Нема на чему а уосталом многи превозници то раде да би опстали као нпример и ја сам:cry:MILE je napisao:Hvala na pojašnjenju, nisam znao razlog prebacivanja linija.
MILE je napisao:Prvo su na kartama promenili natpis, a onda i linije postepeno prebacili. Prosto ne mogu da verujem da je u blokadi, uvek su mu busevi solidno popunjeni, ka Šapcu i Loznici ima najviše putnika (Autoprevoz Loznica mu jedini parira po broju putnika).
Е ЈБГ МИЛЕ ПА И ЈАНЧИЋ-ТОУРС ЈЕ ИАМО ПРОМЕТ ПРЕКО РАЧУНА 1.200.000ЕВРА ГОДИШЊЕ ДОК САМ РАДИО ГРАДСКИ ПА ЈЕ ОТИШЛО ПОД ЛЕД.ВАЉДА ЗНАМ ШТА ПРИЧАМ АКО СМО ЗАПОЧЕЛИ ТУ ТЕМУ ОНДА ТРЕБА И ДА ЈЕ ЗВРИШИМО КАКО ВАЉА И ДА СЕ РАЗМЕНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ.ТИ АКО НЕВЕРУЈЕШ ТИ ИДИ КОД БОШКА ПА ГА ПИТАЈ А НЕ ДА СЕ НАТЕЖЕМО ДА ЛИ ЈЕСТЕ ИЛИ НИЈЕ,ПА И 7.ЈУЛИ ЈЕ БИО ГИГАНТ ПА ЈЕ ПУКО И УОСТАЛОМ НЕМА ТУ НЕКОГ ФИЛОЗОФИРАЊА ПУНО,ДОВОЉНЕ СУ САМО НЕКЕ ГЛУПЕ СИТНИЦЕ ДА СЕ ДЕСЕ ПА СВЕ ОДЕ У 3 ЛЕПЕ.И СХВАТИ НЕПОСТОЈИ ПРЕВОЗНИК КОЈИ НИЈЕ ДУЖАН И КОЈИ НЕМА БАР НЕКИ КРЕДИТMILE je napisao:Prvo su na kartama promenili natpis, a onda i linije postepeno prebacili. Prosto ne mogu da verujem da je u blokadi, uvek su mu busevi solidno popunjeni, ka Šapcu i Loznici ima najviše putnika (Autoprevoz Loznica mu jedini parira po broju putnika).
Tri komada ( 1x Axial 70 i 2x Axial 50).Nibus-ja je napisao:MILE je napisao:Prvo su na kartama promenili natpis, a onda i linije postepeno prebacili. Prosto ne mogu da verujem da je u blokadi, uvek su mu busevi solidno popunjeni, ka Šapcu i Loznici ima najviše putnika (Autoprevoz Loznica mu jedini parira po broju putnika).
Koliko imaju BERKHOFA
Verujem ja tebi, nisam se dobro izrazio pa me nisi dobro razumeo. Ja sam se samo začudio kad si mi napisao detalje. Da li smo se sad razumeli? Inače znam kakva je situacija i da se na tržištu ostaje uz pomoć štapa i kanapa.fimatotravel je napisao:Е ЈБГ МИЛЕ ПА И ЈАНЧИЋ-ТОУРС ЈЕ ИАМО ПРОМЕТ ПРЕКО РАЧУНА 1.200.000ЕВРА ГОДИШЊЕ ДОК САМ РАДИО ГРАДСКИ ПА ЈЕ ОТИШЛО ПОД ЛЕД.ВАЉДА ЗНАМ ШТА ПРИЧАМ АКО СМО ЗАПОЧЕЛИ ТУ ТЕМУ ОНДА ТРЕБА И ДА ЈЕ ЗВРИШИМО КАКО ВАЉА И ДА СЕ РАЗМЕНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ.ТИ АКО НЕВЕРУЈЕШ ТИ ИДИ КОД БОШКА ПА ГА ПИТАЈ А НЕ ДА СЕ НАТЕЖЕМО ДА ЛИ ЈЕСТЕ ИЛИ НИЈЕ,ПА И 7.