od Algeron » Pon Sep 19, 2011 5:59 pm
Pozdrav svima, nov sam na forumu pa ne zamjerite ako pitanje postavljam na pogresnom mjestu.
Naime zanima me sve u vezi Nisekspres-ove linije Nis-Herceg Novi, otkada je pustena u saobracaj, koje od tada sve vozio,koji su Nibusovi modeli sve koriseni za ovu liniju, da li je njezina ruta nekad bila drugacija, za sada se ta linija vozi preko sljedecih gradova: Herceg Novi, Budva, Podgorica, Berane, Rozaje, Novi Pazar, Kraljevo, Krusevac, Prokuplje, Nis. zasto je na tu liniju ubacen drugi koperant Autoboka, zasto ova linija ne ide preko Kopaonika ? odnosno da ne ide preko Kraljeva i Krusevca vec da direktno ide na Brus, time se smanjuje ruta za dva sata, Cuo sam da su nekada isli preko Kosova, jeli to istina ? Izvinite ako sam malo nasiroko ali zanimaju me sve moguce informacije koje znate za ovu liniju.Hvala vam unaprijed.
Sa postovanjem
DOPUNA: Dosao sam do informacija da su nibusevi autobusi na ovoj liniji par puta napadnuti u oblasti Novog Pazara, da li neko ima kakve informacije o tome, Koliko sam upucen na ovoj liniji autobus u Novom Pazaru bude uvece oko 2 sata ako krene iz Herceg Novog, znali neko zasto je odabrana solucija da se putuje nocu to jest da iz Herceg Novog autobusi Nisekspresa imaju polazak u 17 a iz nisa u 19 casova ?
Isto tako dosao sam do informacija da su u par navrata vozaci nisekspresa na ovoj liniji bili zasutavljani i komplet pretrazivani od strane carine na crnogorskom prelazu zbog navodnog sverocovanja !? i da su neki cak bili privodjeni ?
Poslednji put menjao
Algeron dana Pon Sep 19, 2011 6:17 pm, izmenjena samo jedanput