Ne vozi ga vise moj cale, sad vozi Timasovog daimonda.ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Danas sam se vozio sa Temsom Diamond gbr 589. Isao je ujutru iz Čente u pola 7 za Zrenjanin.Autobus je stvarno dobar a i ide kao metak.Čini mi se da je sad malo bolje održavan od kako ga je uzeo Markov ćale.

sarenacmarko je napisao:Ne vozi ga vise moj cale, sad vozi Timasovog daimonda.ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Danas sam se vozio sa Temsom Diamond gbr 589. Isao je ujutru iz Čente u pola 7 za Zrenjanin.Autobus je stvarno dobar a i ide kao metak.Čini mi se da je sad malo bolje održavan od kako ga je uzeo Markov ćale.

alexandargh je napisao:Jutros videh Temsu Safari 587, perfektna je. Dobila je nove zadnje ratkapne, različite, ali se lepo slažu. Iste kao što Berkhofi imaju nazad.

ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Juče je u Net Bus stigla još jedna Temsa Presij.Na ovoj Temsi ima nalepnica Sokoprevoza.Jedino po čemu se razlikuje od ostalih četiri je to što ima sive ratkapne a ne u boji autobusa kao što imaju te četiri.Danas sam već imao priliku da se vozim u njoj.

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju