Logo

Da li su prevoznici generalno svesni koliko mi njih pratimo?

Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)

Postod milan.nk » Pon Jun 06, 2011 11:47 am

Iosis je napisao:Ne znam o čemu se radi da si mogao nešto jako povjerljivo da postaviš na forum, ali ove prjetnje su smješne.
Te poruke koje ti slala kao npr. ''Konjino mala!!!'' nemoj bristai ostavi ih. ;)

Ostavicu naravno Iosis, u slucaju da bude jos problema... A sve i da sam ne znam sta napisao, osim odavanja poslovne tajne-predstavlja moje misljenje i moj stav, zbog kojeg ne mozes biti krivicno gonjen. Sto se tice uvrede, siguran sam da nikog nijesam uvrijedio, niti napisao sta sto moze skoditi njegovom ugledu i ljudskom dostojanstvu, a sve i da jesam, od maja ove godine u mojoj drzavi je ukinut zakon kojim se moze krivicno goniti kleveta... :lol: Tako da ovo ne pije vodu.
milan.nk

Sponzor

Postod gospodin dzo » Pon Jun 06, 2011 2:46 pm

Sto sam vise na ovom forumu sve vise shvatam koliko ima pohlepe u ovom poslu,steta....:(
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod profa_chb » Pon Jun 06, 2011 3:44 pm

još jedan od dokaza da je forum škola života, forum magistra vita est :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod fimatotravel » Pon Jun 06, 2011 4:51 pm

milan.nk je napisao:
fimatotravel je napisao:Ako je neka mlađa... daj da se kuckamo malo sa njom možda tu svašta dobrog ispadne(POD USLOVOM DA JE MLAĐA I DA NIJE MALJAVA) :lol: :lol:

Vodi je kuci ako ti valja Marko :lol: Salu na stranu, uvijek me nerviraju takvi ljudi koji se kriju iza facebook profila(koji je mozda i lazan) a ne smiju javno reci sta zele. I jos misle da cu se uplasiti :shock: Kuda ide ovaj svijet...
Могу једино у гаражу да је водим :lol: (само ако ваља).Што се ти уопште узбуђујеш због козе???
fimatotravel
Član

Pridružio se: Sre Feb 02, 2011 9:53 pm

Postod fimatotravel » Pon Jun 06, 2011 4:58 pm

gospodin dzo je napisao:Sto sam vise na ovom forumu sve vise shvatam koliko ima pohlepe u ovom poslu,steta....:(
ДОБРО ЈУТРО КОЛУМБООООО.Нисте људи ни севестни колико се ствари променило у превозу.Сви су постали алави јер како каже она стара пословица СИТ ГЛАДНОМ НЕВЕРУЈЕ.Пример-Један веома јак приватни превозник(нећу да именујем) брисао је линију другом превознику који је имао само један бус.Та једна линија је хранила шесторо гладних уста,школовала четворо деце :cry: да би се на крају нашао неки кулов који је у послу тек од 1999 године и брисао линију човеку који га је секао на релацији од свега 9 километара :evil:
fimatotravel
Član

Postod gospodin dzo » Pon Jun 06, 2011 5:06 pm

Sta znam,putnike dobijas kvalitetom autobusa,kvalitetom usluge,cenom karte(bar je to moje misljenje),ali neko da bude toliko pohlepan,neverovatno...
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Postod fimatotravel » Pon Jun 06, 2011 5:27 pm

gospodin dzo je napisao:Sta znam,putnike dobijas kvalitetom autobusa,kvalitetom usluge,cenom karte(bar je to moje misljenje),ali neko da bude toliko pohlepan,neverovatno...
Ok ali kako da kupiš dobra vozila na lizing kada te spopadaju sa svih strana (inspekcija,divlji prevoznici,konstantno poskupljenje nafte...itd)Ne nego su se pojedinci nafatirali preko vlasti(DA NE ULAZIMO U POLITIKU) kroz gradski prevoz itd..pa su postali toliko jaki da mogu (finansiski)da unište koga god žele.A mi im se još i divimo kao JAO KAKVI BUSEVI,KAMIONI,AVIONI a dosta vas u stvari nezna kako se došlo do svega toga.Čast izuzetcima koji su napravili čudo sa poštenim radom.A njih ima da nabrojim na prste jedne ruke :evil:
fimatotravel
Član

Postod milan.nk » Pon Jun 06, 2011 5:55 pm

Marko potpisujem od rijeci do rijeci... Bravo!
milan.nk

Postod fimatotravel » Pon Jun 06, 2011 9:15 pm

Evo ako laže koza nelaže rog.Kupili smo 15 novih buseva da bi na kraju bili primorani da vratimo lizing.Na kulturicu (po stranačkom receptu) izbačeni su sledeći prevoznici:Jančić-tours,VERITIMO,RU-CO,OKTOPOD,DV-TOURS,ABAS,SRETENOVIĆ i mnogi drugiDa bi nas na kraju oterali u stečaj (da očiste teren)

http://www.ekapija.com/website/sr/page/15403

http://www.vibilia.rs/srpski/izvestaj/0 ... 040203.htm

http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2 ... 3101.shtml
Poslednji put menjao fimatotravel dana Pon Jun 06, 2011 9:26 pm, izmenjena samo jedanput
fimatotravel
Član

Postod MILE » Pon Jun 06, 2011 9:19 pm

Da li znaš ko je posle otkupio te autobuse?
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod fimatotravel » Pon Jun 06, 2011 9:22 pm

Misliš na naše buseve tj moje :?:
fimatotravel
Član

Postod fimatotravel » Pon Jun 06, 2011 9:51 pm

E evo našao sam dokaz o onome o čemu sam pisao malopre

http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2 ... 1403.shtml
fimatotravel
Član

Postod gospodin dzo » Pon Jun 06, 2011 9:59 pm

LJiljan Topličić je odbio da razgovara, uz reči da "niko nema prava da ga deranžira" i da će biti "prinuđen da upotrebi druga sredstva ukoliko se to nastavi".
ccc...
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Postod fimatotravel » Pon Jun 06, 2011 10:06 pm

gospodin dzo je napisao:LJiljan Topličić je odbio da razgovara, uz reči da "niko nema prava da ga deranžira" i da će biti "prinuđen da upotrebi druga sredstva ukoliko se to nastavi".
ccc...
Pa na kraju pobegao u rusiju frajer :twisted:
fimatotravel
Član

Postod MILE » Pon Jun 06, 2011 10:16 pm

fimatotravel je napisao:Misliš na naše buseve tj moje :?:
Da, ali sam sad iz teksta shvatio da oni upošte nisu isporučeni.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Pricaonica