FR1GTS je napisao:joza je napisao:Ukoliko pricate da jeavo j dole reparirani, ruzan, a ovaj gore plavi sa nek misarenim linijama lepsi, onda ja stvarno ne znam
potpuno se slazem sa miham-om, pa ko bi vise usao u nesto sto je zastarelo 30godina dizajnom?
Pa njegov MAN je po meni 100x lepsi nego u originalu.....
a za Neoplan da nepricam, ko kaze da je ona stara resetkasta zadnja stena lepsa nego ova taj malo zeza

Pa ima onih koji preferiraju original

i netreba se raspravljati.Ako hoces travego,kupi ga.
Druze, niko se ni nije raspravljao...
Ima na forumu nekoliko ozbiljnijih ljudi, koji se sem sto vole autobuse i bave tim poslom. Iz toga proizilazi da i pokusavamo da Vam objasnimo zašto je nakad bolje autobus uraditi u noviji model.
Ukoliko Vas to ne zanima, onda i treba ukinuti pola tema ovog foruma jer se ne bave samo IZGLEDOM autobusa.
Neki ljudi daju svoja misljenja, jer kao sto mi i znamo, nije autobus samo slika ili predmet, nego i SREDSTVO za život.A tu vi imate sigurno manje pojma nego odredjeni ljudi na forumu.Strasno bi bilo, posto se i time baviš da kažeš kako bi neko pre izabrao onaj plavi, nego beli?Mislim od musterija, klijenata, jer nevozim se ja tim busom, pa da ga volim ili nevolim, nego ljudi, mušterija. Naravno, bez uvrede.
Kažem, ukoliko Vas to ne zanima, netreba onda ni komentarisati, barem ja necu. A baš me zanima, reci mi koja bi bila tvoja ciljna grupa musterije, sa onim plavim, a koja sa belim? Koje vožnje, agencije....?
"Ako hoces travego,kupi ga." .........Uf, ovo tek nema veze sa zivotom, znaci,nit sam ja rekao da mi treba Travego, a vidim nije ni gore niko