toma je napisao:Ispala nam je jedna i ne mogu da nadjem da kupim.Probao sam u mnogo prodavnica ali nema. Imam neke malo drugacije, pa ako ne nadjem originalnu, moracu takve da postavim. A sto se tice soferke, necemo da je menjamo dok ne budemo prinudjeni. Tek onda bi trebalo da smislimo nesto kako da vratimo u normalu sve.
ПОДРЖАВАМ И ЈА ТУ МОЛБУ.ДОБАР МУ ЈЕ ИКАРБУС АЛИ ЗАТО 0303 ОТКИДА КОЛИКО ЈЕ ДОБРАNibus-ja je napisao:toma je napisao:Ispala nam je jedna i ne mogu da nadjem da kupim.Probao sam u mnogo prodavnica ali nema. Imam neke malo drugacije, pa ako ne nadjem originalnu, moracu takve da postavim. A sto se tice soferke, necemo da je menjamo dok ne budemo prinudjeni. Tek onda bi trebalo da smislimo nesto kako da vratimo u normalu sve.
MOLIO BIH ODGOVORNE NA OVOM SAJTU-FORUMU i da UCINE PRESEDAN, PA DA OTVORE NASEM DRUGARU-TOMI iz VRANJA temu G&T tours,iako nema trece vozilo,ipak ima dosta slika

Као што рекох мало пре лепо од тебе презимеAleks_BGD je napisao:fimatotravel je napisao:Е па Томо честитам ти на теми
Ja sam je otvorio...ali nema veze,moj zemljak to svakako zasluzuje...
fimatotravel je napisao:Као што рекох мало пре лепо од тебе презимеAleks_BGD je napisao:fimatotravel je napisao:Е па Томо честитам ти на теми
Ja sam je otvorio...ali nema veze,moj zemljak to svakako zasluzuje...Мислим да ће Тома да се обрадује кад буде видео
Е па кад неће он хоћемо ми тј тиAleks_BGD je napisao:fimatotravel je napisao:Као што рекох мало пре лепо од тебе презимеAleks_BGD je napisao:fimatotravel je napisao:Е па Томо честитам ти на теми
Ja sam je otvorio...ali nema veze,moj zemljak to svakako zasluzuje...Мислим да ће Тома да се обрадује кад буде видео
Ja sam to tomi predlagao jos pre 2 meseca,ali je on odbijao.
fimatotravel je napisao:Е па кад неће он хоћемо ми тј тиAleks_BGD je napisao:fimatotravel je napisao:Као што рекох мало пре лепо од тебе презимеAleks_BGD je napisao:fimatotravel je napisao:Е па Томо честитам ти на теми
Ja sam to tomi predlagao jos pre 2 meseca,ali je on odbijao.

toma je napisao:Ispala nam je jedna i ne mogu da nadjem da kupim.Probao sam u mnogo prodavnica ali nema. Imam neke malo drugacije, pa ako ne nadjem originalnu, moracu takve da postavim. A sto se tice soferke, necemo da je menjamo dok ne budemo prinudjeni. Tek onda bi trebalo da smislimo nesto kako da vratimo u normalu sve.
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju