Logo

Jugekspres, Leskovac

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Stefan Bgd » Pon Jul 14, 2008 5:25 pm

E ovo je prvi njihov autobus malo normalnijeg izgleda(dobra boja,lim nije iscukan i iskrivljen,bus je cist...). :)
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Sponzor

Postod lav » Pon Jul 14, 2008 5:43 pm

Stefan Bgd je napisao:E ovo je prvi njihov autobus malo normalnijeg izgleda(dobra boja,lim nije iscukan i iskrivljen,bus je cist...). :)

Ma nemaju oni autobus "normalnijeg izgleda" :lol: sve je to isto krševi i samo krševi
lav
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 3:37 pm

Postod DraganNish » Pon Jul 14, 2008 7:04 pm

To stoji da su stari autobusi,ali Tam 260 sto im je prodao ili poklonio Stup Vrsac(moze se upotrebiti bilo koja terminologija jer u nasoj zemlji i kradja nije nista cudna).Samo jos nisu obrisali sajt Stupa,ostalo vec sija kao da je iz fabrike :).I ne cuju se kao traktori i ne dime,mogu oni jos potrajati...
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod cone » Uto Jul 15, 2008 8:27 am

Ja se nadam da ću u Jugekspresu uskoro ugledati neki autobus iz ovog veka. :cry:
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm

Postod ik404 » Uto Jul 15, 2008 4:10 pm

cone je napisao:Ja se nadam da ću u Jugekspresu uskoro ugledati neki autobus iz ovog veka. :cry:

I ja! Verovatno, kad ih neko bude kupio, tj. privatizovao.
Doduse, nije puno toga ostalo od imovine, ali da sam kojim slucajem u mogucnosti otkupio bih makar pravo na ime firme, brend! Jer, JUGEKSPRES je bio i ostao pojam za saobracaj u ovom kraju, nekada nadaleko cuven u celoj SFRJ, a samo ime zvuci fantasticno, idealno za transportno preduzece i njegovu lokaciju. Neka nova vremena, los menadzment i novopecena konkurencija od 10-ak privatnika je ucinila svoje od ove drustvene firme, ali ne treba zaboraviti da su autobusi Jugekspresa brojali svoje milione kilometara jos dok su mnogi od ovih "novih" bili u pelenama, a neki od njih su upravo i napravili svoje prve soferske korake kao vozaci u Jugekspresu. Stoga je, ipak neukusno i ruzno govoriti o njima i situaciji u kojoj se nalaze s podsmehom i nipodastavanjem! :?
ik404
Član

Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 9:41 pm

Postod Nibus-ja » Uto Jul 15, 2008 4:33 pm

ik404 je napisao:
cone je napisao:Ja se nadam da ću u Jugekspresu uskoro ugledati neki autobus iz ovog veka. :cry:

Doduse, nije puno toga ostalo od imovine, ali da sam kojim slucajem u mogucnosti otkupio bih makar pravo na ime firme, brend! Jer, JUGEKSPRES je bio i ostao pojam za saobracaj u ovom kraju, nekada nadaleko cuven u celoj SFRJ, a samo ime zvuci fantasticno, idealno za transportno preduzece i njegovu lokaciju. Neka nova vremena, los menadzment i novopecena konkurencija od 10-ak privatnika je ucinila svoje od ove drustvene firme, ali ne treba zaboraviti da su autobusi Jugekspresa brojali svoje milione kilometara jos dok su mnogi od ovih "novih" bili u pelenama, a neki od njih su upravo i napravili svoje prve soferske korake kao vozaci u Jugekspresu. Stoga je, ipak neukusno i ruzno govoriti o njima i situaciji u kojoj se nalaze s podsmehom i nipodastavanjem! :?

Ista vam situacija i u Uzicu,Pirot(u),Bor(u),Paracin(u),Jagodina...
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod DraganNish » Uto Jul 15, 2008 8:47 pm

Nibus-ja je napisao:
ik404 je napisao:

Ista vam situacija i u Uzicu,Pirot(u),Bor(u),Paracin(u),Jagodina...

Kada gazde tj sefovi nemaju morala da stede bar za 1 autobus godisnje neka im je...mada se pitam stvarno kako imaju zaradu kada su im niske cene karata a i nekada nisu puni autobusi,cak sta vise prazni su.
Poslednji put menjao DraganNish dana Uto Jul 15, 2008 10:27 pm, izmenjena samo jedanput
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod sasa-74 » Uto Jul 15, 2008 10:18 pm

Jeli Dragane jesi replicirao ovim iz potpisa :wink:
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode :wink: :wink:
sasa-74
Mehaničar

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:10 pm

Postod DraganNish » Uto Jul 15, 2008 10:30 pm

sasa-74 je napisao:Jeli Dragane jesi replicirao ovim iz potpisa :wink:

Manjak mozdanih celija koji su bili u funkcionalnom stanju tog trenutka...desava se retko ali kada se desi bas se vidi da se desilo :)
Ali moram dodati da je unutrasnjost Jugekspresa na losem zalosnom nivou ali i DALJE moze da se vozi sa njima...grand cure i momci koji toliko vole da izgledaju lepo i doterano,da ih ne dodiruju selci i selkinje...a sami rkcu po ulici i bacaju sve zivo,za njih nije ovaj bus,za sve ostale,kada se nema para moze...Elem kada se napomene da povratna karta ATP Bosilegrad kosta 850 ili 750 din sta reci,i to jos i nije studentska....
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod sasa-74 » Uto Jul 15, 2008 10:37 pm

DraganNish je napisao:

Manjak mozdanih celija koji su bili u funkcionalnom stanju tog trenutka...desava se retko ali kada se desi bas se vidi da se desilo :)
Ali moram dodati da je unutrasnjost Jugekspresa na losem zalosnom nivou ali i DALJE moze da se vozi sa njima...grand cure i momci koji toliko vole da izgledaju lepo i doterano,da ih ne dodiruju selci i selkinje...a sami rkcu po ulici i bacaju sve zivo,za njih nije ovaj bus,za sve ostale,kada se nema para moze...Elem kada se napomene da povratna karta ATP Bosilegrad kosta 850 ili 750 din sta reci,i to jos i nije studentska....

moglo je da ostane i onako bas mi se dopalo da replika bude Dobrodosli u Kambodzu posle ovog nabrajanja gradova "ovih dole juzno "
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode :wink: :wink:
sasa-74
Mehaničar

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:10 pm

Postod DraganNish » Uto Jul 15, 2008 10:47 pm

sasa-74 je napisao:
DraganNish je napisao:

moglo je da ostane i onako bas mi se dopalo da replika bude Dobrodosli u Kambodzu posle ovog nabrajanja gradova "ovih dole juzno "

Ima neke filozofije tu :)
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod Sashco » Sub Jul 19, 2008 1:52 pm

Ovaj Jugekspresov TAM moze da prodje. Tako je uslikan da mu je iznad reklama za Simplon. :lol:
Image
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod Stefan Bgd » Sub Jul 19, 2008 2:00 pm

Stvarno,Tamic i ne izgleda lose.Jedan od boljih autobusa Jugekspresa. 8)
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod volvos » Sub Jul 19, 2008 3:02 pm

Imate u galeriji sve moje slike koje sam slikao u Leskovcu tacnije JUGEXSPRES
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Postod volvos » Uto Jul 22, 2008 4:16 pm

Evo par slika koje sam fotografisao pre nekih 720 dana :D ,nesto sam privatno bio u Leskovcu,na ovaj prvoj slici se vidi odzak na jednom starom MAN-u

Image

Garaza JUGEXSPRESA,nije neki kvalitet ali se moze videti sta im je ostalo u garazi.Kada bi ovu gvozdjuriju prodali imali bi bar za jedan nov bus sigurno

Image

Image
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije