Aleks_BGD je napisao:gospodin dzo je napisao:Dobar je nema sta,sve pohvale na odrzavanju,lepe slike Aleks...
Nego on ima 6 brzina ili 8?
4+4
super,ovo se ne vidja svaki dan,NEGO KAZI MI SAMO DA LI SI GA SLIKAO OTPOZADI SA SPUSTENOM HAUBOM
Aleks_BGD je napisao:gospodin dzo je napisao:Dobar je nema sta,sve pohvale na odrzavanju,lepe slike Aleks...
4+4
Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:gospodin dzo je napisao:Dobar je nema sta,sve pohvale na odrzavanju,lepe slike Aleks...
4+4
super,ovo se ne vidja svaki dan,NEGO KAZI MI SAMO DA LI SI GA SLIKAO OTPOZADI SA SPUSTENOM HAUBOM
Gligi je napisao:Da nije ovaj Ikarbus iz uvoza, Nemacka ili tako nesto?![]()
Brate izgleda svetski, odusevljen sam! Svaka cast Tomi za vozilo, a Aleksu za slike
![]()
Nibus-ja je napisao:Gligi je napisao:Da nije ovaj Ikarbus iz uvoza, Nemacka ili tako nesto?![]()
Brate izgleda svetski, odusevljen sam! Svaka cast Tomi za vozilo, a Aleksu za slike
![]()
Nije uvoz uzet je od SIMPO ili YUMCO fabrike valjda
bogda78 je napisao:Koje je godište,1984-85?

Nenad_KM je napisao:bogda78 je napisao:Koje je godište,1984-85?
Ne znam koje je godiste ali kraljica izgleda kao da je tek sisla sa trake!
Tomo svaka cast za odrzavanje.
toma je napisao:Hvala drugariMercedes je tako kupljen u Ch, a Ikarbusa je ofarbao naš majstor u Vranju (to je bila njegova želja).
Što se pretovara tiče, kod Starog Hrasta čekamo Jablanicu. Jedan bus nastavlja za Kraljevo i Novi Pazar a drugi za Vranje i Bujanovac.
A danas se vraćaju iz Novog Sada, ekskurzija.
Mickey je napisao:zanimljiva kombinacija slova na registraciji kod 303ke
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju