milan.nk je napisao:A tako reciNego nije kod nas uobicajen termin
Pa, bogami ne vjerujem ni da je jeftino, ali je jeftinije od Tourisma svakako

Upravo tako (klepanje po ušima ti je isto što i mnogo skupooooo)Nenad_KM je napisao:milan.nk je napisao:Kako mislis klepanje po usima
Aj ja da ti kazem na sta je milsio Marko posto nije tu trenutno... Mislio je da nije preskupo.
To nije ispod 30.000 evra (zavisi šta hoćeš) ali netavljaš u narednih 5 godina šrafciger na njega,a što se tiče sprintera....Ima varijanti i do 20.000 evra (samo što nema sise)milan.nk je napisao:pa dobro, ako bi za 20 hiljada dobio komplet novu karoseriju to i ne bi bilo mnogo... Ali 15 hiljada za sprintera je stvarno mnogo...
fimatotravel je napisao:To nije ispod 30.000 evra (zavisi šta hoćeš) ali netavljaš u narednih 5 godina šrafciger na njega,a što se tiče sprintera....Ima varijanti i do 20.000 evra (samo što nema sise)milan.nk je napisao:pa dobro, ako bi za 20 hiljada dobio komplet novu karoseriju to i ne bi bilo mnogo... Ali 15 hiljada za sprintera je stvarno mnogo...
Aleks_BGD je napisao:sanos_a je napisao:e ovo se zove reparacija na autobus![]()
Jel ovo O 303 Europa ?
Ma šta god da je izgleda da se smrznešsanos_a je napisao:Aleks_BGD je napisao:sanos_a je napisao:e ovo se zove reparacija na autobus![]()
Jel ovo O 303 Europa ?
tako meni lici da je bio europa
fimatotravel je napisao:Ma šta god da je izgleda da se smrznešsanos_a je napisao:Aleks_BGD je napisao:sanos_a je napisao:e ovo se zove reparacija na autobus![]()
Jel ovo O 303 Europa ?
Nije dubrava sigurno jer se takvi mutanti voze po turskoj.Evo još slika istog modelaNibus-ja je napisao:fimatotravel je napisao:Ma šta god da je izgleda da se smrznešsanos_a je napisao:Aleks_BGD je napisao:sanos_a je napisao:e ovo se zove reparacija na autobus![]()
Jel ovo O 303 Europa ?
lici i na dubravu
Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju