Nenad_KM je napisao:Sashco je napisao:Klima na starom 523 jeste bila veca od ove na 502, ne mislim na broj motora vec na velicinu.Nenad_KM je napisao:Sashco je napisao:1. klima
2. boksevi
3. retrovizori
Upravo to samo bez klime(stari 523 je imao isto Siitrak sa 10 motora) dodao bih vozaceva vrata(kod 502 su zatvorena a na 523 do secenja nisu dirana), i jos u unutrasnjosti boja galerije, ali necu da gledam bas do sitnih detalja...
Ne bre Sale iste su im klime i na 502 i na stari 523
Evo je i slika bas onog pravog 523 ne ovog novog 503-523
A evo ga i 502[/URL]
E sad jedino sto je na 502 bolja farba nego sto je tada bila na 523...

bogda78 je napisao:Ovo je tabla i bus,244!Sve ostalo posle ne želim da komentarišem,Smederevci i nekako,ali ovo je zakon,Još se drži i posle 13 godina i ko zna koliko kilometara...

bogda78 je napisao:A mercedes je prolupao,zdrobili mu radilicu pa je onda dobio Man!To garant.
A u 529 je isto neka moćna mašina,Man ne znam od koliko konja,obrisa onomad celu kolonu kao ništa!

bogda78 je napisao:E onda jeste,ti se ipak češće muvaš oko buseva,ja ih vidim tu i tamo...

Nenad_KM je napisao:Evo od mene malo slika
# 311
/nibus3174.jpg[/img][/URL]
Uploaded with ImageShack.us
Nibus-ja je napisao: E kad smo vec kod ovog seta-slika jel moze da se ispise koji su bili po staroj numeraciji

Bilo bi dobro da staviš i staru numeraciju na sve slike koje budeš postavljao.Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao: E kad smo vec kod ovog seta-slika jel moze da se ispise koji su bili po staroj numeraciji
Odradjeno, uz svaki sadasnji konto kod slike imas i po staroj numeraciji
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju