Haris je napisao:Dobar im je isto onaj sivi turizmo.
On je ex Morava! Kupljen odavno od Morave! Morao je odmah u Tursku na sredjivanje! Pricao mi jedan vozac kad su sveli racune ispao im preskup!
To je ovaj. Izvor FB
Uploaded with ImageShack.us
Haris je napisao:Dobar im je isto onaj sivi turizmo.
Haris je napisao:Hvala na informaciji nisam to znao, fino su ga bili sredili, on nikako ne ide na redovne linije, uglavnom ide na vanredne voznje.

milan.nk je napisao:Ova ekspozitura PG ima mnogo korektnije osoblje... A ovi gore su katastrofa...

Denky Pecanin je napisao:milan.nk je napisao:Ova ekspozitura PG ima mnogo korektnije osoblje... A ovi gore su katastrofa...
Vecina zaposlenih su ljudi iz Novog Pazara, bez obzira na to da li voze bus registovan na NP ili PG table....a sto se tice Ozlemove ljubaznosti i profesionalnosti usluge i kvaliteta, e o tome govori da Ozlem vozi vecinu ekskurzija ne samo za novopazarske skole, vec i za skole mnogih susednih gradova kao sto su Kraljevo, Sjenica i drugi...
Haris je napisao:Slazem se sa Denkijem ubedljivo najvise rade ekskurzije n NP i okruzenju imao sam prilike nekoliko puta da se uverim.

roker 70 je napisao:Haris je napisao:Slazem se sa Denkijem ubedljivo najvise rade ekskurzije n NP i okruzenju imao sam prilike nekoliko puta da se uverim.
Jaka stvar raditi ekskurzije..kupis direktora skole i vozi..pa u bgd ekskurzije voze nisekspres ,becejprevoz itd.nije to merilo..

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju