Logo

Mediteran Express, Budva

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Crne Gore.

Postod Setra » Sre Maj 04, 2011 5:40 pm

Proverio. Bus broj 31 je dosao iz Bara na ispomoc jer imaju ovih dana ugovorene voznje - voze skole na ekskurzije i na Ivanova korita u skolu u prirodi, pa da pripomogne saobracaju u Budvi. Opet vise turista ima u Budvi nego u Baru, jer od 01.05 autobusi za Sveti Stefan umesto na pola sata idu svakih 20 minuta.

A sto se ovog Alivodica tice on se nece izgubit, ipak u Podgorici gradski nekako funkcionise a da bude bilo sta pokupice buseve i svakako je na dobitku jer ih dobija za smesne pare. :wink:
Setra
Član

Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 1:43 pm

Sponzor

Postod milan.nk » Sre Maj 04, 2011 7:49 pm

Pa ne kazem ja kolega da ce on izgubiti, vec da je tu da bi profitirao. E sad legalnost citavog postupka je diskutabilna.
milan.nk

Postod arsenal » Čet Maj 05, 2011 12:59 pm

Evo i prva slika jednog Olimpijinog tourlinera u bojama novog operatera -GSB travel.

Image

Uploaded with ImageShack.us
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod milan.nk » Čet Maj 05, 2011 3:00 pm

Nije mi jasno zasto su tu dva natpisa na boku?
milan.nk

Postod miham » Pet Maj 06, 2011 6:09 pm

onaj prvi manji je logo pomenute firme a veci je natpis na autobusu.."izvjesni" majstor kod koga su se mijenjali natpisi je poznati Sasa Djurkovic koji to radi godinama.. :) vidio sam prije neki dan Sanosa na rebrendiranju kod njega..
miham
Mehaničar

Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 10:52 pm

Postod milan.nk » Pet Maj 06, 2011 7:00 pm

E pa logo im je stvarno glup, jer u principu se sastoji od slova... Toga Sasu ne znam, dje mu je radionica, mozda bi se mogao uloviti pokoji bus tamo?
milan.nk

Postod miham » Pet Maj 06, 2011 7:09 pm

e ybg to je vjerovatno smisljeno na brzinu..Gradski Saobracaj Budva.. :) njegova radionica ti je u klicevo dje je bio onaj cash & carry djurkovic company-a pa sa donje strane onog hangara,opicis skroz dolje i kad dodjes iza vidjeces ga,mozda ce imati vec koji olimpijin autobus..
miham
Mehaničar

Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 10:52 pm

Postod milan.nk » Pet Maj 06, 2011 9:08 pm

Otici cu neki dan bas, ne moze ih cas prije sve zavrsit...
milan.nk

Postod garavi94 » Pet Maj 06, 2011 11:22 pm

Ja Milane eto nijesam iz Niksica a iz prvog puta bi nasao tu radionicu i bez mihamovih instrukcija ..
garavi94
Član

Pridružio se: Pet Apr 22, 2011 5:15 pm

Postod milan.nk » Sub Maj 07, 2011 2:05 pm

Malo je zabaceno mora se priznati...
milan.nk

Postod milan.nk » Sub Maj 07, 2011 10:40 pm

Danas bio kod Sase Djurkovica i slikao ovog prelijepog Sanosa sa novim natpisom. Za koji dan cu otici opet pa dako dodje jos koji bus...
Image
Image
milan.nk

Postod Setra » Sre Maj 11, 2011 5:28 pm

Danas oko 15 h u Niksicu, bas prema Klicevu vidjen nov King Long i jedan od vozaca Olimpije kako ga vozi, ide na brendiranje, pa eto da znate mozda ako neko zeli da ga slika :wink:
Setra
Član

Postod milan.nk » Sre Maj 11, 2011 8:33 pm

Hvala ti na informaciji, pokusacu ja sjutra da odem, ako jos uvijek bude tamo...
milan.nk

Postod garavi94 » Sre Maj 11, 2011 9:34 pm

Jeste malo zabaceno al sam dolazio prije pa znam,a sto se tice novog logoa nimalo mi se ne svidja olimpija je po meni bilo ljepse ima i ljepsi logo ...
garavi94
Član

Pridružio se: Pet Apr 22, 2011 5:15 pm

Postod Setra » Sre Maj 11, 2011 9:55 pm

milan.nk je napisao:Hvala ti na informaciji, pokusacu ja sjutra da odem, ako jos uvijek bude tamo...

Valjda ce biti makar pre podne ne verujem da mogu zavrsiti brendiranje ranije i zaboravih da kazem u prethodnom postu autobus nema registarske ni probne tablice. Nije mi jasno kako su ga tako mogli poslati za Niksic kad svi znamo koliko policije ima od Podgorice do Niksica :o

Sto se loga tice nikome se ne svidja ni logo a ni ime nove firme ipak je Olimpija bila poznata u Crnoj Gori, mislim da je bilo pametnije da su nastavili da rade pod starim brendom... a i to saranje sa autobusima ajde Isuzy i Neoplani ali gde brate King Longovi, bolje da su ulozili u jos nekog Neoplana...videcemo kako ce se to pokazati... :roll:
Setra
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Crne Gore