Logo

KAVIM Jedinstvo, Vranje (1)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Nibus-ja » Uto Sep 13, 2011 6:30 pm

Aleks_BGD je napisao:
djole je napisao:ako je autobus sa predvidjenim mestima za stajanje i ako je vozac postovao ogranicenje od 50 km/h nema njegove krivice bar sto se tice putnika koji su stajali

Sto ce dokazati taho listic.. :wink:

Taho listic su mogli odmah da provere,posto su izvukli autobus na put :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Sponzor

Postod Aleks_BGD » Uto Sep 13, 2011 6:31 pm

Nibus-ja je napisao:Oni su mogli da stoje ali tek posto se sva mesta za sedenje popunjena ili na svoju odgovornost,mada da ih je policija zaustavila vozac bi mogao da bude kaznjen jer mu putnici stoje a ima najmanje 6 praznih sedista u ovom slucaju.

Pazite sad ovo, skoro sam putovao sa nis-ekspresom i na kilometar od usputne stanice posto je bio medjugrad u pitanju ustajem ja i prilazim prednjim vratima kako bi sto pre izasao i tako ne bi zadrzavao vozaca,pre nego da stignem vozac rece nisi morao da zuris ja moram da sacekam da bezbedno izadjes iz vozila a druga stvar sad rizikujem da ako me zaustave platim kaznu jer ti stojis a u vozilu ima slobodnih mesta, po tome ona teorija da je to kaznjivo i dalje vazi, e sad vozac jos kaze u firmi su nam rekli da ce da nas i oni kaznjavaju ako dodje do toga,ja imam pravo da te upozorim, ako ne poslusas imam pravo i da zaustavim autobus pozovem policiju ili firmu prijavim da putnik ne postuje pravila i na taj nacim zastitim sebe od kazni a tebe od mogucih povreda koje bi nastale zbog iznenadnih kocenja na primer(zato sto bi ti mogao kasnije da tuzis firmu posto si se povredio u nasem vozilu). Izgleda da je to skoro uvedeno posto sada svi putnici moraju da budu osigurani,ne razumem se bas toliko ali sam se zacudio :shock:

Zato i stoji ona nalepnica pored vozaca vezano za osiguranje.A sto se tice kaznjavanja verovatno je to od onog udesa kad je ona devojcica poginula jer je stajala pored vozaca. :wink:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Nibus-ja » Uto Sep 13, 2011 6:38 pm

Aleks_BGD je napisao:
Nibus-ja je napisao:Oni su mogli da stoje ali tek posto se sva mesta za sedenje popunjena ili na svoju odgovornost,mada da ih je policija zaustavila vozac bi mogao da bude kaznjen jer mu putnici stoje a ima najmanje 6 praznih sedista u ovom slucaju.

Pazite sad ovo, skoro sam putovao sa nis-ekspresom i na kilometar od usputne stanice posto je bio medjugrad u pitanju ustajem ja i prilazim prednjim vratima kako bi sto pre izasao i tako ne bi zadrzavao vozaca,pre nego da stignem vozac rece nisi morao da zuris ja moram da sacekam da bezbedno izadjes iz vozila a druga stvar sad rizikujem da ako me zaustave platim kaznu jer ti stojis a u vozilu ima slobodnih mesta, po tome ona teorija da je to kaznjivo i dalje vazi, e sad vozac jos kaze u firmi su nam rekli da ce da nas i oni kaznjavaju ako dodje do toga,ja imam pravo da te upozorim, ako ne poslusas imam pravo i da zaustavim autobus pozovem policiju ili firmu prijavim da putnik ne postuje pravila i na taj nacim zastitim sebe od kazni a tebe od mogucih povreda koje bi nastale zbog iznenadnih kocenja na primer(zato sto bi ti mogao kasnije da tuzis firmu posto si se povredio u nasem vozilu). Izgleda da je to skoro uvedeno posto sada svi putnici moraju da budu osigurani,ne razumem se bas toliko ali sam se zacudio :shock:

Zato i stoji ona nalepnica pored vozaca vezano za osiguranje.A sto se tice kaznjavanja verovatno je to od onog udesa kad je ona devojcica poginula jer je stajala pored vozaca. :wink:

Ma imas i na poledjini svake autobuske karte i kad kupis na salteru i kad kupis u vozilu da su VOZILO I PUTNICI OSIGURANI KOD DELTA-DJENERALI OSIGURANJA,a moguce da su uveli to od onog udesa mada mozda je to jos od ranije ali se gledalo kroz prste odnosno nije se postovalo
Nibus-ja
Član

Postod Nele Nibus » Uto Sep 13, 2011 6:44 pm

Nibus-ja je napisao:
Aleks_BGD je napisao:

Ma imas i na poledjini svake autobuske karte i kad kupis na salteru i kad kupis u vozilu da su VOZILO I PUTNICI OSIGURANI KOD DELTA-DJENERALI OSIGURANJA,a moguce da su uveli to od onog udesa mada mozda je to jos od ranije ali se gledalo kroz prste odnosno nije se postovalo

