Logo

Banat-Trans/Net-bus (ex Autobanat), Zrenjanin

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Beograda i Vojvodine.

Postod ILIJA BOGOJEVIC » Sre Apr 13, 2011 1:29 pm

Nibus-ja je napisao:
ILIJA BOGOJEVIC je napisao:U Net busu je vec nekoliko dana haos jos nekoliko vozaca je napustilo a nekoliko ih je otislo na bolovanje. Sad nema ko da vozi pa spajaju linije i ima dosta kasnjenja :?

Ako tako nastave odsirace im PISTALJKA uskoro KRAJ :!: Prvo ce grad da dovede drugog prevoznika za gradski saobracaj e tek su ga onda ugasili na medjugradu :cry:

Sto se mene tice neka dovedu drugog prevoznika to su trebali da urade pre pola godine ali nisu uspeli :wink:
Image
Korisnikov avatar
ILIJA BOGOJEVIC
Student inženjerskog menadžmenta

Pridružio se: Pet Jan 28, 2011 6:35 pm

Sponzor

Postod badi » Sre Apr 13, 2011 2:28 pm

eto srece da grad dovede drugog prevoznika,da Net Bus ostane na medjugradskim linijama.Neznam sto svi mislite da je sjajan posao voziti grad i prigrad,...nema tu bas tako puno para kao u vecim sredinama.U slucaju da net bus ne dobije grad i prigrad on ce ostati na 30 autobusa,jer ni bog otac ne moze da im uzme medjugrad ako ga redovno obavljaju.Nek taj neko ko dobije grad i prigrad vozi svoje sa 30 autobusa a net bus nek vozi svoje sa 30.Samo da ne bude ko u SM da Lasta dobije tender pa za dva meseca napusti grad,....tek je onda problem!
badi
Član

Pridružio se: Sub Mar 19, 2011 10:54 pm

Postod badi » Sre Apr 13, 2011 2:29 pm

Nibus, sto mislis da ce da izgube na medjugradu ako izgube grad i prigrad
badi
Član

Postod Nibus-ja » Sre Apr 13, 2011 2:53 pm

badi je napisao:Nibus, sto mislis da ce da izgube na medjugradu ako izgube grad i prigrad

Zato sto se grad i prigrad finansiraju iz grdskog budzeta u svakoj opstini-gradu i to je da kazemo za sad sigurna para,ako to izgube bice prepusteni sami sebi i tek ce onda poceti naglo da propadaju jer neznam odakle ce troskove da pokrivaju
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod badi » Sre Apr 13, 2011 3:06 pm

A verovatno neznas da opstina Zrenjanin nije platila Net Busu poslednjih 5 meseci ni dinara,pa kako oni da opstanu kad nijedna od pet optina u kojima vrse prevoz ne placa ni dinara,.....ovo je istina,tetka mi radi u opstini na placanju tako da ona zna najbolje,od nje sam ovo cuo,i od tad znam u cemu je jedan od problema u ovoj firmi...
badi
Član

Postod sarenacmarko » Sre Apr 13, 2011 3:21 pm

e moj Nibus pa kada bi im sve opstine platile sva potrazivanja bilo bi para bar za dva nova neoplana tourlinera :shock:
Korisnikov avatar
sarenacmarko
Član

Pridružio se: Ned Nov 14, 2010 8:19 pm

Postod badi » Sre Apr 13, 2011 3:31 pm

Pa,otprilike...
badi
Član

Postod Nibus-ja » Sre Apr 13, 2011 4:42 pm

sarenacmarko je napisao:e moj Nibus pa kada bi im sve opstine platile sva potrazivanja bilo bi para bar za dva nova neoplana tourlinera :shock:

E pazi mozda nisam bio jasan,kad sam rekao opstina-grad nisam mislio samo na zrenjanin nego na sve opstine odnosno gradove u zemlji tako svi funkcionisu,a sad sto ZRENJANIN nije platio to je trenutno stanje jer trenutno nema para ali ako bi doslo do sudskog procesa grad ili opstina ce morati to da isplate :wink:
Nibus-ja
Član

Postod ILIJA BOGOJEVIC » Sre Apr 13, 2011 5:37 pm

Nibus-ja je napisao:
sarenacmarko je napisao:e moj Nibus pa kada bi im sve opstine platile sva potrazivanja bilo bi para bar za dva nova neoplana tourlinera :shock:

E pazi mozda nisam bio jasan,kad sam rekao opstina-grad nisam mislio samo na zrenjanin nego na sve opstine odnosno gradove u zemlji tako svi funkcionisu,a sad sto ZRENJANIN nije platio to je trenutno stanje jer trenutno nema para ali ako bi doslo do sudskog procesa grad ili opstina ce morati to da isplate :wink:

Ma oni bre uvek isto rade i kad im opstine plate. Zato ja kazem ovo sto Net bus radi ne lici ni na sta. :?
Image
Korisnikov avatar
ILIJA BOGOJEVIC

Postod Nibus-ja » Sre Apr 13, 2011 10:31 pm

Zato se ti ne sekiraj propasce oni sami sebe ce da zakopaju,meni je zao samo ljudi koji ni krivi ni duzni ispastaju :cry:
Nibus-ja
Član

Postod badi » Sre Apr 13, 2011 10:35 pm

Ilija nisi se pohvalio da je cena karte iz Perleza 100 dinara...ja procitao u novinama,...koliko je dosad bila
badi
Član

Postod ILIJA BOGOJEVIC » Sre Apr 13, 2011 10:35 pm

I meni je zao ali nebi se ja sekirao da ne putujem sa njima. Cekam autobus po pola sata, sat vremena i na kraju nedodje ili dodje posle pola sata. Kad spoje linije onda bude guzva da nemozes ni da stojis i opet kasne :?
Image
Korisnikov avatar
ILIJA BOGOJEVIC

Postod alexandargh » Sre Apr 13, 2011 10:42 pm

Kod nas u razredu se već zna, svi koji dolaze sa sela kasne najmanje 10 - 15 minuta. I tako je od pre 2-3 meseca, svakog dana.
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Postod badi » Sre Apr 13, 2011 10:42 pm

pa za to neznam ali vidim da kod mene u razredu svi stizu na vreme iz razlicitih pravaca,nije sve tako crno,valjda,.....ali sta mislis kako je kad vozis 5 meseci i niko ti ne plati to,pa nije bas svejedno,velike cifre su u pitanju,....a uvek je isto zato sto se uvek natezu s opstinama oko placanja,veruj mi da bi bilo i za vece plate ibolje autobuse na nekim linijama...
badi
Član

Postod sarenacmarko » Sre Apr 13, 2011 10:44 pm

pa to oni namerno kasne, koriste situaciju :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
sarenacmarko
Član

Pridružio se: Ned Nov 14, 2010 8:19 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine