badi je napisao:Taj bus nije repariran,bio je par dana i u u Autobanatu 2006. kao promotivno vozilo dovezli su ga ljudi iz Evo busa,kasnije ga je Sremekspres uzeo u zakup,a gde je zavrsio stvarno neznam,ulazio sam u njega kad je bio kod nas u zrenjaninu,fantastican auto,o njemu sve najlepse!
Ne mogu da verujem da je reprairano, jer cim pominjes EVOBUS, od reparacije nema nista! Nece oni da reklamirtaju Treavego il Turizmo s turskom reparacijim na 0 304 sasiji na primer, mislim da znate o cemu pisem!
Dakle, meni ovaj ne izgleda da je REPARIRAN *naravno dozvolite da gresim! Ali pre ce da je ovaj bio onaj sto ga je EVOBUS nudio raznim firmama, pa i Veolija Litasu-jedno vreme bio kod njih!
E sada, Makedonija Saobrakaj, imate temu, bacite pogled, e njemu su repoarirali onaj Mercedes, tj Sanos 715 crne boje, jedini sto je napravljen, u Travego i to Turci, koliko se secam!
Reparacija je ko sto kaze Joza, stravicna, ono da te zeznu i da das ladno 300 000 evra misleci da je stigao iz EVOBUS-a direktno, vidite tamo, pa javite ovde...