copy-paste je nepozeljan, jer se isti efekat dobija ako se postavi samo link koji vodi ka tem rekstu, a ovako se samo gomila tekst i forum postaje manje pregledan
znace covek za sledeci put
Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:E Slobo za te koji ne znaju engleski ima Google Translate ili Krstarica recnik
Pa onda ispada da svako pise na svom jeziku koji je ucio,sloba je u pravu ipak je ovo sajt na srpskom jeziku u srbiji

MILE je napisao:Ja nezam, molim te prevedi taj tekst.davor.le je napisao:Sloba je napisao:Mogao si bar da prevedeš na srpski umesto samo copy-paste. Ima ovde članova koji ne znaju engleski...
Brate ko jos ne zna engleski, pa jos da ne ume ovo da prevede?

davor.le je napisao:Brate ti i sa srpskim ne stojis bas dobro, NE ZNAM se pise odvojeno !!!
Sloba je napisao:Nije poenta u tome, nego jezik ovog foruma je srpski. Svako može da prekopira tekst sa bilo kog sajta, ali to je glupo. Kad već kopiraš, prevedi.
alexandargh je napisao:Shvatio je, ne morate se sad prepirati. Samo gledam kad će još neko da doda nešto na ovu temu. Mislim, nisam ni ja ništa drugačiji, ali se samo pitam gde je moderator da sve ovo pobriše.

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost