Logo

Formula 1

Slike i rasprave o automobilima.

Postod Kassbohrer » Pon Jul 07, 2008 10:36 pm

Jos jedna stvar koja me nervira danas kod F1 su staze. Nestaju stare staze tipa Indiana, Spa, Imola, Manji kur........ staze koje su imale dusu, istoriju...... Pojavljuju se nove koje sve lice jedna drugu, Bahrein, Malezija, Turska.... eto sta smo dobili u zamjenu za recimo Imolu, jos samo da Monte Karlo ukinu. A sto jest jest sve te staze je i projektovao isti covjek neki stari Nijemac samo sam zaboravio kako se zove. A sto jest F1 neumitno napusta Evropu i uskoro ce da postane zabava bogatih arapa i ostalih orjentalnih budzovana........
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Sponzor

Postod meckijano » Pon Jul 07, 2008 10:38 pm

Herman Tilke. :wink:
meckijano

Postod djole » Uto Jul 08, 2008 10:45 am

Tilke pravi sve iste staze,samo sa razlicitim stilom u kom su odradjene okolne zgrade.U pocetku su mi se svidjala ona krivina u Maleziji pod 180 stepeni,a sad skoro svaka staza to ima...a kako je upropastio Hokenhajm :twisted:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Sloba » Uto Jul 08, 2008 10:56 am

Samo neka Monako ostane isti! :D
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Kassbohrer » Uto Jul 08, 2008 1:22 pm

Sve nove staze u F1 su napravljene tako da su na njima mnogo bitnije performanse bolida nego vještina vozača. Inače tim smanjivanje uticaja vozača dolazi se do toga da u formuli može da vozi svako ko debelo to plati i svako ko je marketinški zanimljiv. Imam utisak da sam nešto niži i lakši da bih i ja mogao ako ništa ono da završim trku. A još malo mogli bi ljudi iz boksa da zaduže daljinske upravljače i vozi miško................
Kassbohrer
Član

Postod meckijano » Uto Jul 08, 2008 9:58 pm

Kassbohrer je napisao:Sve nove staze u F1 su napravljene tako da su na njima mnogo bitnije performanse bolida nego vještina vozača. Inače tim smanjivanje uticaja vozača dolazi se do toga da u formuli može da vozi svako ko debelo to plati i svako ko je marketinški zanimljiv. Imam utisak da sam nešto niži i lakši da bih i ja mogao ako ništa ono da završim trku. A još malo mogli bi ljudi iz boksa da zaduže daljinske upravljače i vozi miško................

UPRAVO TO!!! Nemam sta da dodam...
A ni za nick... :oops: :wink: (Setra majka)
meckijano

Postod milos265 » Sre Jul 09, 2008 3:05 am

Setra majka ali je NEOPLAN TATA...
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Sloba » Sre Jul 09, 2008 8:26 am

Nadam se da nije OT ali:
Da li neko igra Formula 1 igrice i koje?
Ja igram Grand Prix 2 koja je jako dobra a napravljena 1995. godine!
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Neo » Sre Jul 09, 2008 10:59 am

Sloba je napisao:Nadam se da nije OT ali:

Ja igram F1 2007 za playstation 3, jao sto je dobra igrica koji vizuelan pregled ima.
Image
Korisnikov avatar
Neo
Gazda

Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 7:12 am

Postod Kassbohrer » Sre Jul 09, 2008 12:35 pm

Ja sam ranije igrao razne F1od EA Sportsa ali mi nijedna nije bila mnogo zanimljiva. Jedina dobra stvar je sto je sve bilo licencirano, pa se eto moglo stosta podataka o vozacima, bolidima ili istoriji saznati.
Kassbohrer
Član

Postod djole » Sre Jul 09, 2008 1:26 pm

Sloba je napisao:Nadam se da nije OT ali:

Igrao sam od EA F1 2001 i F1 2002 (mozes da biras sezonu od 99-02).Posle nije izlazila jer je FIA trazila mnogo para za licencu,a ovi nisu hteli da daju.Slazem se sa Kassbohrer-om da je ne zanimljivo.Cuo sam da je izasao F1 2007 za PC,ali nisam ga nasao
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Kassbohrer » Sre Jul 09, 2008 2:03 pm

Pa ja ne mogu da zamislim koliko su para Eklston i Mozli tražili, pa je to bilo skupo za EA, koji je definitivno finansijski najjači izdavač video igara na svijetu. A inače i ja sam nalazio reklamu za F1 2007 ali ne mogu da je nađem na torrentima.
Kassbohrer
Član

Postod Neo » Sre Jul 09, 2008 2:08 pm

Kassbohrer je napisao:Pa ja ne mogu da zamislim koliko su para Eklston i Mozli tražili, pa je to bilo skupo za EA, koji je definitivno finansijski najjači izdavač video igara na svijetu. A inače i ja sam nalazio reklamu za F1 2007 ali ne mogu da je nađem na torrentima.

Ja sam slucajno naletio na poslednju kopiju u prodavnici F1-2007 za PS3. Tesko je naci na policama.
Image
Korisnikov avatar
Neo
Gazda

Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 7:12 am

Postod Stefan Bgd » Sre Jul 09, 2008 3:51 pm

Meni je ortak nabavio 2006-cu,na koji nacin stvarno ne znam.Nazalost,nisam je narezao,a bila je sjajna...Jos,sto je najgore,tada mi je pao sistem na komu,pa je tako sve otislo u... :(
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod Kassbohrer » Sre Jul 09, 2008 4:02 pm

Neo je napisao:
Kassbohrer je napisao:Pa ja ne mogu da zamislim koliko su para Eklston i Mozli tražili, pa je to bilo skupo za EA, koji je definitivno finansijski najjači izdavač video igara na svijetu. A inače i ja sam nalazio reklamu za F1 2007 ali ne mogu da je nađem na torrentima.

Ja sam slucajno naletio na poslednju kopiju u prodavnici F1-2007 za PS3. Tesko je naci na policama.

Da li uopšte izlazila za PC ili samo za PS3? Ja sam nailazio na neke reklame na netu, ali ništa konkretno nisam uspio da saznam.
Kassbohrer
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Automobili