Jos mnogo pre to vazi ali su jedno 6 meseci posto je ta devojcica poginula oni poceli na kartama da stampaju to ili ima pecat zavisi..
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod becks89 » Uto Sep 13, 2011 6:55 pm

Pazite slucajnost ta devojcica je poginula pre 2 godine ili tako nesto,na nacin jer je delila bombone vozacu u trenutnku nezgode . Kad sam to saznao okrenuo mi se zeludac,isti dan ,isti prevoznik,ista ekskurzija,ja u njenoj ulozi,sve isto kao prepricano,tek onda mi je doslo u glavu,boze pa to sam mogao biti ja :roll: Zato sofer treba da opomene svakoga,a sto kaze i bolje da zaustavi bus nego da mu neko pogine.. Izvinite za mali ot :wink:
becks89

Postod Nibus-ja » Uto Sep 13, 2011 7:38 pm

becks89 je napisao:Pazite slucajnost ta devojcica je poginula pre 2 godine ili tako nesto,na nacin jer je delila bombone vozacu u trenutnku nezgode . Kad sam to saznao okrenuo mi se zeludac,isti dan ,isti prevoznik,ista ekskurzija,ja u njenoj ulozi,sve isto kao prepricano,tek onda mi je doslo u glavu,boze pa to sam mogao biti ja :roll: Zato sofer treba da opomene svakoga,a sto kaze i bolje da zaustavi bus nego da mu neko pogine.. Izvinite za mali ot :wink:

Ma nema OT kada su ove strasne stvari u pitanju,radi se o tome da se promeni kulturna svest naroda znaci da POCNU da postuju pravila ovde se radi da se okrivio vozac i da ce na njemu sva krivica da se svali a po iznetim informacijama mislim da nije kriv
Nibus-ja
Član

Postod GagiKs » Uto Sep 13, 2011 10:11 pm

to je bilo u aprilu ili maju 2009g ja sam bio tada u vojsci u PK i kada su dosle staresine iz Nisa svi savijene glave i tuznog lica i pricaju sta je bilo nismo radili nista taj dan niti palili kamione,a toj devojcici je tog dana bio i rodjendan. :(
Korisnikov avatar
GagiKs
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 1:14 am

Postod MILE » Uto Sep 13, 2011 10:23 pm

Maj čini mi se.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod Marko » Uto Sep 13, 2011 11:02 pm

Ipak ima određene krivice vozača u slučaju ove nesreće
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hron ... 6242/Istražni+sudija%3A+Posle+sudara+autobusi+sleteli+sa+kolovoza.html
E sada za ovu nesreću u Trgovištu istraga će utvrditi šta je uzrok ,
da li je pucanje gume , neki kvar na vozilu .
Pritvor se oderđuje verovatno zbog mogućeg uticaja na svedoke , mogućnosti bekstva .
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod MILE » Sre Sep 14, 2011 1:13 pm

Marko ne zaboravi da u nesreći ima i poginulih, to je prvi razlog određivanja pritvora pa tek onda dolazi ono što si naveo.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod kosmajac » Sre Sep 14, 2011 5:08 pm

Image

Image

Image
Korisnikov avatar
kosmajac
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Maj 05, 2011 4:02 pm

Postod Nibus-ja » Sre Sep 14, 2011 6:36 pm

Slike su odlicne,mislim na fotografa pohvale,a nemogu a da ne iskomentarisem vozila, ja razumem drzavnu firmu pa daj da ga sklepamo da se kotrlja ali privatnik da dozvoli ovako nesto da bude ruzno nije mi jasno :evil:
Nibus-ja
Član

Postod becks89 » Sre Sep 14, 2011 6:55 pm

GagiKs je napisao:to je bilo u aprilu ili maju 2009g ja sam bio tada u vojsci u PK i kada su dosle staresine iz Nisa svi savijene glave i tuznog lica i pricaju sta je bilo nismo radili nista taj dan niti palili kamione,a toj devojcici je tog dana bio i rodjendan. :(

Da bio je 4.jun ,kazem ti taj dan sam i ja slavio rodjendan na ekskurziji,i ceo scenario isti,samo ja ziv,a nazalost ona poginula,i dan danas razmisljam da se to i meni moglo desiti :cry: :cry: :cry:
becks89

Postod becks89 » Sre Sep 14, 2011 6:58 pm

Nibus-ja je napisao:Slike su odlicne,mislim na fotografa pohvale,a nemogu a da ne iskomentarisem vozila, ja razumem drzavnu firmu pa daj da ga sklepamo da se kotrlja ali privatnik da dozvoli ovako nesto da bude ruzno nije mi jasno :evil:

Prvi je definitivno pobedio ! Daj bre kako ovo moze da prodje tehnicki pregled,kako neko mozee da dozvoli da se u ovakvom krsu neko vozi ??? :twisted: :twisted: :twisted:
Zar ovo nije bila dovoljna opomena ???
becks89

Postod gospodin dzo » Sre Sep 14, 2011 7:11 pm

Pa on je tehnicki ispravan,a sta mu urade od prednje maske,to je vec druga prica...
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije