Logo

Pogon "Kosmaj"

Stare i zaključane teme

Postod avramovicsasa » Pet Jul 11, 2008 1:10 am

ja iskreno više volim tzv.Parcijalne reklame od total dizajn,gde se čuva
boja prevoznika poput čuvene WINK reklame.

Te male bilborde na vozilima koje spominješ,GSP je ako se sećaš pre desetak godina probno uveo na nekim trolejbusima gr.br.10,14,15,17,38,
39,66,67 i tramvaji 264 i 307 ako me sećanje dobro služi ali te lajsne su
ubrzo pokidane a reklamna stakla polupana pre postavke reklama tako da
je došlo do ne uspeha,ali to nije loša ideja,Novi Sad ima takve sa neonkama i super izgledaju noću,čini mi se da je ona njihova najskuplja
reklama.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Sponzor

Postod Marko » Sre Jul 16, 2008 12:35 pm

Image
Lin 37 gb 29 u kvaru
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod avramovicsasa » Čet Jul 17, 2008 1:37 am

Šteta za taj prvi tip IK-103,ta kvačila upropastila su te autobuse i navukli
mržnju vozača prema njima,to je moglo da se sredi i da se ta vozila daju
na određene linije.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Marko » Pon Jul 21, 2008 12:38 pm

Image
Image
Image
Ada 4 gb201
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod igibgd » Pon Jul 21, 2008 2:28 pm

danilo je napisao:Prekjuče me je vozio Mercedes-Benz Connecto, garažni broj 186, ako se ne varam, na liniji 48 od Pančevca do Banjice i super je, još ja sedeo pozadi blizu motornog dela, ali termo izolacija je super, nema da zrači :!: :wink: :wink: :wink:

Da li neko zna zašto taj autobus stalno -cakće- :?:
Je li je u pitanju nešto sa motorima kod tog Mercedes-Benz Connecto-a :?: ...ili nešto drugo :?: :?
Korisnikov avatar
igibgd
Član

Pridružio se: Pet Jul 11, 2008 9:06 pm

Postod danilo » Pon Jul 21, 2008 9:25 pm

Kad sam ja išao nije caktao :!: :? :roll:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod igibgd » Uto Jul 22, 2008 12:05 pm

danilo je napisao:Kad sam ja išao nije caktao :!: :? :roll:

Ne čuje se iznutra-već spolja! 8) Juče sam čuo i na pedesetici dok sam čekao bus na stanici!! :?: :!: :arrow: :wink:
Korisnikov avatar
igibgd
Član

Pridružio se: Pet Jul 11, 2008 9:06 pm

Postod Stefan Bgd » Pet Jul 25, 2008 5:58 pm

WeljaBG je napisao:videh danas sanos gb228 na 54 u zelezniku! krenuo ispred ik-103 koji je na 88, sanos sljaka sve u 16, boli ga bas, normalno se cuje, a ikar sto urla pa ono je strasno, jos 88 nije bilo dugo pa puna stanica bila (u suprotnom smeru) pa ljudi zinuli i cudili se, ukljucujuci i mene, ono je nerealnost! inace videh lastrin s200 gb13133 i bolje i mirnije se cuje od gsp-ove 228ice, ikarbus treba da se stidi, to je cinjenica :!: :lol: :lol: :lol:

Da,da Weljo,mi treba da se drzimo cinjenica...
Taj Ikarbus ne bi tajko urlao da ga gazda malo bolje odrzava i da ga malo manje muce. :?
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod milos265 » Pet Jul 25, 2008 7:26 pm

Stefan Bgd je napisao:
WeljaBG je napisao:videh danas sanos gb228 na 54 u zelezniku! krenuo ispred ik-103 koji je na 88, sanos sljaka sve u 16, boli ga bas, normalno se cuje, a ikar sto urla pa ono je strasno, jos 88 nije bilo dugo pa puna stanica bila (u suprotnom smeru) pa ljudi zinuli i cudili se, ukljucujuci i mene, ono je nerealnost! inace videh lastrin s200 gb13133 i bolje i mirnije se cuje od gsp-ove 228ice, ikarbus treba da se stidi, to je cinjenica :!: :lol: :lol: :lol:

Taj Ikarbus ne bi tajko urlao da ga gazda malo bolje odrzava i da ga malo manje muce. :?
Jel se to odnosi i na gsp-ove Ikarbuse koji urlicu po ulicama? I veruj mi da u MM Transu sigurno imaju odrzavanje kako treba ali da postoji i objektivan faktor koji se zove KVALITET VOZILA!
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Stefan Bgd » Pet Jul 25, 2008 10:53 pm

milos265 je napisao:
Stefan Bgd je napisao:

Jel se to odnosi i na gsp-ove Ikarbuse koji urlicu po ulicama? I veruj mi da u MM Transu sigurno imaju odrzavanje kako treba ali da postoji i objektivan faktor koji se zove KVALITET VOZILA!

E,pa najbolje da je autobus necujan,da je sve super,perfektno,samo da sednes i vozis,i vozis... :roll:
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod avramovicsasa » Sub Jul 26, 2008 5:12 am

dobro Sanos ako je i bucan moze da se oprosti jer oni datiraju iz 1986 godine i oni su u ovom vremenu prevazidjeni ali novi busevi koji se dernjaju kao novi to ne mogu da razumem,ako je motor snazan tu mora
biti odlicna izolacija.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod WeljaBG » Sub Jul 26, 2008 10:57 am

verujte mi, trebao sam snimiti zvuk, sanos se 3 puta manje cuo od ikara ZBOG HLADNJAKA! toliko arlaucu da je to strasno posle je dosla i 58 bas novobeogradska, mislim da je 493 nisam obratio na broj ali moze biti ili 493 ili 494, oni MUCU, oni ne arlaucu vec mucu ko krave, bogami i japanci imaju veoma slicne hladnjake, ko zna sta gsp radi, al me stvarno cudi da PRIVATNI ik-103 se toliko deru, ori se ceo zeleznik, ne moras ni da ga vidis odma znas sta dolazi, no da pohvalimstariju generaciju novobeogradskih ikara da se sasvim pristojno cuju, iskljucujem zemun, onaj 361 se polako priblizava 488ici po klepetanju, inece ostali su manje vise dobri sto se tice hladnjaka, deru se samo kad je 40 i vise stepeni napolju, ali me zapanjuju privatni na 88 da je 20 stepeni i toliko uji, pa to je strasno...
WeljaBG

Postod Stefan Bgd » Sub Jul 26, 2008 11:25 am

E,pa iskreno,Weljo,ako po meni neki autobus arlauce,kuka,skripi,muce(prolupava na sred voznje)...,ja se ne bi ni vozio s njim.Vozio bi se samo onim prema kojem imam lepo misljenje,koji susti kao zmija...Ozbiljno.Ako ti smetaju ik-218n,brate,nemoj ni da ih primecujes.
More,sto rece jedan cenjeni kolega koji radi u GSP-u,za nasa goveda su i zaprege mnogo.Ni na njima ih ne bi vozio. :?
Covece,mi smo nezahvalan narod...Zato nam sve tako i ide...

Da zavrsimo sa OFF TOPICOM.
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod profa_chb » Sub Jul 26, 2008 5:50 pm

e vozio sam se nekim gbr63 na 21a.... ik103, još iz onog vremena sa drvenim panelima... sva sedišta plastična(nepoznat proizvođač, prvi put vidim), novo presvučen pod... ali pozadi mu fale 4 sedišta, tamo prekoputa zadnjih vrata... da li neko zna više o tom busu?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod avramovicsasa » Sub Jul 26, 2008 6:22 pm

busevi 63,64,66,67 stigli su u belo-crveno-belo kolor šemi sa tapaciranim
sedištima i još par izmena a 68 je došao poslednji klasične izrade.
avramovicsasa
Otpravnik

PrethodniSledeća

Povratak na Arhiva