Logo

Pogon "Novi Beograd" (06.04.2008-29.04.2012)

Stare i zaključane teme

Postod Marko » Pon Jul 18, 2011 4:33 pm

Profo u čemu je tvoj problem ? Kome sam branio da napiše pokaži gde sam to napisao .

I šta si hteo da kažeš sa svojom porukom jel opet koristiš Sintelon

:twisted:
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Sponzor

Postod gospodin dzo » Pon Jul 18, 2011 4:41 pm

Marko je napisao:A gde piše da je obavezno da se sedne na slobodno sedište ? Ti nosiš termometra sa sobom pa meriš temeraturu u vozilu pa tvrdiš da je temperatura 45 C a ne 46.6 C , gde meriš kod vozača ,na sredini i kod motora .
Taj koji plati skartu 100 dinara i zaslužuje takav autobus da je bio pametam kartu bi platio 50 dinara .

Vidi se da ne znas N seriju najbolje,iznad vozaca postoji displej sa napisanom temperaturom u vozilu,ako ne verujes,proveri sam...:P
I nema na svakoj stanici trafika da se kupi karta,i oni ljudi koji dolaze sa strane da li znaju da ima karte na trafikama....
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod Marko » Pon Jul 18, 2011 4:54 pm

Na displeju se očitava nije napisana trenutna temperatura ali ne u celom vozilu ekspertu . Vidim i veruješ u tačnost tih podataka

Povedi malo računa šta pišes ne pokušavaj da praviš razmake između slova da bi izbegao cenzurisanje nepristojih reči ko što si pokušao u rubrici vesti .
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod gospodin dzo » Pon Jul 18, 2011 5:06 pm

Marko je napisao:Na displeju se očitava nije napisana trenutna temperatura ali ne u celom vozilu ekspertu . Vidim i veruješ u tačnost tih podataka

Povedi malo računa šta pišes ne pokušavaj da praviš razmake između slova da bi izbegao cenzurisanje nepristojih reči ko što si pokušao u rubrici vesti .

Cek cek,moze prevod?Jesi sklopio recenicu,svaka cast.Ako nije trenutna onda je od juce,sudeci po ovome sto si ti napisao.Da kazemo ako se nalazi skroz pozadi merac,onda laze za nekih 3 stepena,to je opet 43,sto je opet mnogo...
A sto se tice onoga u vestima,ja se izvinjavam,obrisi tu recenicu,ako ne,ja cu...
Volim kad me ljudi zovu ekspertom...:)
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod becks89 » Pon Jul 18, 2011 6:01 pm

Mislim da nema potrebe da se svadjate,svi cete se sloziti da ima svakavih budala,i da lomljenje sedista nije nista novo ,ali bespotrebno je svadjati se oko toga..Kao prvo cenu karte ne odredjuje gsp kao gsp,vec mnogo drugih faktora tipa cene goriva ,cene ulja i na kraju krajeva cene svih tih delova autobusa,i plus moraju i oni nesto da zarade ,sumnjam da bi iko od vas radio na 0 ili na gubitku!Onda dok se sve naplati,i da bude pozitvno poslovanje,dodju neki narkomani ,pijanci i lepo izlome sve to,nisu krivi ljudi iz gsp-a ili bilo kog drugog prevoznika za to, vec je kriva drzava jer dopusta mnogo ljudima! Da lepo za svako polomljeno sediste taj ***CENZURISANO*** plati 4 njegove cene sumnjam da bi to ponovo uradio !Al da ne odemo u politiku da se vratim na ovu pricu :lol:
A sad sto se klime tice,ne mogu sva vozila posedovati klimu,jer su neka dosta stara,i temperatura jeste mozda 40 stepeni,al dobro covek sve moze da prezivi :lol:
Mozda bi klime i bilo da gsp ,ne mora da placa za izgrede navijaca ,huligana ili bilo koga...Nazalost to je trenutna situacija naseg drustva i tako ce biti narednih par godina :x Ali sve to vam nije razlog da se svadjate,jer sa tim nista necete postici,klime nece od toga proraditi sedista se nece od toga popravite, tako da ne postoji razlog za vasu svadju :lol:
becks89

Postod MILE » Pon Jul 18, 2011 6:21 pm

NAJNOVIJA VEST

Oko 17:40 u Sarajevskoj ulici zapalio se #1299 sa linije 53.

Izvor: Beogradska hronika.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod becks89 » Pon Jul 18, 2011 6:26 pm

Od sad Gsp znaci-Gori saboracajno preduzce :lol: :lol: :lol: :lol:

Salu na stranu jel ima povredjenih ???
becks89

Postod MILE » Pon Jul 18, 2011 6:28 pm

Sva sreća pa nema povređenih.
MILE
Član

Postod Stefan Bgd » Pon Jul 18, 2011 6:36 pm

Koji baksuz, najbolji auto iz te serije... :cry:
Nego Mile,jesu li prikazali koliko je izgoreo?
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod blokovi » Pon Jul 18, 2011 6:50 pm

Neeeeeeeeeeeee,pa to onaj najgotivniji bus nekad sa 17ce,de bas njega da strefi to,a i ekipa vozaca sto ga duzi su extra likovi,stvarno bezveze.
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod MILE » Pon Jul 18, 2011 6:55 pm

Stefan Bgd je napisao:Koji baksuz, najbolji auto iz te serije... :cry:
Nego Mile,jesu li prikazali koliko je izgoreo?
Nisu ništa pokazali, samo je lik koji se javio iz dispečerskog centra rekao o kom se vozilu radi i da se zapalio u predelu motornog prostora. Čim nađem nešto više okačiću.
Poslednji put menjao MILE dana Pon Jul 18, 2011 6:55 pm, izmenjena samo jedanput
MILE
Član

Postod becks89 » Pon Jul 18, 2011 6:55 pm

Moze neka slika kako je izgledao pre pozara :?:
becks89

Postod MILE » Pon Jul 18, 2011 7:22 pm

Pre požara :arrow:
Stefan Bgd je napisao:ImageEkipa sa 1/53 ga stvarno sjajno održava i čuva,idalje je utegnut,sve mu je ispravno,MAN idalje reže i obilazi sve pred sobom...Oduševio sam se! 8) :D
MILE
Član

Pozar

Postod maverick » Pon Jul 18, 2011 7:32 pm

http://youtu.be/XxuVBJQLX3A

Pozar, snimak iz vise delove
maverick
Član

Pridružio se: Sre Mar 10, 2010 7:54 pm

Postod Stefan Bgd » Uto Jul 19, 2011 12:47 am

Sada su "sredili" i 1299...Ostadosmo bez dobrog auta.Baš mi je krivo,obožavam taj auto,a znam i ekipu koja je radila sa njim i na 17-ci,i na 53-ci,stvarno OK ljudi koji su se zalagali za njega. :(
Sutra ću otići u garažu da ga obiđem...Daće Bog da nije previše izgoreo i da će moći da ga srede.
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

PrethodniSledeća

Povratak na Arhiva