Logo

Nezgode GSP-a Novi Sad

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Novom Sadu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Postod volvos » Pet Maj 27, 2011 9:13 am

757,na ovoj fotografiji ne izgleda toliko strašno,ali gore izgleda kad stanete pored njega

http://adf.ly/1cOEU
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Sponzor

Postod volvos » Pet Maj 27, 2011 9:15 am

Kamion koje je takodje lepo stradao

http://adf.ly/1cOKO
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Postod Marko » Pon Avg 15, 2011 2:52 pm

Stradao u sudaru sa autobusom

U saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovali autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad i kombi vozila pred nadvožnjakom na putu za Rumenku jutros oko 6 sati poginuo je vozač teretnog vozila.

Nije poznato zašto je vozač prešao na suprotnu kolovoznu traku

Prema nezvaničnim informacijama, vozač kombija pekare "Marković plus" je iz nepoznatih razloga, silazeči sa nadvožnjaka u pravcu Novog Sada, prešao u drugu traku i direktno udario u prednji deo zglobnog autobusa koji je išao u pravcu Rumenke.

Od siline udara kombi se bukvalno raspao, a vekne hlebe su se razletele po putu.

Ekipa Hitne pomoći je brzo stigla na mesto nesreće, ali je vozač koji je teško povređen je ubrzo preminuo.
U GSP-u navode da je autobus bio prazan i da je njiohv vozač, kada je primetio da kombi ide direktno na njega, pokušao da skrene u stranu ali da nije uspeo da izbegne nadolazeće vozilo.

Vozač GSP-a je prošao bez povreda.
Uviđaj je obavila novosadska policija,a vozila su poslata na tehnički pregled.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/271504 ... -autobusom
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod ferdinand » Pon Avg 15, 2011 9:56 pm

katastrofa.. garant je zaspao :roll:

jel neko zna gb busa i sta je sa vozacem istog??
Korisnikov avatar
ferdinand
Član

Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 4:26 pm

Postod MILE » Pon Avg 15, 2011 10:35 pm

Samo znam da vozač nije povređen.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod Sloba » Pon Avg 15, 2011 10:40 pm

To piše u tekstu. :lol:
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod ferdinand » Uto Avg 16, 2011 1:17 am

gle stavarno.. meni je mozak i dalje u tramvajima :roll:
Korisnikov avatar
ferdinand
Član

Postod ferdinand » Pet Avg 19, 2011 1:01 am

876 je nastradao, ali ne dovoljno da se ne moze zakrpiti :twisted: :lol:
Korisnikov avatar
ferdinand
Član

Postod profa_chb » Pet Avg 19, 2011 12:29 pm

munze konza :mrgreen:

p.s. jel 844 isečen?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Nibus-ja » Uto Sep 27, 2011 3:43 pm

Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Sloba » Uto Sep 27, 2011 10:12 pm

Ma za taj Grožđebal redovno autobusi nastradaju zahvaljujući pijanim i nadrogiranim putnicima. Inače, za Grožđebal se stave zglobni autobusi uveče koji voze po istoj ceni kao i redovni busevi ali ne važe markice.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod Velemajstor » Sre Sep 28, 2011 8:22 am

Noć između subote i nedelje(24/25 septembar) razbili su tri autobusa. Najgore je prošao zglob 737. Izbili su u prikolici iza harmonike sva stakla bočna,zadnje staklo, na trećim vratima sva stakla,na četvrtim vratima ostala stakla samo u donjem redu(4 komada),sva plafon svetla su razbili u prikolici. Polazak je bio u 2:30 iz Sremskih Karlovaca(Grožđenbal). Da ih kod Navipa(Tekije) nisu dočekali policajci ko zna šta bi još demolirali na autobusu. Jedan je čak se popeo na krov od autobusa ali je odmah sišao pošto video policiju. Ovo su tačne informacije dobijene od vozača autobusa koji ga je vozio tu noć. Vozač nije maltretiran i nije ga niko dirao. Zašto nije ova vest objavljena u sredstvima informisanja ja se pitam.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 3:24 pm

Postod Sloba » Sre Sep 28, 2011 8:26 am

Dobrodošao na forum!
Strašno je sve šta njima padne na pamet da urade, i hvala Bogu da ih je policija čekala. Da li znaš možda koji busevi su još razbijeni?

Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod Velemajstor » Sre Sep 28, 2011 8:59 am

Sada momentalno ne znam ali mogu saznati u toku dana. Znam vozače koji su ih vozili. Jedan je i član foruma. Ime mu je Milan iz Temerina. Slika na forumu je Volvo "šestica" 672. On zna pošto je radio tu noć. Ovaj drugi i vozač koji je vozio 737 nisu mi dostupni. Milanov ne znam broj telefona.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 3:24 pm

Postod Sloba » Sre Sep 28, 2011 9:57 am

Znam Milana, on mi je blizak prijatelj. :)

Pitao sam njega, razbili su i 762.

Korisnikov avatar
Sloba
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Novom Sadu