gospodin dzo je napisao:becks89 je napisao:Cuo sam da ce linija 706 za nekih par mesec promeniti svoju trasu tacnije pocetno/krajnju stanicu..Da ce po novom linija kretati/zavrsavati u naselju Banovci-Dunav (poznatija kao Kablar ziteljima srema)...Sto znaci da ce linija umseto na put ka novoj pazovi,skretati na centru Batajnice desno (smer sa zelnog venca)i onda dalje nastaviti lastinom trasom do Kablara....
Stoga me interesuje dali ce od ovog biti nesto,tj, da li je jos neko cuo nesto vise o ovoj temi ...
Ja nisam,ali bilo bi lepo,taman ce i onima koji tamo zive manje kostati prevoz.
Jel to uopste spada pod Bg,ako ne spada,onda ta opstina u kojoj se nalazi Kablar placati verovatno neki deo za taj bus....
Prvo da bi dosao do kablar moras proci kroz mesto Novi Banovci ,pa tek onda kablar..E sad sto se tice srema Novi,Stari Banovci,tako i kablar koji je izmedju njih se nalaze pod opstinom Stara Pazova sa jos nekoliko sela,tako da stvarno ne znam kako bi to bilo regulisano,msm cena karata....Al kako god mislim da to sad i nije neophodno,jer na ovom podrucju za zeleni venac ima dovoljno polazaka,mada dosta bi znacilo za gradjane kablara i Novih banovaca,Meni i ne mnogo...
Al takodje to znaci nekoliko km,duza linija,negde oko 7 km ima od centra bataje ,do Kablara.. Ali to takodje bi bio i veliki problem jer bi iblo jos vise putnika...Jer govorimo o naseljima zajedno sa Starim Banovcima ukupno nekde oko 70000 stanovnika ,sto nije slucaj sa sadasnjim delom linije od centre Bataje do zadnje stanice.....