Logo

Jugoprevoz, Velika Plana

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.

Postod Nele Nibus » Čet Jun 30, 2011 2:12 pm

badi je napisao:Nisam bas siguran da je ovaj bus za turisticke linije :?:

Sta mu fali, mislim da ima sedista gde moze da se obori naslon i klimu i monitore i sta ce vise.. Realno ni Intouro bas nije za turisticke linije ali ipak ga neki salju i na takve linije :D
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Sponzor

Postod badi » Čet Jun 30, 2011 2:48 pm

Neznam stvarno, nikad se nisam vozio trendlinerom, a ovako spolja ne izgleda kao turisticki bus,....moguce i da jeste... :)
badi
Član

Pridružio se: Sub Mar 19, 2011 10:54 pm

Postod MILE » Čet Jun 30, 2011 3:09 pm

Fali mu mnogo, ja sam se vozio u Mačva Ekspres-ovom i mogu vam reći da su im sedišta užasno tvrda, čak su tvrđa i od Axiala 50.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod alexandargh » Čet Jun 30, 2011 3:45 pm

To je prigradski/međugradski autobus, ne znam zašto ga šalju na tolike linije. :x
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Postod djole » Čet Jun 30, 2011 3:51 pm

Ja sam sa njim stigao i do Rima :lol:. Meni je najvise smetalo sto je dosta tesno ( naucnici natrpali 57 sedista ), sedista tu i tamo, cini mi se neki standard sto se tice ovih modernijih autobusa ( jesu malo tvrdja ).
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod badi » Čet Jun 30, 2011 9:37 pm

Pa salju ga zato sto idu na sigurno, ipak je to novi Neoplan, i znaju da ce obaviti turu bez greske...
badi
Član

Pridružio se: Sub Mar 19, 2011 10:54 pm

Postod Aleks_BGD » Čet Jun 30, 2011 10:27 pm

djole je napisao:Ja sam sa njim stigao i do Rima :lol:. Meni je najvise smetalo sto je dosta tesno ( naucnici natrpali 57 sedista ), sedista tu i tamo, cini mi se neki standard sto se tice ovih modernijih autobusa ( jesu malo tvrdja ).

Zaboravio si da je prosle godine radio i Spaniju,pa kad dodje iz Spanije radi Beograd i Novi Becej,pa opet sutra pravac Barcelona. :wink:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod PEX » Pet Jul 01, 2011 1:56 pm

Što se tiče sedišta, njihov broj nije do naučnika, već do porudzbine kupca.
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod milos265 » Pet Jul 01, 2011 2:50 pm

Aleks_BGD je napisao:
djole je napisao:Ja sam sa njim stigao i do Rima :lol:. Meni je najvise smetalo sto je dosta tesno ( naucnici natrpali 57 sedista ), sedista tu i tamo, cini mi se neki standard sto se tice ovih modernijih autobusa ( jesu malo tvrdja ).

Zaboravio si da je prosle godine radio i Spaniju,pa kad dodje iz Spanije radi Beograd i Novi Becej,pa opet sutra pravac Barcelona. :wink:

Steta je samo sto im plate nisu adekvatne svemu tome, ali to je najbolja varijanta u ovom poslu. Radis, nije monotono, malo lokal, malo duge pruge, ne ubija te monotonija i cuvas zdravlje, ali kazem, steta je samo sto za to nemaju odgovarajucu lovu...
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Aleks_BGD » Pet Jul 01, 2011 8:33 pm

milos265 je napisao:
Aleks_BGD je napisao:

Steta je samo sto im plate nisu adekvatne svemu tome, ali to je najbolja varijanta u ovom poslu. Radis, nije monotono, malo lokal, malo duge pruge, ne ubija te monotonija i cuvas zdravlje, ali kazem, steta je samo sto za to nemaju odgovarajucu lovu...

Preradili su onu O 404 u Turisma,i sad nelici ninasta.Nabudzili mu masku onako kao da su je samo prilepili,kolko znam radjen je negde u Beceju.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod djole » Pet Jul 01, 2011 10:29 pm

PEX je napisao:Što se tiče sedišta, njihov broj nije do naučnika, već do porudzbine kupca.

Sta je nego naucnik kad trazi toliko sedista u autobusu od cca 12m ?
Ovako za vozaca mislim da nije los, ima Recaro sediste, digitalni retarder, tempomat, sve sto i ovi visokoturisticki imaju, a da je vezano za vozaca. Fali jedino krevet i fabricka navigacija.Ide kao blesav, 360 konja, samo sto ga ne voze nesto brzo, cimaju se pandura jer nemaju atest za 100km/h. Sto se tice putnika, nema cime se pohvaliti, sirmomasna galerija, tesno, nema WC, kafe aparat, frizider samo napred... Ima po neki detalj po kome se provali da je Neoplan, a ne kinez, ali ipak mislim da je bolji izbor visokoturisticki King Long ( ili neki jeftiniji evropski model u ceni Trendlinera ) ako su vec naumili da voze po Evropi sa njim
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod PEX » Sub Jul 02, 2011 12:35 pm

djole je napisao:Sta je nego naucnik kad trazi toliko sedista u autobusu od cca 12m ?

Da si na njegovom mestu, mozda bi i ti trazio toliko, jer njemu je u interesu da "nagura" što više putnika unutra koji će mu doneti zaradu, a za komociju mu puca ona stvar.
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod Nele Nibus » Čet Jul 14, 2011 8:41 pm

Ja sliku kačim ovde, ako nije ovde mesto neka urednici prebace gde treba da bude..
Image

Uploaded with ImageShack.us
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod ivemaster » Uto Jul 19, 2011 11:13 am

treba da bude tu gde jeste,prevoz robe je sastavni deo Jugoprevoza od kad postoji,tako da bravo Nenade,imaju takvih 6 kamiona,idu kao mecave :)
ivemaster
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 11:43 am

Postod Nele Nibus » Uto Jul 19, 2011 11:35 am

ivemaster je napisao:treba da bude tu gde jeste,prevoz robe je sastavni deo Jugoprevoza od kad postoji,tako da bravo Nenade,imaju takvih 6 kamiona,idu kao mecave :)

Hvala.. Meni lično najbolja Mečka :wink:

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije