Logo

Reparirani autobusi

Sve što je vezano za autobuse, a ne spada u kategorije iznad.

Postod negas » Pet Jun 03, 2011 1:46 am

aurora je napisao:radi sve ali poznaje posao dobro i do kraja odradi kako treba dok u turskoj nije bas tako iz iskustva govorim

Jer ima covek Servis, ili sam radi! Videh ga pre neki dan u Kragujevcu, mislio sam da je radjen u Turskoj!

Eh da se uradi ovako jedan Sanos 315, ili jedna 303-jka u brate pa svi bi mislili najnoviji mercedes! Mada ima jedan ovde na forumu na ovoj temi, ali treba samo da ima po meni druge rewtroviyore, kao mecka i to bi bilo vrhunski!

Ove maske su vrhunski, u odnosu na Turizma starog, ovo je VRH!

E I OVO:

Bus je mnogo lepsi uyivo, sto je i bolje, nego da je fotogenican, stvarno je mnogo lep uyivo, mislis da je nov bus!!!

Uvek sam za kvalitetnu (citaj pravi undustrijsku reparaciju). Kayem opet ne da bi legla na 315-ci 303-jki, ali bice ih :wink:
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Sponzor

Postod aurora » Uto Jun 07, 2011 10:50 pm

ima mali servis samo ti trebaju delovi od travega koji u turskoj kostaju oko 1000 eura komplet sa farovima i retrovizorima
Korisnikov avatar
aurora
Član

Pridružio se: Pon Maj 23, 2011 10:33 pm

Postod garavi94 » Uto Jun 07, 2011 11:00 pm

aurora je napisao:ima mali servis samo ti trebaju delovi od travega koji u turskoj kostaju oko 1000 eura komplet sa farovima i retrovizorima

i od tourisma je isto oko 1000 eura cuh od jednog gazde
vozicu ti, al s putnicima ne razgovaram ...
garavi94
Član

Pridružio se: Pet Apr 22, 2011 5:15 pm

Postod milan.nk » Sre Jun 08, 2011 8:48 am

aurora je napisao:ima mali servis samo ti trebaju delovi od travega koji u turskoj kostaju oko 1000 eura komplet sa farovima i retrovizorima

Pa i nije neka jaka cijena. A toliko uljepsa bus, zar ne? A reci mi, koliko majstor uzima za svoj rad? Mislim ono, za ruke?
milan.nk

Postod miham » Sre Jun 08, 2011 7:45 pm

ali najjaca fora kad se auto radi U Turskoj oni mu ugrade one propusne nivo ventile koji kad autobus prelazi preko rupa stalno ispustaju i pumpaju vazduh a pritom ti ventili uopste ne izbacuju malu kolicinu vazduha prilikom nivelisanja nego siste koliko idje mogu,svaki put se precenem od smijeha kad prodju pored mene.. :)
miham
Mehaničar

Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 10:52 pm

Postod miham » Sre Jun 08, 2011 7:48 pm

a ja sam kupio prednju masku sa farovima i branikom i zadnji branik sa stopovima i sijalicama za 1250e franko Niksic.. :)
miham
Mehaničar

Postod garavi94 » Sre Jun 08, 2011 8:04 pm

miham je napisao:ali najjaca fora kad se auto radi U Turskoj oni mu ugrade one propusne nivo ventile koji kad autobus prelazi preko rupa stalno ispustaju i pumpaju vazduh a pritom ti ventili uopste ne izbacuju malu kolicinu vazduha prilikom nivelisanja nego siste koliko idje mogu,svaki put se precenem od smijeha kad prodju pored mene.. :)

xaxa primjetio sam too posebno na Bozurove autobuse sisti kolko idje moze
garavi94
Član

Postod aurora » Sre Jun 08, 2011 9:50 pm

za drukmolera je uzeo 500 eura
Korisnikov avatar
aurora
Član

Pridružio se: Pon Maj 23, 2011 10:33 pm

Postod milan.nk » Sre Jun 08, 2011 10:10 pm

Pa nije pretjerana cijena. Svaka cast!
milan.nk

Postod shakal » Čet Jun 09, 2011 12:44 am

garavi94 je napisao:
miham je napisao:ali najjaca fora kad se auto radi U Turskoj oni mu ugrade one propusne nivo ventile koji kad autobus prelazi preko rupa stalno ispustaju i pumpaju vazduh a pritom ti ventili uopste ne izbacuju malu kolicinu vazduha prilikom nivelisanja nego siste koliko idje mogu,svaki put se precenem od smijeha kad prodju pored mene.. :)

Ozlemovi svi mercedes busevi siste , cak i vecina 0303 iz N.Pazara tako sisti!
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod garavi94 » Čet Jun 09, 2011 8:28 am

shakal je napisao:
garavi94 je napisao:

Ozlemovi svi mercedes busevi siste , cak i vecina 0303 iz N.Pazara tako sisti!

primjetio sam i za ozlema isto to sto kazes ti i njim sisti na sve strane ...
garavi94
Član

Postod miham » Čet Jun 09, 2011 9:02 am

Ja na mana imam te ventile ali se skoro i ne cuju.. :)
miham
Mehaničar

Postod milan.nk » Čet Jun 09, 2011 9:10 am

Pa ti ventili nijesu dobro nastelovani, nego ispustaju previse... Jeli tako?
milan.nk

Postod sasa-74 » Čet Jun 09, 2011 6:26 pm

Turci rade ventile fenomenalno svakog putnika koji udje u bus on oseti i zasisti . Gledao sam kako turcin ustima steluje ventil visine to je fenomenalno. Inace ventili se cuju zato sto ispust ide u atmosferu .Moze da se nasteluje da ispusni vazduh ide ponovo u sistem i onda se ne cuje nista ,meni licno je bolje kad se ventil cuje jer ga tad osetis kad lepo radi i kad pocne da crkava. To je prednost jer ga onda menjas kuci a ne negde na putu. Da li se manje cuje ili vise zavisi da li na ventilu na ispusnom delu ima pecurka ili ne .Ona sluzi kao auspuh na motoru da prigusi zvuk.
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode :wink: :wink:
sasa-74
Mehaničar

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:10 pm

Postod miham » Čet Jun 09, 2011 10:00 pm

e pa ovi njihovi vjerovatno nemaju pecurku jer toliko siste da se ljudi prepadaju kad prodje autobus pored njih.. :) meni makar je ljepse kad se to malo diskretnije cuje..
miham
Mehaničar

PrethodniSledeća

Povratak na Autobusi generalno