Logo

Neoplan Skyliner

Diskusije posvećene autobusima na sprat.

Postod civijas » Pon Avg 15, 2011 1:18 am

milos265 je napisao:Naravno! Sa Mercedesovim motorom! Slazem se, ja sam mislio na Skylinera uopste! Nema boljeg dekera niti ce ga biti.

Pa, uz duzno postovanje, od Neplana definitivno Megaliner, a od konkurencije 431DT, mada i Sky je u samom vrhu. Mada, o ukusima ne vredi raspravljati. :wink: :D
civijas
Član

Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 3:46 am

Sponzor

neoplan spaceliner

Postod roker 70 » Pon Avg 15, 2011 6:46 pm

Image
Image
buses world
Korisnikov avatar
roker 70
Član

Pridružio se: Ned Jul 24, 2011 4:52 pm

Postod civijas » Pon Avg 15, 2011 10:57 pm

Kakva su ovo vrata na zadnjoj steni? Prvi put vidim ovo... :roll:
civijas
Član

Postod fimatotravel » Pon Avg 15, 2011 10:59 pm

Da mogu invalidska kolica da se spakuju
fimatotravel
Član

Pridružio se: Sre Feb 02, 2011 9:53 pm

Postod Sloba » Pon Avg 15, 2011 11:09 pm

Verovatno je i u sklopu toga lift..
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod civijas » Pon Avg 15, 2011 11:11 pm

Sloba je napisao:Verovatno je i u sklopu toga lift..

Jeste sigurni da moze invalid da prodje kroz ovo? Nesto mi deluje uzano, mada, mozda i gresim. :?:
civijas
Član

Postod Sloba » Pon Avg 15, 2011 11:14 pm

Možda je i izlaz u slučaju nužde. Pa kad otvore onda da se naduva tobogan :lol:
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod civijas » Pon Avg 15, 2011 11:26 pm

Sloba je napisao:Možda je i izlaz u slučaju nužde. Pa kad otvore onda da se naduva tobogan :lol:

Hehehehehe... Za to sigurno ima dovoljno sirine... :lol: :lol: :lol:
civijas
Član

Postod fimatotravel » Pon Avg 15, 2011 11:27 pm

Ne imaju posebna vrata (gore ili dole) sa leve strane i kad se inavlidsko lice smesti na sedište onda se kolica stavljaju poazdi...Deker je to jer kako i da uguraš kolica u bunker teško ih je izvaditi ovako je mnogo praktičnije :wink:
fimatotravel
Član

Postod civijas » Pon Avg 15, 2011 11:32 pm

fimatotravel je napisao:Ne imaju posebna vrata (gore ili dole) sa leve strane i kad se inavlidsko lice smesti na sedište onda se kolica stavljaju poazdi...Deker je to jer kako i da uguraš kolica u bunker teško ih je izvaditi ovako je mnogo praktičnije :wink:

Ima mi logike to sto pricas za kolica, samo mi onda nije jasno da li ovog dekera vozi Jao Ming kad moze da dohvati onu rucku gore na vratancima koja je bar na 2,8 ako ne i na cela 3m visine. :wink:
civijas
Član

Postod fimatotravel » Pon Avg 15, 2011 11:42 pm

civijas je napisao:
fimatotravel je napisao:Ne imaju posebna vrata (gore ili dole) sa leve strane i kad se inavlidsko lice smesti na sedište onda se kolica stavljaju poazdi...Deker je to jer kako i da uguraš kolica u bunker teško ih je izvaditi ovako je mnogo praktičnije :wink:

Ima mi logike to sto pricas za kolica, samo mi onda nije jasno da li ovog dekera vozi Jao Ming kad moze da dohvati onu rucku gore na vratancima koja je bar na 2,8 ako ne i na cela 3m visine. :wink:
Nije to visoko samo ti se čini :wink:
fimatotravel
Član

Postod Sloba » Pon Avg 15, 2011 11:43 pm

Uđe unutra, klikne dugme, vrata se otvore i naduva se tobogan :lol:

Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod civijas » Uto Avg 16, 2011 1:04 am

fimatotravel je napisao:
civijas je napisao:

Nije to visoko samo ti se čini :wink:

U pravu si imenjace. Kad malo bolje osmotrim sliku, izgleda da je na oko 2,2m, tako da ipak ima sanse da se dohvati. :wink:
civijas
Član

Postod Adin_Zne » Sre Avg 17, 2011 4:14 pm

Image
Adin_Zne
Član

Pridružio se: Pet Apr 01, 2011 2:10 pm

Postod Goran sk » Pet Avg 19, 2011 7:24 pm

Adine odakle ti ova slika? Ovu sliku sam video kod Marcela ...uslikao neki nemac ..
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Autobusi na sprat