Mitrovcanac je napisao:Moguce, ne znam garazne brojeve. Da li zna neko koliko je star taj Neobus?
To je IK 401 samo naruzen nije Neobus, mozda je 96-to godiste ili tu negde, nisam siguran ne znam kad su se pravili..
Mitrovcanac je napisao:Moguce, ne znam garazne brojeve. Da li zna neko koliko je star taj Neobus?

Nenad_KM je napisao:To je IK 401 samo naruzen nije Neobus, mozda je 96-to godiste ili tu negde, nisam siguran ne znam kad su se pravili..
Mitrovcanac je napisao:Nenad_KM je napisao:To je IK 401 samo naruzen nije Neobus, mozda je 96-to godiste ili tu negde, nisam siguran ne znam kad su se pravili..
Neso, nisam mislio na ''Vranjanca'' vec na ovog Neobus kvarisu.

9398 je napisao:Neko je rekao da je Jugoprevoz Raška nekad bila moćna firma, koliko su nekad imali autobusa

9398 je napisao:Nenad_KM je napisao:9398 je napisao:Neko je rekao da je Jugoprevoz Raška nekad bila moćna firma, koliko su nekad imali autobusa
Oko 40 ja mislim...
Sa ili bez ispostave u Leposaviću

Mitrovcanac je napisao:Teska sklopocija a redovan je u 14:00 iz KM.

shakal je napisao:juce moji otisli na Kop sa njima, kazu presedaju ljudi koji idu za KM u Raski, a ovi za Kop nastavljaju busem kojim su posli iz BG-a!

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 111 gostiju