Logo

Fotografije autobusa iz aktuelnog voznog parka

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Novom Sadu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Postod Aleks_BGD » Čet Sep 08, 2011 9:13 pm

Iosis je napisao:Ovaj minibus izgleda kao da ga je dizajnirao Joca-slepac.
Odvratni su, ostatak i nije tako, ali prednja stjena je katastrofa... :roll:

Preradjena Iveco 65ca...i jos ako ima gibnjeve umesto jastuka.. :roll:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Sponzor

Postod Sloba » Čet Sep 08, 2011 9:50 pm

A nema. :wink:
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Iosis » Čet Sep 08, 2011 11:15 pm

Ma Iveco kombiji su ok što se tiče dizajna, ali ovo... Ovo nije ni za...
Pravio ga Joca-slepac da bi plašio Tozu-vampira! :lol:
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod Sloba » Čet Sep 08, 2011 11:23 pm

A pritom je lapio i lušu Luletu :lol:
Pošto smo pogodili u triviji koji je ovo autobus bio, postavljam njegovu sliku ovde :)
Image
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod primo 1 » Pet Sep 09, 2011 12:12 am

U Ivecu su ocigledno zeleli da prednji deo izgleda sto veselije pa se sve pretvorilo u karikaturu.
Image
Korisnikov avatar
primo 1
Član

Pridružio se: Uto Avg 16, 2011 10:02 am

Postod gospodin dzo » Pet Sep 09, 2011 12:13 am

Izgled je skroz nebitan,vidite i sami po Sorovima na sta lice pa vuku k'o od sale i prestizu sve zivo...:D
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod primo 1 » Pon Sep 12, 2011 11:33 pm

Ali nesto nisam primetio da Lasta nabavlja nove.
Image
Korisnikov avatar
primo 1
Član

Postod primo 1 » Uto Sep 13, 2011 1:36 pm

GRAS at night:

Image

Image

Image

Image
Image
Korisnikov avatar
primo 1
Član

Postod Sloba » Uto Sep 13, 2011 6:42 pm

Odlične slike! :D

Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod Aleks_BGD » Uto Sep 13, 2011 7:32 pm

primo 1 je napisao:U Ivecu su ocigledno zeleli da prednji deo izgleda sto veselije pa se sve pretvorilo u karikaturu.

Znas li ti da bi zamenio sijalicu na jednom faru samo treba ti bar 20 min,usput moras da skines i celu prednju masku da bi uopste mogao da pridjes samom faru.A kad skines masku,moras da skines far da bi dosao do slijalice...pa ti vidi sad.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod primo 1 » Uto Sep 13, 2011 11:16 pm

Nisam znao. To je onda veoma neprakticno. Srecom po gradu ih ne dira policija iako ponesto ne radi pa moze da se sredi na kraju smene. Nevolja je ako se to desi onom sto ga salju na aerodrom. Generalno sijalice propadaju 2 do 3 puta brze od uvodjenja obaveze da farovi moraju biti upaljeni i danju.
Image
Korisnikov avatar
primo 1
Član

Postod MILE » Sre Sep 14, 2011 12:41 pm

U Beogradu je bilo slučajeva da policija isključi vozilo GSP-a i napiše prijavu zbog sijalica.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod primo 1 » Sre Sep 14, 2011 5:09 pm

Stvarno? Mislim da su ovde odnosi MUP-a i Gradskog saobracajnog ipak malo bolji. To se sto si napisao se zapravo narodski zove klanje krave zbog kila mesa. Naime kad iskljuce autobus automatski su izbacili i sve putnike iz njega, a guzve su u BG jos vece. Znaci zbog jedne sijalice maltretirati 100 ili 200 ljudi, koliko je to pametno?
Image
Korisnikov avatar
primo 1
Član

Postod Iosis » Sre Sep 14, 2011 6:15 pm

A realno ta sijalica može bukvalno 5 minuta prije nego ga policajac vidi pregoriti. Isto važi i za auta na putu. Pogotovo po danu, otkuda ja znam da li je pregorila kad po danu se ne vidi svjetlo koje sijalica baca napred.
Prema tome, za to bi trebala upozorenja, pa na okretnici da ga čeka serviser, časkom zamjeni sijalicu i bus nastavi dalje.
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod Aleks_BGD » Sre Sep 14, 2011 8:24 pm

primo 1 je napisao:Nisam znao. To je onda veoma neprakticno. Srecom po gradu ih ne dira policija iako ponesto ne radi pa moze da se sredi na kraju smene. Nevolja je ako se to desi onom sto ga salju na aerodrom. Generalno sijalice propadaju 2 do 3 puta brze od uvodjenja obaveze da farovi moraju biti upaljeni i danju.

Slusaj sad jos bolji deo price,kad otvoris haubu imas 4 srafa koje drze masku i njih skidas sa obicnim zvezdastim srafcigerom,a da bi skinuo far imas jos 4 srafa za koje treba da imas imbus kljuc,onaj 6to ugaoni..Pa sad ako nemas taj mali kljucic nemozes da skines far,kako napred tako i pozadi.Posebno na ovim novijim Iveco vozilima.
I zamisli ti sad,posaljes vozilo na put,i crkne mu neka sijalica,pozicija,dugo/kratko svetlo,a ti nemozes da je skines zbog pisljivih srafova.I kad te pandur zaustavi mozes da se uvatis za stojka da me izvines.

Kod stare serije od 2000 do 2006 onaj kockasti,sve je vrlo jednostavno,dignes habu,skines gumenu zastitiu sa fara otkacis drzace i gotovo za 2 min.A ovamo su ga zakomplikovali da gore nemoze biti.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Novom Sadu