A ovako sad izgleda
[/quote]
zar ovo nije O340 ili O304?
milan.nk je napisao:0 304 nije sigurno, prije ce biti 0 340, ali kolega arsenal je u BLT temi napisao da je Europa pa sam ja ponovio...

milan.nk je napisao:Nenad_KM je napisao:milan.nk je napisao:0 304 nije sigurno, prije ce biti 0 340, ali kolega arsenal je u BLT temi napisao da je Europa pa sam ja ponovio...
Ako ima veneciju, a ja mislim da je ima onda samo moze da bude O 340...
Ako ima sta ?

miham je napisao:Travego face..vidio sam ga ja par puta ali uopste nijesam ni skontao da je to ovaj bus,mislio sam da je neka europa 0303 koja je sredjena..
meni je ovo extra..i ja sam pristalica ovoga..generalno ja ne volim originalne autobuse,mislim originalne volim ako je to oldtimer i ako je za muzeja,inace u svakom slucaju mi je ljepsa ovakva reparacija..da je dobro imati originalne autobuse koji su stari po 30 godina niko ne bi kupovao nove autobuse,niti reparirao stare u slucaju da nemaju dovoljno novca da kupe novije,zar ne..?konkretno ovaj 340 je lijep sam po sebi,nema sta,ali je ljepsi sad..
mehanika je mercedesova,pouzdana,trajna,bez neke pretjerane elektronike-klasika,a sa ovim se samo ponovi spoljasni izgled i mozes da gulis sa njim narednih 10 godina..mozda za neke obozavaoce ovo izgleda kao skrnavljenje,kasapljenje,unakazivanje,ali parkiraj oba ova autobusa na autobusku stanicu 90% putnika ce otici prema ovom autobusu..o ovome se pricalo punnooooo na ovom forumu,prakticno je postala tabu-tema..
garavi94 je napisao:pa sve je do ukusa,meni se iskreno ne svidja stavljanje tourismo faceliftinga ljepsi mi je kao od 0404,a ostale prepravke su mi u redu jer je ljepse vidjeti bar putniku sredjen modernizovan bus nego orginalni izgled sa dizajnom starim 30 godina koji je lijep al zbog novih buseva zastarijeva,al ja cu prije uci i voziti se sa orginalnom 0303 nego sa repariranom . . .

U kako je lepa bila ranije,steta sto je unakazise
FR1GTS je napisao:zar ovo nije O340 ili O304?U kako je lepa bila ranije,steta sto je unakazise

Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju