Goran sk je napisao:Man-ov im e stvarno dobar ,pozadi nego Neoplanceto Translineri desno od moja perspektiva Sanosot 315,21
da neoplan-ceto e pozadi i zamina na linija za kavadarci za posle 4 saati da se vrati pak vo skopje
Goran sk je napisao:Man-ov im e stvarno dobar ,pozadi nego Neoplanceto Translineri desno od moja perspektiva Sanosot 315,21
sanos_a je napisao:Goran sk je napisao:Man-ov im e stvarno dobar ,pozadi nego Neoplanceto Translineri desno od moja perspektiva Sanosot 315,21
da neoplan-ceto e pozadi i zamina na linija za kavadarci za posle 4 saati da se vrati pak vo skopje

Goran sk je napisao:sanos_a je napisao:Goran sk je napisao:Man-ov im e stvarno dobar ,pozadi nego Neoplanceto Translineri desno od moja perspektiva Sanosot 315,21
Znaci idenje i odma vrakanje bez pauza
sanos_a je napisao:Goran sk je napisao:sanos_a je napisao:Goran sk je napisao:Man-ov im e stvarno dobar ,pozadi nego Neoplanceto Translineri desno od moja perspektiva Sanosot 315,21
Znaci idenje i odma vrakanje bez pauza
ednas temsa-ta opalin 3 pati pojde do kavadarci i se vrati za skopje vo eden den

sanos_a je napisao:sanos s315.21

PrilepGorazd je napisao:sanos_a je napisao:sanos s315.21
35 0000 go prodavaat, gazdata ne sakal da slusni za spustajne na cenata
Povratak na Prevoznici iz Makedonije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju