Na Temsi Avenue osvanula nova "šema" na prednjoj masci. Vidim je danas kako prolazi, i sve mislim kako su nalepili nešto novo napred i kako lepo izgleda, dok se nisam približio i video da se neko ispotpisivao po onom belom delu ispod šoferšajbne plavim markerom.
Nibus-ja svaka cast za Sanos! Sto je najgore, mnoge ovake je TimAS poslao na secenje, dakle svoje maticne buseve, a ovi im sad doturaju nesto da voze jos gore! I jao...
Ta je stvarno bila jedna od najboljih u Autobanatu ali sad ko zna kakva će biti u Timasu. Taman što su je registrovali na nove table oni je pošalju u Timas neznam kakva im je to logika
Danas sam se vozio sa Temsom Diamond gbr 589. Isao je ujutru iz Čente u pola 7 za Zrenjanin.Autobus je stvarno dobar a i ide kao metak.Čini mi se da je sad malo bolje održavan od kako ga je uzeo Markov ćale.
Pa dobar je to autobus,samo steta sto sad u Net busu nemaju linije za njega,ako cemo iskreno nije on pravljen da vozi djake iz obliznjih mesta,ipak je to bus visoke turisticke klase.