Sloba je napisao:s215hdh je napisao:Ja ne mogu da verujem, po nalazima hrvatskih israzitelja, Lastin vozac je kriv jer se nije pridrzavao odgovarajuce strane kretanja i zbog toga je vozilo udarilo u bankinu. ??? Kojom stranom kretanja je on to trebalo da se krece? Mislim da li su ti ljudi uopste normalni i da li znaju sta znaci kada ti pukne prednja guma na autobusu u voznji????
Ja stvarno nemam komentar na ove gluposti... Jedino sto mogu reci, Kolega, ne daj se... Ali to coveku sada sigrno nista ne znaci
I ja podrzavam neduznog coveka da ostane neduzan i bez zatvora. (mada sumnjam, Hrvati ce ga strpati i moze da se slika u zatvoru)
Nibus-ja je napisao:Sloba je napisao:s215hdh je napisao:Ja ne mogu da verujem, po nalazima hrvatskih israzitelja, Lastin vozac je kriv jer se nije pridrzavao odgovarajuce strane kretanja i zbog toga je vozilo udarilo u bankinu. ??? Kojom stranom kretanja je on to trebalo da se krece? Mislim da li su ti ljudi uopste normalni i da li znaju sta znaci kada ti pukne prednja guma na autobusu u voznji????
Ja stvarno nemam komentar na ove gluposti... Jedino sto mogu reci, Kolega, ne daj se... Ali to coveku sada sigrno nista ne znaci
I ja podrzavam neduznog coveka da ostane neduzan i bez zatvora. (mada sumnjam, Hrvati ce ga strpati i moze da se slika u zatvoru)
PODRSKA ZA NASEG NEVINOG KOLEGU i IZ NISA.

zl73 je napisao:Ne bih da osudjujem nikoga citao komentare na b92 portalu mnogi su se zalili na vozace laste brzo voze ..cini mi se moraju se pridrzavati reda voznje. Stvarno ne razumem prevoznike cemu tolika zurba ili je u pitanju profit po svaku cenups.ja na ovo gledam kao potencijalni putnik
Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google Adsense [Bot] i 3 gostiju