Logo

Autobuske nesreće

Sve što je vezano za autobuse, a ne spada u kategorije iznad.

Postod Stefan Bgd » Pet Jul 18, 2008 12:36 pm

Ma nece ga Hrvati strpati,vec ce biti izrucen pred nas sud... :?
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Sponzor

Postod s215hdh » Pet Jul 18, 2008 1:51 pm

Pitanje je da li ce biti izrucen. Mada ni nasi nece biti bas blagonakloni...
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod Kassbohrer » Pet Jul 18, 2008 2:27 pm

Pročitao sam da dolaze stručnjaci iz Holandije da vještače autobus.
A što se tiče vozača izgleda da je kod nas odavno praksa da se krivica uvjek svaljuje na ljudski faktor, tako im dođe nekako najlakše. Sve dok se istrage budu tako vodile sa ciljem samo da se što prije utvrdi ''krivac'' a ne i stvarni splet okolnosti koji je doveo do tragedije, nesreće će se i dalje dešavati. Nažalost kod nas se najčešće koristi ona glupa fraza: ''Brzina neprilagođena uslovima na putu'', kriv vozač i doviđenja.
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod s215hdh » Pet Jul 18, 2008 2:46 pm

U pravu si...
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod Nibus-ja » Pet Jul 18, 2008 4:07 pm

Sloba je napisao:
s215hdh je napisao:Ja ne mogu da verujem, po nalazima hrvatskih israzitelja, Lastin vozac je kriv jer se nije pridrzavao odgovarajuce strane kretanja i zbog toga je vozilo udarilo u bankinu. ??? Kojom stranom kretanja je on to trebalo da se krece? Mislim da li su ti ljudi uopste normalni i da li znaju sta znaci kada ti pukne prednja guma na autobusu u voznji????

Ja stvarno nemam komentar na ove gluposti... Jedino sto mogu reci, Kolega, ne daj se... Ali to coveku sada sigrno nista ne znaci

I ja podrzavam neduznog coveka da ostane neduzan i bez zatvora. (mada sumnjam, Hrvati ce ga strpati i moze da se slika u zatvoru)

PODRSKA ZA NASEG NEVINOG KOLEGU i IZ NISA. :evil:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod milos265 » Pet Jul 18, 2008 4:35 pm

Ima u svemu tome jedan strasno bitan detalj. U novinama je cini mi se juce objavljena slika na kojoj se vidi potpuno odvaljen gazeci sloj sa jedne od guma kako stoji pored puta. Ako se zna da se to desava kod protektiranih pneumatika, sta ce se desiti ako se dokaze da je taj pneumatik bio montiran na prednji desni tocak :?: :?: :?:
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Kassbohrer » Pet Jul 18, 2008 4:54 pm

Šta ako se pokaže da je to uobičajena praksa u Lasti?
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod Sloba » Pet Jul 18, 2008 5:11 pm

Nibus-ja je napisao:
Sloba je napisao:
s215hdh je napisao:Ja ne mogu da verujem, po nalazima hrvatskih israzitelja, Lastin vozac je kriv jer se nije pridrzavao odgovarajuce strane kretanja i zbog toga je vozilo udarilo u bankinu. ??? Kojom stranom kretanja je on to trebalo da se krece? Mislim da li su ti ljudi uopste normalni i da li znaju sta znaci kada ti pukne prednja guma na autobusu u voznji????

Ja stvarno nemam komentar na ove gluposti... Jedino sto mogu reci, Kolega, ne daj se... Ali to coveku sada sigrno nista ne znaci

I ja podrzavam neduznog coveka da ostane neduzan i bez zatvora. (mada sumnjam, Hrvati ce ga strpati i moze da se slika u zatvoru)

PODRSKA ZA NASEG NEVINOG KOLEGU i IZ NISA. :evil:

I ogromna PODRSKA ZA NEVINOG VOZACA IZ NOVOG SADA! Ne daj se posteni covece!
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod zl73 » Pet Jul 18, 2008 7:48 pm

Ne bih da osudjujem nikoga citao komentare na b92 portalu mnogi su se zalili na vozace laste brzo voze ..cini mi se moraju se pridrzavati reda voznje. Stvarno ne razumem prevoznike cemu tolika zurba ili je u pitanju profit po svaku cenu :cry: ps.ja na ovo gledam kao potencijalni putnik
zl73
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 6:45 pm

Postod s215hdh » Ned Jul 20, 2008 8:34 pm

zl73 je napisao:Ne bih da osudjujem nikoga citao komentare na b92 portalu mnogi su se zalili na vozace laste brzo voze ..cini mi se moraju se pridrzavati reda voznje. Stvarno ne razumem prevoznike cemu tolika zurba ili je u pitanju profit po svaku cenu :cry: ps.ja na ovo gledam kao potencijalni putnik

NA autoputu je dozvoljena brzina 100 km/h, od cega on vise ne moze jer je blokiran. A red voznje postoji da bi se drzao...
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod setrass » Ned Jul 20, 2008 11:26 pm

Pitanje za potencialnog putnika(e) sta bih rekao kad bih neko vozijo 80km/h gdje evropskim zakonom dozvoljeno 100km/h, i recimo iz Splita u Beograd stigao sa dva sata zakasnjenja?
setrass
Član

Pridružio se: Sub Mar 01, 2008 5:30 pm

Postod setrass » Ned Jul 20, 2008 11:28 pm

Velika podrska za kolegu :!: :!: :!:
setrass
Član

Pridružio se: Sub Mar 01, 2008 5:30 pm

Postod cone » Pon Jul 21, 2008 10:15 am

Juče slikan u Novom Sadu:

Neko je žestoko naleteo na ovaj parkirani Neoplan od ATP Morava iz Vrnjačke Banje. Ovaj je baš gadno prošao, a pitam se kako je tek prošao auto koji je naleteo na njega... :?:

Image

Image

Image
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm

Postod Goran sk » Pon Jul 21, 2008 11:56 am

steta :oops: bus izglada da je dobro ocuvan bio
Image
Korisnikov avatar
Goran sk