Ajde kad me vec spominjete da dam i ja moje strucno

misljenje u vezi Brave...
Tacno je to koliko sam procitao na raznim sajtovima i asopisima da se najbolje pokazao ovaj motor 1.6 16v koji i ja imam. Sto se konkretno mog auta tice bio je u odlicnom stanj pri kupovini, uvezen je bio iz Italije sa 167000 pravih km, imam servisnu pa znam da je prava. Vec sam pisao da motor i dalje, posle 5 god voznje radi odlicno a ide kao zmaj, mada mu je potrosnja po gradu malo veca ali dobro...
Moj ti je savet da uzmes auto da provozas narocito po neravnom putu da vidis da li lupka trap i koliko je tvrdo ogibljenje, naravno da vidis motor kakav je i kako radi ali za to ti je najbolje da posetis nekog majstora. Za te pare mislim da je ok auto.
Sledece - moj ujak je kupio Bravu 1.2 2001 godiste prosle godine je platio oko 2600e i to sa vec ugradjenim plinom e sad ne znam da li je sekvent, mislim da jeste. Bitna stvar je to da taj auto neverovatno malo trosi plina. Na 250km voznje autoputem i otvorenim magistralnim putem, sa punim gepekom i sa 4 osobe unutra potrosio je 1300 dinara plina pri brzini oko 90-100km/h. Opet moje misljenje je da je najbolja varijanta uzeti takav neki motor sa sekvent plinom jer je jeftinije odrzavanje, malo trosi, nemas glavobolje ako ti se desi neki kvar tipican za dizele. Pri tom taj 1.2 mislim da uopste ne ide lose jer ima 80ks, vozio sam ga nesto kratko ali nisam mogao bas da vidim kako ide na otvorenom putu. Ja bih svakako gledao pri kupovini da uzmem benzinca sa plinom pre nego dizela, ne znam sta drugi misle. Pozdrav.