Kassbohrer je napisao:Sve nove staze u F1 su napravljene tako da su na njima mnogo bitnije performanse bolida nego vještina vozača. Inače tim smanjivanje uticaja vozača dolazi se do toga da u formuli može da vozi svako ko debelo to plati i svako ko je marketinški zanimljiv. Imam utisak da sam nešto niži i lakši da bih i ja mogao ako ništa ono da završim trku. A još malo mogli bi ljudi iz boksa da zaduže daljinske upravljače i vozi miško................

Sloba je napisao:Nadam se da nije OT ali:
Da li neko igra Formula 1 igrice i koje?
Ja igram Grand Prix 2 koja je jako dobra a napravljena 1995. godine!

Sloba je napisao:Nadam se da nije OT ali:
Da li neko igra Formula 1 igrice i koje?
Ja igram Grand Prix 2 koja je jako dobra a napravljena 1995. godine!
Kassbohrer je napisao:Pa ja ne mogu da zamislim koliko su para Eklston i Mozli tražili, pa je to bilo skupo za EA, koji je definitivno finansijski najjači izdavač video igara na svijetu. A inače i ja sam nalazio reklamu za F1 2007 ali ne mogu da je nađem na torrentima.

Neo je napisao:Kassbohrer je napisao:Pa ja ne mogu da zamislim koliko su para Eklston i Mozli tražili, pa je to bilo skupo za EA, koji je definitivno finansijski najjači izdavač video igara na svijetu. A inače i ja sam nalazio reklamu za F1 2007 ali ne mogu da je nađem na torrentima.
Ja sam slucajno naletio na poslednju kopiju u prodavnici F1-2007 za PS3. Tesko je naci na policama.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost