Logo

Kolašin Prevoz, Zubin Potok

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod osojanac » Sre Mar 23, 2011 3:51 pm

Nenad_KM je napisao:
Luka je napisao:Kakve su ono UN-PT tablice? Jel to nesto posebno sto se izdaje na Kosovu, van onih njihovih "redovnih"? Vidim da je ispod neka druga tablica, lici mi na srpsku..
Taj su autobus valjda dobili od Umnika, a inace na Kosovu moze da se vozi i bez tablica...

da moze od mitrovice do Rudica da se vozi a juzno od Ibra ne moze
Korisnikov avatar
osojanac
Član

Pridružio se: Pet Feb 05, 2010 6:36 pm

Sponzor

Postod Nele Nibus » Sre Mar 23, 2011 3:53 pm

osojanac je napisao:
Nenad_KM je napisao:
Luka je napisao:Kakve su ono UN-PT tablice? Jel to nesto posebno sto se izdaje na Kosovu, van onih njihovih "redovnih"? Vidim da je ispod neka druga tablica, lici mi na srpsku..
Taj su autobus valjda dobili od Umnika, a inace na Kosovu moze da se vozi i bez tablica...

da moze od mitrovice do Rudica da se vozi a juzno od Ibra ne moze

Ka Rudnici znam, a vidis za juzno od Ibra nisam znao da ne moze bez tablica idu bese KS?
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Mitrovcanac » Sre Mar 23, 2011 5:32 pm

KS a mogu i nase stare. Mislim na nase table koje pokrivaju teritoriju KiM (KM, PR, DJ...) Ti koji voze auto bez tablica na severu uglavnom imaju KS table ali ih u severnom delu ne nose, da bi zastitili auto.
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Pridružio se: Pet Maj 07, 2010 2:41 pm

Postod Luka » Sre Mar 23, 2011 11:37 pm

Hvala na iscrpnom odgovoru :)

Ajde da odem u off, ali me nesto bas zanima. Sto se tice severnog i juznog dela Kos. Mitrovice, ucinilo mi se da sam na slikama video da na mostu imaju neki kontejneri. Jel su to neki punktovi za kontrolu saobracaja, dokumenata i sl. ili sam ja pogresno protumacio?
Luka
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:36 pm

Postod Nele Nibus » Sre Mar 23, 2011 11:40 pm

Luka je napisao:Hvala na iscrpnom odgovoru :)

Ajde da odem u off, ali me nesto bas zanima. Sto se tice severnog i juznog dela Kos. Mitrovice, ucinilo mi se da sam na slikama video da na mostu imaju neki kontejneri. Jel su to neki punktovi za kontrolu saobracaja, dokumenata i sl. ili sam ja pogresno protumacio?

Kolko ja znam vojska je na mostu, e sad da li traze i dokumentaciju to ne znam, bolje znaju kolege Osojanac i Mitrovcanac...
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod osojanac » Čet Mar 24, 2011 10:21 am

Nenad_KM je napisao:
Luka je napisao:Hvala na iscrpnom odgovoru :)

Kolko ja znam vojska je na mostu, e sad da li traze i dokumentaciju to ne znam, bolje znaju kolege Osojanac i Mitrovcanac...

Vojska ili ponekad Eulex oni ne kontrolisu jer oni nemaju tolika prava, oni su tu za posmatranje. Inace sve kontrolise Kosovska policija. Traze da pregledaju robu kao da se nesto ne svercuje pa ako imas neku robu koju mozes da preneses oni zovu carinu pa izgubis vremena a carina te pusti ili jos gore sprovedu te na terminal platis 150e ulaz i oni kada vide sta nosis puste te mislim nepismen narod. :)
Korisnikov avatar
osojanac
Član

Postod Mitrovcanac » Čet Mar 24, 2011 11:27 am

Nije bas nepismen narod, oni sistematski i lukavo rade. Te slike su od pre nekoliko godina, na mostovima (dva drumska i jedan pesacki) nema nicega. Neko neupucen bi rekao najnormalnije stanje ali nije bas tako. Prosto se vidi podeljenost, juzno institucije R. Srbije su skoro sasvim potisnute a na severu rade sasvim normalno. Ovaj izvestaj je poprilicno tacan i prikazuje realno stanje na terenu, mada ima nekih (ne)namernih preterivanja.
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Postod Luka » Čet Mar 24, 2011 11:44 am

Znaci, most najnormalnije radi, ljudi prelaze ili se ipak vidi da nema toliko saobracaja? I kad bih ja recimo hteo da idem, jel bih mogao normalno da predjem u juzni deo ili bih morao neku kontrolu da prodjem?
Luka
Gazda

Postod osojanac » Čet Mar 24, 2011 11:49 am

Luka je napisao:Znaci, most najnormalnije radi, ljudi prelaze ili se ipak vidi da nema toliko saobracaja? I kad bih ja recimo hteo da idem, jel bih mogao normalno da predjem u juzni deo ili bih morao neku kontrolu da prodjem?

bez problema mozes da ides gde zelis
Korisnikov avatar
osojanac
Član

Postod Mitrovcanac » Čet Mar 24, 2011 12:07 pm

Vidi se da nema toliko saobracaja. Mogao bi slobodno, uglavnom strasti su se smirile ali uvek mozes da naletis na nekog fanatika (i sa jedne i sa druge strane).
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Postod Luka » Čet Mar 24, 2011 12:31 pm

Hvala puno na odgovorima, to me vec duze vreme zanimalo, a nisam imao koga da pitam :)
Ajde da ne zloupotrebljavam vise sluzbeni polozaj, prestajem sa offom :D :D
Luka
Gazda

Postod Mitrovcanac » Čet Mar 24, 2011 1:07 pm

Nema na cemu, sve sto te zanima slobodno pitaj (ne samo ti i drugi forumasi).
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Postod Mitrovcanac » Pet Mar 25, 2011 6:03 pm

Njihov Ikarbus Ik-104P danas oko 15:00 u KM.

Image

Uploaded with ImageShack.us
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Postod shakal » Uto Apr 05, 2011 4:32 pm

Juce sam isao njihovim turismom, ex morava! Ide odlicno, gazio ga majstor 110 na 2 pravca! Ali opet ista prica, kao i u VDL ovima, unutra je prljavo sacuvaj Boze, pranje nije videlo ko zna od kad! Leti prasina po busu, podovi prljavi... Licno po meni steta, jer imaju dosta putnika a ne brinu za higijenu...
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod Mitrovcanac » Uto Apr 05, 2011 6:38 pm

Taj MB je danas u 13:45 otisao za BG. Spolja je bio sveze opran jasno se videlo a iznutra ne znam. Njemu je ogranicenje 100 km/h, da su ga zaustavili policajci i bacili pogled na tahograf... Kako bi ocenio udobnost tog busa?
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije