update, vozio se sa 973 na 96 i autobus je u raspadu zescem a ganc nov

evo i dokaza:
koliko ja znam, ni 1 ik-218n nema metal koji se koristi na stepenicama ik-201 npr i ostalih modela... prosto neverovatno, mozda to ima ova druga serija, ali ipak mislim da nemaju ovo ovakvo, jednostavno nisam odoleo a da ne slikam, dakle gb #973! 958 sam video na 95
@volvos
ne poredim prolupavanje motora sa drmanjem karoserije (i sasije, jer na njoj doticna i stoji) nego sam IZMEDJU OSTALOG DODAO I TO (znaci pored otislog motora da se i trese sve zivo)

da ne bude zabune, a sto se tice konekta, jel je conecto autobus ili avion? kolko ja znam conecto proizvodi mercedes a ne airbus!

oba vozila su autobusi i stoga jesu za poredjenje, amo sto je ocigledno da su razlike ogromne, a ikarbus poredim s conectom jer je onaj u saradnji sa bmb-om istog kvaliteta kao conecto (mozda malcice losiji neki detalji, ali su zato neki detalji i bolji) i ko kaze da je ikar shnj, kad moze da pravi kako bog zapoveda, a samim tim i dize cenu, pa ko oce krseve nek plati duplo manje, to je gsp upravo i uradio, ikarbus je samo zaradio pare