ЈУЛИ ЈЕ БИО ГИГАНТ ПА ЈЕ ПУКО И УОСТАЛОМ НЕМА ТУ НЕКОГ ФИЛОЗОФИРАЊА ПУНО,ДОВОЉНЕ СУ САМО НЕКЕ ГЛУПЕ СИТНИЦЕ ДА СЕ ДЕСЕ ПА СВЕ ОДЕ У 3 ЛЕПЕ.И СХВАТИ НЕПОСТОЈИ ПРЕВОЗНИК КОЈИ НИЈЕ ДУЖАН И КОЈИ НЕМА БАР НЕКИ КРЕДИТMILE je napisao:Prvo su na kartama promenili natpis, a onda i linije postepeno prebacili. Prosto ne mogu da verujem da je u blokadi, uvek su mu busevi solidno popunjeni, ka Šapcu i Loznici ima najviše putnika (Autoprevoz Loznica mu jedini parira po broju putnika).СВИ ТИ НОВИЈИ АУТОБУСИ,АВИОНИ,КАМИОНИ И ЛЕТЕЋИ ТАЊИРИ СУ ПОКУПОВАНИ НА ЛИЗИНГ И СВАКОМЕ СЕ ДЕСИ ДА ГА ЗБОГ НЕЧЕГА БЛОКИРАЈУ
![]()
Разимео сам те ја и данас када сам написао поруку али сам се тако изразио да би поједини лајици боље разумели каква је ситуација у овом послу.Да немисле да све што лети да се једе,јер многи немогу или неће да схвате какве муке имају сви превозници у СрбијиMILE je napisao:Verujem ja tebi, nisam se dobro izrazio pa me nisi dobro razumeo. Ja sam se samo začudio kad si mi napisao detalje. Da li smo se sad razumeli? Inače znam kakva je situacija i da se na tržištu ostaje uz pomoć štapa i kanapa.fimatotravel je napisao:Е ЈБГ МИЛЕ ПА И ЈАНЧИЋ-ТОУРС ЈЕ ИАМО ПРОМЕТ ПРЕКО РАЧУНА 1.200.000ЕВРА ГОДИШЊЕ ДОК САМ РАДИО ГРАДСКИ ПА ЈЕ ОТИШЛО ПОД ЛЕД.ВАЉДА ЗНАМ ШТА ПРИЧАМ АКО СМО ЗАПОЧЕЛИ ТУ ТЕМУ ОНДА ТРЕБА И ДА ЈЕ ЗВРИШИМО КАКО ВАЉА И ДА СЕ РАЗМЕНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ.ТИ АКО НЕВЕРУЈЕШ ТИ ИДИ КОД БОШКА ПА ГА ПИТАЈ А НЕ ДА СЕ НАТЕЖЕМО ДА ЛИ ЈЕСТЕ ИЛИ НИЈЕ,ПА И 7.ЈУЛИ ЈЕ БИО ГИГАНТ ПА ЈЕ ПУКО И УОСТАЛОМ НЕМА ТУ НЕКОГ ФИЛОЗОФИРАЊА ПУНО,ДОВОЉНЕ СУ САМО НЕКЕ ГЛУПЕ СИТНИЦЕ ДА СЕ ДЕСЕ ПА СВЕ ОДЕ У 3 ЛЕПЕ.И СХВАТИ НЕПОСТОЈИ ПРЕВОЗНИК КОЈИ НИЈЕ ДУЖАН И КОЈИ НЕМА БАР НЕКИ КРЕДИТMILE je napisao:Prvo su na kartama promenili natpis, a onda i linije postepeno prebacili. Prosto ne mogu da verujem da je u blokadi, uvek su mu busevi solidno popunjeni, ka Šapcu i Loznici ima najviše putnika (Autoprevoz Loznica mu jedini parira po broju putnika).СВИ ТИ НОВИЈИ АУТОБУСИ,АВИОНИ,КАМИОНИ И ЛЕТЕЋИ ТАЊИРИ СУ ПОКУПОВАНИ НА ЛИЗИНГ И СВАКОМЕ СЕ ДЕСИ ДА ГА ЗБОГ НЕЧЕГА БЛОКИРАЈУ
![]()
Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju