arsenal je napisao:Po meni i onda i dan-danas ubjedljivo bez konkurencije najljepsi busevi na nasim proistorima bili su i ostali TAM 331A119VT i TAM 260A119T.

arsenal je napisao:Ilija, ja, ti, negas i fimatotravel ocito treba negdje da se nadjemo i porazgovaramo detaljno o nasim omiljenim busevima....

ILIJA BOGOJEVIC je napisao:arsenal je napisao:Ilija, ja, ti, negas i fimatotravel ocito treba negdje da se nadjemo i porazgovaramo detaljno o nasim omiljenim busevima....
Pa to i nije losa ideja
Aleks_BGD je napisao:ILIJA BOGOJEVIC je napisao:arsenal je napisao:Ilija, ja, ti, negas i fimatotravel ocito treba negdje da se nadjemo i porazgovaramo detaljno o nasim omiljenim busevima....
Pa to i nije losa ideja
Od TAMova samo 331...i nije los novi Universo,ali kada se ofarba u metalik crnoj boji...

ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Aleks_BGD je napisao:ILIJA BOGOJEVIC je napisao:arsenal je napisao:Ilija, ja, ti, negas i fimatotravel ocito treba negdje da se nadjemo i porazgovaramo detaljno o nasim omiljenim busevima....
Pa to i nije losa ideja
Od TAMova samo 331...i nije los novi Universo,ali kada se ofarba u metalik crnoj boji...
Sto samo 331Sta fali 260 on je isto dobra masinerija
Aleks_BGD je napisao:ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Aleks_BGD je napisao:ILIJA BOGOJEVIC je napisao:arsenal je napisao:Ilija, ja, ti, negas i fimatotravel ocito treba negdje da se nadjemo i porazgovaramo detaljno o nasim omiljenim busevima....
Pa to i nije losa ideja
Ma jok bre,samo 331...Nesvidja mi se 260..nevolim te niske verzije...pre neki dan gledam Temsu Tourmalin ATP Loznica,nikad ruzniji bus, dugacvak a nizak i raspada se koliko lose izgleda...

ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Aleks_BGD je napisao:ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Aleks_BGD je napisao:ILIJA BOGOJEVIC je napisao:arsenal je napisao:Ilija, ja, ti, negas i fimatotravel ocito treba negdje da se nadjemo i porazgovaramo detaljno o nasim omiljenim busevima....
Pa to i nije losa ideja
Ma jok bre,samo 331...Nesvidja mi se 260..nevolim te niske verzije...pre neki dan gledam Temsu Tourmalin ATP Loznica,nikad ruzniji bus, dugacvak a nizak i raspada se koliko lose izgleda...
Svako ima svoje misljenje meni je super i 260 a sto se tice Tourmalina tu se u potpunosti slazem sa tobom

Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju