bogda78 je napisao:Juče Niš-ekspres odvezao misice na tasos...sada mi je žao što nisam ja taj...
I slikovito...izvor Narodne novine

profa_chb je napisao:jao kako su lepe i nasmejane, ovo je garant slika pre nego što su ušle u bus

Aleks_BGD je napisao:Nikad se nece dozvati pameti da naprave vozilo kako treba.Nemoze nista da im prodje bez nekog budzenja.Gledam u zadnje vreme na sve vise nibusa kad ih pogledas sa strane imas utisak da ce im boxovi ispasti u toku voznje,bocni limeni paneli samo sto se neodvoje od kostura.Zar je toliki problem napraviti bar jedno ljudski vozilo,bez dvodelnih soferki,delova sa starih nibusa itd...?

Nenad_KM je napisao:Aleks_BGD je napisao:Nikad se nece dozvati pameti da naprave vozilo kako treba.Nemoze nista da im prodje bez nekog budzenja.Gledam u zadnje vreme na sve vise nibusa kad ih pogledas sa strane imas utisak da ce im boxovi ispasti u toku voznje,bocni limeni paneli samo sto se neodvoje od kostura.Zar je toliki problem napraviti bar jedno ljudski vozilo,bez dvodelnih soferki,delova sa starih nibusa itd...?
pa ti si do sad simpatisao Nibus, a sad sta bi od jednom?
Nenad_KM je napisao:Limenke behu 300.41 a niski tapacirani 400.41..
profa_chb je napisao:jao kako su lepe i nasmejane, ovo je garant slika pre nego što su ušle u bus

bogda78 je napisao:Nenad_KM je napisao:Limenke behu 300.41 a niski tapacirani 400.41..
To sam mislio,300.41 greška u pisanju...

bogda78 je napisao:Prvi je ja mislim 244,a drugi je ili 317 ili 319

Nenad_KM je napisao:bogda78 je napisao:Prvi je ja mislim 244,a drugi je ili 317 ili 319
Dule 244 Kenicev N 350 a ovo dole je sigurno 320(559) posto su jedino on i sada 311(539) imali crnu borduru ispod soferke i klot crvena vozaceva vrata sa kvakom, sad na 311 zatvorili i ofarbali ga klot crveno sa latinicom...
bogda78 je napisao:Nenad_KM je napisao:bogda78 je napisao:Prvi je ja mislim 244,a drugi je ili 317 ili 319
Dule 244 Kenicev N 350 a ovo dole je sigurno 320(559) posto su jedino on i sada 311(539) imali crnu borduru ispod soferke i klot crvena vozaceva vrata sa kvakom, sad na 311 zatvorili i ofarbali ga klot crveno sa latinicom...
I 319-558 je sa vratima sinče,a 224

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju