U toku jučerašnjeg dana kontrolorka voznih isprava GSP-a "Beograd" je napadnuta od strane putnika na okretnici autobuske linije 308. Ovo sam pročitao u dnevnim novinama "Politika", tako da ne znam da li se incident dogodio na terminusu Šumice ili Veliki Mokri Lug, kao ni ostale detalje.
Svega toga vise nebi trebalo da bude jer su ugradilui na sva vozila neku malu papucicu koja je smestena s leve strane u kabini na nezgodno mesto (vecina ce to slucajno stisnuti ) , koja sluzi kada stisnes automatski se zove policija i oni te lociraju i dodju
Ja sam čak čuo priču da treba brzo da se stisne tri, četiri puta da bi se aktivirao taj sistem. Ali, da na strašno glupom mestu su ga montorali, bukvalno na mestu gde kod šaltača stoji papučica kvačila.
Ovaj članak je pisalo neki ortodoksni pametnjaković. Prvo naslov ne valja, drugo piše "vozač GSP-a "Lasta", mislim ni kraćeg članka ni više grešaka i lupetanja.
A, što se napada tiče, pa šta da kažem, užas, strašno
Osecam da su i jedan i drugi bahati i drski vozac GSP-a je namerno ili slucajno napravio gresku a ovaj brze bolje udri po vozilu pa sto po vozilu pitam se ja??
Juče u Bulevaru Despota Stefana napadnuta kontrolorka GSP-a "Beograd", na liniji 16 u autobusu GSP-a "Beograd" (garažni broj vozila mi nije poznat). Nemam detaljnije informacije.
Moj primer iz Bircaninove:Parkirao sam kola na parkiralistu.Autobus na liniji 39 Tamnavatrans je usao u stanicu i zagradio me,posle dva minuta cekanja sam svirao i nikom nista,nakon 5 min je dosao vozac noseci kaficu i otisao.Krenuo sam da se isparkiravam ali ni GSp sa 48 ni Veolia 59 nisu hteli da me propuste,cak mi se Veolia uparkirala toliko blizu da sam morao da pregazim dve trake i popnem se malo na trotoar da bih smotao auto.Mozda ja nisam neki vozac ali?Ja sam smiren ali me izbacili cas posla iz takta.Da je neki sa kracim zivcima eto belaja.
Pisali bi u nedogled o tome ko je kriv a ko nije u saobraćaju,važno je samo malo kolegijalnosti i nikako žurba.
Kriv je grad koji nikako da ukine parkiranje u zoni okretnica JGP-a kao što je urađeno u Čingrijinoj.
Ta Katićeva ul.je izuzetno teška jer je veliki broj linija tu smešten a i na obe strane je parking.
Kada ostane vozilo bez smene ili je ne pokretno tada nastaju veliki problemi.