Evo jedne sveze slike, danas nesto pre 12.
Uploaded with ImageShack.us
Mitrovcanac je napisao:Mozda idu logikom da manje putnika preseda pa za koje odrediste ima vise putnika tu ovaj bus iz BG-a ide.
Evo jedne sveze slike, danas nesto pre 12.
http://img155.imageshack.us/img155/4636/slika219.jpg
Uploaded with ImageShack.us

Mitrovcanac je napisao:Zato sam ja naleteo na nju. Kad si je video isla je od KM ili za KM?

Nenad_KM je napisao:shakal je napisao:juce moji otisli na Kop sa njima, kazu presedaju ljudi koji idu za KM u Raski, a ovi za Kop nastavljaju busem kojim su posli iz BG-a!
Cudno, obicno se za Kop preseda u Rasku a do KM ide taj bus koji je krenuo od BG-a...
shakal je napisao:Nenad_KM je napisao:shakal je napisao:juce moji otisli na Kop sa njima, kazu presedaju ljudi koji idu za KM u Raski, a ovi za Kop nastavljaju busem kojim su posli iz BG-a!
Cudno, obicno se za Kop preseda u Rasku a do KM ide taj bus koji je krenuo od BG-a...
Ne verujem da je vise tako, jer mu sada na tabli pise Beograd-Kragujevac-Kraljevo-Raska-Kopaonik. Tako je i na onom polasku u 12 za Kop. Secam se da je pre pisalo K.Mitrovica!

Sashco je napisao:Uf dobra ti je ova kod mosta!

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 107 gostiju