NesaKiM je napisao:Trebalo mi je malo više vremena da se snađem oko postavljanja fotografija,pa se izvinjavam što su one iznad nepreglednije i molim moderatore da to ili obrišu ili..?
Biće još zanimljivih fotografija,obećavam
Nibus-ja je napisao:NesaKiM je napisao:Trebalo mi je malo više vremena da se snađem oko postavljanja fotografija,pa se izvinjavam što su one iznad nepreglednije i molim moderatore da to ili obrišu ili..?
Јел ово косовске таблицеи јел можеш рећи нешто више о њима какве су ово ознаке АИ
који број је за који град ако знаш
NesaKiM je napisao:Nibus-ja je napisao:NesaKiM je napisao:Trebalo mi je malo više vremena da se snađem oko postavljanja fotografija,pa se izvinjavam što su one iznad nepreglednije i molim moderatore da to ili obrišu ili..?
Јел ово косовске таблицеи јел можеш рећи нешто више о њима какве су ово ознаке АИ
који број је за који град ако знаш
Jeste,to su nove kosovske tablice.
Na ovim tablicama nisu obeleženi gradovi,kao kod naših,već su prema onim brojevima (06) na početku podeljeni prema regionima.Npr,na ovom autobusu je početni br.06,što znači da je iz regiona Gnjilana (Gnjilane,Novo Brdo,K.Kamenica i Vitina)...01 je za region Prištine,05 za Uroševac itd...a slovne oznake na kraju ne znače ništa posebno,već kao i kod nas
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju