDE KOD BLENDE IZ PIROTA
Pa neka ide a mozda ga on tamo sredi i reparira. To bi bilo super

TU JE IZ VOJVODINE ALI NEĆU DA KAŽEM JER JE JEDAN ŠPIJUNILIJA BOGOJEVIC je napisao:Odakle ti je taj 331?
fimatotravel je napisao:TU JE IZ VOJVODINE ALI NEĆU DA KAŽEM JER JE JEDAN ŠPIJUNILIJA BOGOJEVIC je napisao:Odakle ti je taj 331?(MOJ MNOGO DOBAR DRUGAR I KOLEGA) ČESTO NA FORUMU A INTERESUJE I NJEGA SAMO ŠTO NEZNA GDE JE I KO GA PRODAJE SAMO JE ČUO ZA NJEGA

ILIJA BOGOJEVIC je napisao:fimatotravel je napisao:TU JE IZ VOJVODINE ALI NEĆU DA KAŽEM JER JE JEDAN ŠPIJUNILIJA BOGOJEVIC je napisao:Odakle ti je taj 331?(MOJ MNOGO DOBAR DRUGAR I KOLEGA) ČESTO NA FORUMU A INTERESUJE I NJEGA SAMO ŠTO NEZNA GDE JE I KO GA PRODAJE SAMO JE ČUO ZA NJEGA
Ma ok saznacemo kad ga uzmes od koga je.
fimatotravel je napisao:BATA JOKSIMOVIĆ IZ KRNILA KOD ŠAPCA.TO JE SANOS 511 I URAĐEN JE VRHUNSKI A PRODAT JE ZA NEKIH 40.000E SLEDEĆE NEDELJE IDEM U OSEČINU DA SEČEM JOŠ JEDAN BUS PA ĆU TI SLIKATI TOG SANOSAjoza je napisao:Sto kazete malo su mu kicaste ove prerade.
Ja sam kod njega prvi put bio pre par godina kada je imao upravo preradjenog malog Sanosa u Mercedesa, napred Travego.
Zagledao sam tu preradu i bila je strasno kvalitetno uradjena, e sad opet ovo novjie mi bas ne izgleda najbolje......Cak sam ja i hteo da kupim tog kratkog, ,mislim da ga je kupio neki Joksimovic, tako nekako, ako neko ima sliku, tog kratkog neka postavi...meni je bio lep busic.
Isto kao i 515 smo kratki ma prelep autoNibus-ja je napisao:fimatotravel je napisao:BATA JOKSIMOVIĆ IZ KRNILA KOD ŠAPCA.TO JE SANOS 511 I URAĐEN JE VRHUNSKI A PRODAT JE ZA NEKIH 40.000E SLEDEĆE NEDELJE IDEM U OSEČINU DA SEČEM JOŠ JEDAN BUS PA ĆU TI SLIKATI TOG SANOSAjoza je napisao:Sto kazete malo su mu kicaste ove prerade.
Ja sam kod njega prvi put bio pre par godina kada je imao upravo preradjenog malog Sanosa u Mercedesa, napred Travego.
Zagledao sam tu preradu i bila je strasno kvalitetno uradjena, e sad opet ovo novjie mi bas ne izgleda najbolje......Cak sam ja i hteo da kupim tog kratkog, ,mislim da ga je kupio neki Joksimovic, tako nekako, ako neko ima sliku, tog kratkog neka postavi...meni je bio lep busic.
Kako izgleda taj sanos 511
fimatotravel je napisao:Isto kao i 515 smo kratki ma prelep autoNibus-ja je napisao:fimatotravel je napisao:BATA JOKSIMOVIĆ IZ KRNILA KOD ŠAPCA.TO JE SANOS 511 I URAĐEN JE VRHUNSKI A PRODAT JE ZA NEKIH 40.000E SLEDEĆE NEDELJE IDEM U OSEČINU DA SEČEM JOŠ JEDAN BUS PA ĆU TI SLIKATI TOG SANOSAjoza je napisao:Sto kazete malo su mu kicaste ove prerade.
Kako izgleda taj sanos 511
VIDEO SAM SAMO JŠ JEDNOG PLAVOG NA IBARSKOJ NOSI BG TABLE I NIJEDNOG VIŠE,INAČE BUS JE VRHUNSKI,ČUO SAM DA IH NEMA NI U SLOVENIJI VIŠEjoza je napisao:Lep je mali Sanos, ali malo ih ima jel znas gde ima kod nas jos tih kratkih?
Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju