Toma_Sk je napisao:danas u Krusevcu odmara #203

Evo ova prica bi trebalo da bude svakom zanimljiva-svakom nibusdziji!
Ovaj bus je jedan od prvih, kome se brisu oznake Sanos, i dobija obrise repariranog busa, tj preteca najbusa...Dobio je motor Stajer, zatim novo tapacirana sedista, ali mu je bila skinuta galerija totalno-mozda je i sad nema! Pozadi je imao isto horizontalna svetla, ali na novom ne uvucenom limu! Iznad tockova napred, sa obeju strana, pisalo je Powerwed by Steyar!
Kada sam ga tada video-negde 97-god (imam tacan datum, da ne trazim sada...), bio odusevljen. Imao je brata blizanca, ovaj je bio ko 311, brat blizanac 310 koji je imao galeriju tapaciranu u bordo - jedini sa tapacirungom u celom ekspresu...sada je bio na kasapljenju, ali verovatno ce izaci kao 274, tj velika verovatnoca...ima slika Saschopk, ga je postavljao ako se ne varam dok je radio-do skora...
Posle je 311 bio 297, pa 354 koliko se secam. Napred su bili kao sanosi, dakle nisu imali najbus maske...Kasnije posle strasnog udesa-kada je nazalost vozac poginuo, 354 tj ovaj sa slike prelazi u najbus...
Inace kao repariran, dakle kao 311 tada od 97-me do 2000-te vozio je svaki dan Nis-Negotin. Jos mi je u secanju, steta, nijedne fotke ebiga.
E negde 2000-te godine, vise nije radio NG, jer su vozaci (jedan od njih Siki danas ekspresni) uzeli da rade sa novim niajbusom G 2000 konto 317 tada...
Ovaj bus jeste mnogo prosao, imao tragediju, i dalje radi...da se opise u prici...Ko bi ga znao koji je bio sanos jos od 90-te:?:
milan912 je napisao:Ajde nibusasi, u pitanju je 2006 godina, a fotke su vam verovatno interesantne.

Slike dobre, al si mogao da nabavis jedan fotoaparat, da budu vrh...ovo je slikano u farbari...