Logo

Kolašin Prevoz, Zubin Potok

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Aleks_BGD » Pon Avg 01, 2011 12:35 am

Nenad_KM je napisao:
Aleks_BGD je napisao:I generalno su bolji od Kosmeta u svakom slucaju.Uglavnom nova vozila na linijama,nepljujem Kosmet ali oni zaostaju i to mnooogooo...Jedna novima 0303 i O430 i mala Temsa im neznace nista naspram Kolasinovih Bekhofa i Bova,Bovu iz Kolasina i Mercedese iz Kosmeta nemozes porediti nikako,razlika nebo i zemlja.

Само не знам одакле Космет превозу паре за то.. С обзиром да им нису неки аутобуси и цена карте Митроца - Београд је најјефтинија!

Ma mozes ti da vozis i upola cene,ali dzaba ti kad nemas sa cim da pruzis dobru uslugu.Pre 15 dana na auto putu 42C,oni poslali iz Mitrovice za Beograd Sanos S415,ej to je linija od 300 i nesto km i ti pustis vozilo bez klime,ili posaljes Stayera.Ej pa Markova ona mala O 303 je Boing 737 za onaj raspali Sanos.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Sponzor

Postod Nele Nibus » Pon Avg 01, 2011 12:41 am

Aleks_BGD je napisao:
Nenad_KM je napisao:
Aleks_BGD je napisao:I generalno su bolji od Kosmeta u svakom slucaju.Uglavnom nova vozila na linijama,nepljujem Kosmet ali oni zaostaju i to mnooogooo...Jedna novima 0303 i O430 i mala Temsa im neznace nista naspram Kolasinovih Bekhofa i Bova,Bovu iz Kolasina i Mercedese iz Kosmeta nemozes porediti nikako,razlika nebo i zemlja.

Само не знам одакле Космет превозу паре за то.. С обзиром да им нису неки аутобуси и цена карте Митроца - Београд је најјефтинија!

Ma mozes ti da vozis i upola cene,ali dzaba ti kad nemas sa cim da pruzis dobru uslugu.Pre 15 dana na auto putu 42C,oni poslali iz Mitrovice za Beograd Sanos S415,ej to je linija od 300 i nesto km i ti pustis vozilo bez klime,ili posaljes Stayera.Ej pa Markova ona mala O 303 je Boing 737 za onaj raspali Sanos.

Возили су људи некад и 500 км без климе, а 415-ца је резервни аутобус али да не правимо овде ОТ. А Штајер је ишао пре неки дан због ове новонастале ситуације јер се иде шумским путем...
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Aleks_BGD » Pon Avg 01, 2011 12:45 am

Nenad_KM je napisao:
Aleks_BGD je napisao:
Nenad_KM je napisao:

Возили су људи некад и 500 км без климе, а 415-ца је резервни аутобус али да не правимо овде ОТ. А Штајер је ишао пре неки дан због ове новонастале ситуације јер се иде шумским путем...

Gle,ako je toliko jeftin kao sto tvrdis,ako ima putnika zbog jeftinije cene karte siguran sam da firma moze izdvojiti malo para za jedno novije vozilo i da od tolike prodaje karata moze pokriti rati.Znaci nemora biti nov,ali polovan.Pa pogledaj cene na trzistu,ako nemogu da izdvoje za jednog Turisma,Berkhofa ili MANa onda bolje neka stave katanac na vrata i zavrse pricu a ne salju one kanturine da im se ljudi smeju.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod fimatotravel » Pon Avg 01, 2011 12:46 am

Aleks_BGD je napisao:
Nenad_KM je napisao:

Pa taj boing 737 pegla liniju od 390 km svaki dan i to po KATASTROFALNOM putu preko cera i zato i jeste takva kakva je :!: Samo menjam gumice na balans štanglama,menjam ulje i filtere i teraj.Nebih ja u životu slao bolji bus po takvom putu ali sam primoran :!:Meni je ona odlična kad nemam bolje a i nepatim ja za nekim avionima i letećim tanjirima :!: Ta 0303 hlebom hrani moju prodicu i ja je gledam kao svetinju kakva god da je :!:
Poslednji put menjao fimatotravel dana Pon Avg 01, 2011 12:49 am, izmenjena samo jedanput
fimatotravel
Član

Pridružio se: Sre Feb 02, 2011 9:53 pm

Postod osojanac » Pon Avg 01, 2011 12:46 am

Aleks_BGD je napisao:
Nenad_KM je napisao:

Svako bi dao na ovo vreme jos 100 din vise da se voyli lepo, udobno i klina da ima. dzaba sve kosmutu kolasin ih sredio. Daj bre Kolsain ya sada ima na kosovu najjacu flotu. Putovo sam iz Sutomora sa Kolasinom i njihovim Berkofom do kraljeva vozili za Maxibus na more i extra je bilo cak sam ga i vozio od Fontane do Kraljeva ide ko zmaj i veoma ljubazni kolega Ljubisa i kolega Aco iz Maxia. Sedeo sam na prvom mestu kod vozaca dok je drugi spavao u kabini. Dok bi kosmet prvo trebao da se pozabavi time da im manje prasina ulazi u bus. Danas sam putovao Kosmetom imam i slike preko Novog pazara, Banjske da sam cak i morao da ulazim ispod busa da stezem srafove na osovine jer su 303 vozaci 5 puta zakacili ispod i spalili kocnice. Kao prvo vozili su kao kamikaze 30 putnika ne razmisljajuci da je pored puta provalija
Korisnikov avatar
osojanac
Član

