Izvor: www.polovniautomobili.com

shakal je napisao:Ima nekoliko slika ove NP 13-07! Mislim da je i za Istambul isla! ja sam se vozio u njoj pre jedno 20 dana, ide odlicno ali je unutra bas dosta pohabana i mora da se radi enterijer!
Nibus-ja je napisao:shakal je napisao:Ima nekoliko slika ove NP 13-07! Mislim da je i za Istambul isla! ja sam se vozio u njoj pre jedno 20 dana, ide odlicno ali je unutra bas dosta pohabana i mora da se radi enterijer!
jeste za istanbul je isla,a ova bela je sigurno iz crne gore

Nibus-ja je napisao:shakal je napisao:Ima nekoliko slika ove NP 13-07! Mislim da je i za Istambul isla! ja sam se vozio u njoj pre jedno 20 dana, ide odlicno ali je unutra bas dosta pohabana i mora da se radi enterijer!
Krle je napisao:Nibus-ja je napisao:shakal je napisao:Ima nekoliko slika ove NP 13-07! Mislim da je i za Istambul isla! ja sam se vozio u njoj pre jedno 20 dana, ide odlicno ali je unutra bas dosta pohabana i mora da se radi enterijer!
Jeste, putovao sam njom-odlicna!!!
Gligi je napisao:Danas na sajmu jedno 5,6 njihovih buseva ako ne i vise

Stefan Bgd je napisao:Gligi je napisao:Danas na sajmu jedno 5,6 njihovih buseva ako ne i vise
Negde oko 11:30 sam ih video na Ibarskoj,čitav konvoj Mercedesa...Nažalost za malo su mi umakli,nisam uspeo da ih uslikam.

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju