Logo

Kanis, Leskovac

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Mickey » Sub Jan 22, 2011 10:37 am

Da, sa par vozila su isli svi, poenta je da je Kanis isao sa 5 koji su bili puni, a da su svi ostali iz Leskovca isli sa jednim.
Nego, sto se tice usluge-vrhunska je, busevi su bas dobri, dobro ih odrzavaju, a imaju polaske koji su jako popularni.
No,to nije problem, sto se te strane tice-skidam im kapu! Pa svi znate da gotivim Kanis...
Ono sto sam hteo da kazem je da nemaju prave konkurente, na linijama za Bg pre svega, Simplon vise nije sto je bio, a sa BataReisenom su u kooperaciji... kada sam rekao monopolisti-mislio sam na to.
Razumem ja da je gorivo skupo, i da lizing rate za buseve nisu male, ali je bas tim busevima pobedio konkurenciju (citaj Simplon) i dobrom uslugom (Jugekspres je time sredjen pre svega) pa sad karta Le-Bg kosta oko 1100 u jednom pravcu...
Interensantno je sto za druge prevoznike i ne znam tacno,a ni vecina Leskovcana koji idu Kanisom, jer ovi imaju dobre polaske + buseve, koje komentarisu i devojke, tako da niko i ne razmislja o konkurenciji, koje i nema (osim ako planirate da se vozite bar 60 min duze nego u Kanisu!) :-)
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Sponzor

Postod Nibus-ja » Ned Jan 23, 2011 12:54 am

Mickey je napisao:Da, sa par vozila su isli svi, poenta je da je Kanis isao sa 5 koji su bili puni, a da su svi ostali iz Leskovca isli sa jednim.
Nego, sto se tice usluge-vrhunska je, busevi su bas dobri, dobro ih odrzavaju, a imaju polaske koji su jako popularni.
No,to nije problem, sto se te strane tice-skidam im kapu! Pa svi znate da gotivim Kanis...
Ono sto sam hteo da kazem je da nemaju prave konkurente, na linijama za Bg pre svega, Simplon vise nije sto je bio, a sa BataReisenom su u kooperaciji... kada sam rekao monopolisti-mislio sam na to.
Razumem ja da je gorivo skupo, i da lizing rate za buseve nisu male, ali je bas tim busevima pobedio konkurenciju (citaj Simplon) i dobrom uslugom (Jugekspres je time sredjen pre svega) pa sad karta Le-Bg kosta oko 1100 u jednom pravcu...
Interensantno je sto za druge prevoznike i ne znam tacno,a ni vecina Leskovcana koji idu Kanisom, jer ovi imaju dobre polaske + buseve, koje komentarisu i devojke, tako da niko i ne razmislja o konkurenciji, koje i nema (osim ako planirate da se vozite bar 60 min duze nego u Kanisu!) :-)

Kako stoje stvari sa FRNKY-jem jel se drzi :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Mickey » Ned Jan 23, 2011 1:56 am

Ma drzi se, on radi gradski prevoz pre svega,a ovako najdalje ide do Kragujevca... Nego da ne idemo u OT
Mickey
Član

Postod bogda78 » Ned Jan 23, 2011 2:49 am

Mickey je napisao:Ma drzi se, on radi gradski prevoz pre svega,a ovako najdalje ide do Kragujevca... Nego da ne idemo u
OT

Kanis je jeftiniji od moje bivše firme-Niš ekspresa za 85 dinara...neka je...i treba da rade...ekspres je do pre 2 godien ubijao sa monopolom i cenama,a Simplon je bajagi ladio stvari...
bogda78
Član

Pridružio se: Sre Dec 08, 2010 10:44 am

Postod Mickey » Ned Jan 23, 2011 10:16 am

Ako govoris o relaciji Bg-Ni, onda jesu jeftiniji,al Nislije daju peronsku uz njihovu kartu...
Mickey
Član

Postod Aleks_BGD » Ned Jan 23, 2011 5:33 pm

Nibus-ja je napisao:Kako stoje stvari sa FRNKY-jem jel se drzi :?:

Frenky radi gradski prevoz u LE,takodje voze Kragujevac,Pozarevac,Svilajnac i Jagodinu.I imaju dosta posla oko slobodnih voznji,Setre od Zoran Reisena su stalno uposljene.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Marko » Ned Jan 23, 2011 9:49 pm

Image
Kanisova Scania Irazar PB stiže u Beograd
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod Aleks_BGD » Sub Feb 12, 2011 9:44 pm

Beli PB
Image

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod shakal » Ned Feb 13, 2011 12:29 am

Veceras oko 20h me je odusevio vozac Scanie century br 13. Zaleteo se covek da uhvati zeleno svetlo, i taman kad je prisao semaforu gasi se zeleno. sad ja ocekujem procice covek nema veze bilo zuto ili crveno nema veze, nije bilo ljudi samo ja cekam da predjem ulicu, nema ni vozila a to je semafor koji sluzi samo da bi pesaci presli, nije nikakva raskrsnica u pitanju!
Medjutim pritiska lik kocnicu i stade jedno pola metra posle semafora, zauzeo ceo pesacki. Pali se zeleno za mene pesaka i ja prelazim ulici i onako zagledam bus, kad poce vozac da siri ruke, i da sleze ramenima iz busa da se izvini sto je zauzeo ceo pesacki pa moram da zaobidjem bus! Tu svi prolaze na crveno kad nema nikoga uvece iako je to maltene centar Kraljeva, a on covek jos zakocio i jos se izvinjava! Drago mi je da ima takvih vozaca, inace ode za HN.
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod arsenal » Ned Mar 13, 2011 1:26 am

Isuzu juce na liniji Herceg Novi - Leskovac.

Image
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod profa_chb » Čet Mar 31, 2011 4:01 pm

da ne bude da sam bio u leskovcu i slikao samo niš ekspres, par domaćih specijaliteta na LEGAS-u :)

Scania Irizar Century

Image
Image
Image

Scania Irizar PB

Image
Image
Image
Image
Image

a za kraj, crni PB kojim smo putovali (Mickey i ja) :)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

šta reći, motor od 480KS i OptiCruise poluautomatski menjač sa 12+2 brzina 8)
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Mitrovcanac » Čet Mar 31, 2011 4:11 pm

Ti si bio bas vredan. Odlicne slike a za bus nemam komentar, savrsen je.
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Pridružio se: Pet Maj 07, 2010 2:41 pm

Postod Aleks_BGD » Čet Mar 31, 2011 6:38 pm

Daj crvenoh sa prednje strane,tj prednju stenu.Znam da je jedan od njih dvojice gore iscukan na klimi.Bas smo ja i Marko komentarisali to..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Mickey » Pet Apr 01, 2011 1:14 am

Profo, fotke su i vise nego odlicna :wink:

a sto se tice cukanja, kolko sam ja video nisu imali neke deformacije (sigurno bi nam zapalo za oko), ili je sve to sredjeno tako da se ne primecuje...
Mickey
Član

Postod negas » Pet Apr 01, 2011 2:13 am

profa_chb je napisao:Image

Brate, Kanis samo kante vozi cccccccc :D :shock:
Jer si slikao TAM-ica, eno ga sramezljivo, ali stameno gviri! TAM-cina! :D

Odlicne slike majstore!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

PrethodniSledeća