Pridružio se: Pet Feb 05, 2010 6:36 pm

Postod osojanac » Pon Avg 01, 2011 12:48 am

Ja sam moju setru ispratio krcatu za Bg sada u 22 i 30 i to ce biti prvi bus koji ce preci jarinje bar po mojoj proceni
Korisnikov avatar
osojanac
Član

Postod fimatotravel » Pon Avg 01, 2011 12:50 am

Pa taj boing 737 pegla liniju od 390 km svaki dan i to po KATASTROFALNOM putu preko cera i zato i jeste takva kakva je!!! Samo menjam gumice na balans štanglama,menjam ulje i filtere i teraj.Nebih ja u životu slao bolji bus po takvom putu ali sam primoran!!!Meni je ona odlična kad nemam bolje a i nepatim ja za nekim avionima i letećim tanjirima Exclamation Ta 0303 hlebom hrani moju prodicu i ja je gledam kao svetinju kakva god da je :!: :!:
Poslednji put menjao fimatotravel dana Pon Avg 01, 2011 12:52 am, izmenjena samo jedanput
fimatotravel
Član

Pridružio se: Sre Feb 02, 2011 9:53 pm

Postod Aleks_BGD » Pon Avg 01, 2011 12:51 am

osojanac je napisao:
Aleks_BGD je napisao:
Nenad_KM je napisao:

Svako bi dao na ovo vreme jos 100 din vise da se voyli lepo, udobno i klina da ima. dzaba sve kosmutu kolasin ih sredio. Daj bre Kolsain ya sada ima na kosovu najjacu flotu. Putovo sam iz Sutomora sa Kolasinom i njihovim Berkofom do kraljeva vozili za Maxibus na more i extra je bilo cak sam ga i vozio od Fontane do Kraljeva ide ko zmaj i veoma ljubazni kolega Ljubisa i kolega Aco iz Maxia. Sedeo sam na prvom mestu kod vozaca dok je drugi spavao u kabini. Dok bi kosmet prvo trebao da se pozabavi time da im manje prasina ulazi u bus. Danas sam putovao Kosmetom imam i slike preko Novog pazara, Banjske da sam cak i morao da ulazim ispod busa da stezem srafove na osovine jer su 303 vozaci 5 puta zakacili ispod i spalili kocnice. Kao prvo vozili su kao kamikaze 30 putnika ne razmisljajuci da je pored puta provalija

Ej bre preslikani Jugekspres Leskovac.Pratim ih vec duze vreme,kako voze.Zalosno sta pustaju na liniju.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Mitrovcanac » Sre Avg 03, 2011 5:30 pm

Sasvim slucajno naidjoh na ovaj snimak.

http://www.youtube.com/watch?v=l5KtkQx5nz0
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Pridružio se: Pet Maj 07, 2010 2:41 pm

Postod shakal » Sre Avg 03, 2011 6:47 pm

Otkud kolasinov bus da radi za MAXI?
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod Mitrovcanac » Sre Avg 03, 2011 8:05 pm

Valjda obrnuto MAXi-jev bus za Kolašin.
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Postod shakal » Čet Avg 04, 2011 1:23 am

shakal je napisao:Otkud kolasinov bus da radi za MAXI?

Kaze osojanac da je kolasin bio na maxijevoj liniji!
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod Mitrovcanac » Čet Avg 04, 2011 3:39 pm

Ja sam mislio da kažeš za bus na snimku.
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Postod Nele Nibus » Čet Avg 04, 2011 5:56 pm

Ne znam odakle im Sanos.. ali definitivno je neodgovorno to sto se bukvalno ceo put Mitrovica - Beograd ne odvajaju od tel.. Ja sam jednom iz BG-a isao za Leposavic sa njima, bio Berkhof i trebam da izadjem suvozac kaze vozacu koci koci.. a on lik prica na tel. jedva je zaustavio bus :evil:
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod osojanac » Sub Avg 13, 2011 5:59 pm

Nije to Sanos to je 303. Ti autobusi su vozeni kada je Kolasin poceo da vozi za Bg pre nekih 5 godina. Inace stvarno ludo voze i ne skidaju se sa telefona i cak neke starije kolege jedva cekaju da idu na liniju sa mladjim vozacima valjda su zeljni voznje pa se ne skidaju sa volana. Inace samo pohvale nekim vozacima Kolasin prevoza i to se mogu na prste nabrojat za Kolegijalnos a sto se tice drugih nije ni mesto ni vreme.
Korisnikov avatar
osojanac
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije